Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ BOWLING CENTER ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΤΕΛΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ten-pin bowling in action
 (Photo credit: Wikipedia)

Αναβιώνει το ιστορικό bowling στον Προφήτη Ηλία σε έναν υπέροχο χώρο, με εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις bowling, με ένα Café με πανοραμική θέα και μια ταβέρνα μέλος του ομίλου «Λαδόκολλα» από την Δευτέρα 30/9/2013, υπό νέα  διεύθυνση.


Ο χώρος που έχει μεταβληθεί σε πολυχώρο περιλαμβάνει το πιο σύγχρονο bowling της πόλης με όλους τους προβλεπόμενους αυτοματισμούς για την διεξαγωγή πρωταθλημάτων αλλά και την ψυχαγωγία και άθληση των κατοίκων του Πειραιά,αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας. 

Στον χώρο του υπάρχουν καθίσματα για όσους θέλουν απλά να παρακολουθήσουν χωρίς να συμμετέχουν αγωνιστικά, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να απολαμβάνουν το μοναδικό service του café αλλά και της ταβέρνας, που μπορούν να εξυπηρετήσουν και τον πλέον απαιτητικό πελάτη.

Στον επάνω χώρο λειτουργεί το café τόσο εσωτερικά όσο και στις μεγάλες βεράντες που παρέχουν την δυνατότητα απόλαυσης της μαγευτικότερης θέας στον Σαρωνικό κόλπο αλλά και μια από ψηλά μοναδική θέα τόσο της Αθήνας όσο και της  παραλιακής ζώνης.

Ten-pin bowling
 (Photo credit: Wikipedia)
Ο χώρος αυτός με την μοναδική διακόσμηση δίνει την δυνατότητα στους θαμώνες να απολαύσουν εκτός των προαναφερομένων και μια μοναδική συλλογή μοτοσικλετών και σπορ αυτοκινήτων εποχής μέσα σε ειδικά υάλινες προθήκες ειδικά διαμορφωμένες ώστε να χρησιμοποιούνται σαν καθιστικοί χώροι δίνοντας την δυνατότητα στους λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ να νοιώθουν ότι συμμετέχουν και οι ίδιοι στην απόλαυση διατήρησης αυτών των μοναδικών εκθεμάτων απολαμβάνοντας συγχρόνως τον καφέ, το αναψυκτικό, το παγωτό ή το  πότο τους.

Δίπλα από το café μια καταπληκτική ταβέρνα με την σφραγίδα του ομίλου « Λαδόκολλα » προσφέρει γαστριμαργικές απολαύσεις υψηλής ποιότητας και σε τιμές απόλυτα προσαρμοσμένες στην εποχή. Άλλωστε τα καταστήματα «Λαδόκολλα » φημίζονται για το εξαιρετικό φαγητό τους, την μεγάλη ποικιλία των  πιάτων και τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τους.

Tip του πολυχώρου ότι παρέχεται η δυνατότητα να φάνε σε όποιον χώρο του μαγαζιού επιθυμούν επιλέγοντας το σημείο από όπου θα απολαμβάνουν την θέα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...