Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης στα κορυφαία πέντε του κόσμου

Το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα κορυφαία πέντε εστιατόρια των μουσείων του κόσμου, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας του Καναδά Toronto Star, η οποία αναπαράγει ρεπορτάζ από το www.virtual.com με τίτλο «Εστιατόρια Μουσείων: 


Οι κορυφαίοι προορισμοί για φαγητό», το οποίο κατατάσσει το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης ανάμεσα σε εκείνα της Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (ΜΟΜΑ) και του Ορσέ στο Παρίσι.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ziferblat: Η καφετέρια που λειτουργεί με χρονοχρέωση -Πληρώνεις για όσο χρόνο κάτσεις

H ιδέα που γεννήθηκε στη Ρωσία για τη δημιουργία καφετέριας η οποία θα προσφέρει δωρεάν τον καφέ και τις λοιπές υπηρεσίες και όσοι το επισκέπτονται να πληρώνουν με την ώρα πρόσφατα μεταφέρθηκε και στο Λονδίνο.


Πριν λίγο καιρό άνοιξε τις πύλες του στο λονδρέζικο κοινό το «Ziferblat» που δεν είναι τίπιοτα λιγότερο από μια καφετέρια με χρονοχρέωση

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Bistecca: Οι Τετάρτες είναι για εμάς γυναικεία υπόθεση

Οι Τετάρτες μας χρωματίζονται με strawberry wine cocktails και γυναικεία παρέα…!!!!


Οι Τετάρτες είναι για εμάς γυναικεία υπόθεση. Διασκεδάζουμε, τρώμε και πίνουμε σε μια γυναικεία ατμόσφαιρα αφού το Bistecca οργανώνει μια ιδιαίτερη βραδιά για εμάς και τις φίλες μας.

Το strawberry wine cocktail θα είναι το ποτό της βραδιάς μιας και θα ρέει άφθονο για όσες από μας θα επιλέξουν να πιούν χωρίς όρια.

Αυτά είναι τα κρυφά κόλπα των εστιατορίων για να ξοδεύουν οι πελάτες περισσότερα

Μπορεί πολλοί λάτρεις του φαγητού να επισκέπτονται κάθε εστιατόριο που ανοίγει στην πόλη με σκοπό να δοκιμάσουν όλες τις καινούριες γεύσεις, ωστόσο οι επιλογές τους δεν είναι τόσο τυχαίες όσο νομίζουν.


Σε αυτό συμβάλλουν οι καταστηματάρχες και οι υπεύθυνοι γραφίστες που σχεδιάζουν τους καταλόγους με τέτοιο τρόπο, ώστε συγκεκριμένα πιάτα να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των πελατών και να κατευθύνουν τις προτιμήσεις.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Bistecca :Τετάρτη με άρωμα γυναίκας…!

Οι Τετάρτες μας χρωματίζονται με strawberry wine cocktails και γυναικεία παρέα…!!!!


H Bistecca το νέο Italian-American fashion εστιατόριο των Μελισσιών οργανώνει αυτή την Τετάρτη γυναικεία βραδιά για όλες εμάς που θέλουμε να περάσουμε μια ξεχωριστά με φίλες, γυναικεία παρέα, κουβέντες και καλό φαγητό. 

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Εστιατόριο στη Σαντορίνη στα 101 καλύτερα του κόσμου – Είναι το μοναδικό ελληνικό

Η έκδοση του καταλόγου με τα 101 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου από τη νεοϋρκέζικη λίστα του thedailymeal.com περιλαμβάνει τη Σελήνη από τον Πύργο Σαντορίνης για δεύτερη φορά, ανεβάζοντας μάλιστα το εστιατόριο από την 94η στην 82η θέση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...