Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Με μουσικές εκδηλώσεις και άφθονη μπύρα GUINNESS® γιορτάστηκε φέτος για 4η συνεχή χρονιά η ημέρα του ARTHUR GUINNESS™

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιώδη συμμετοχή του κοινού, πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχή χρονιά ο εορτασμός της ημέρας του Arthur's Guinness Day. Μια ημέρα αφιερωμένη στον ιδρυτή της Νο1, σε πωλήσεις, μαύρης μπύρας στον κόσμο!

Για τρεις ημέρες, οι fans της GUINNESS, σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμμετείχαν σε πολλά μουσικά events της μπύρας, απολαμβάνοντας “live” εμφανίσεις καλλιτεχνών, παγκόσμιας εμβέλειας, όπως, Tinie Tempah, Mika, Texas, Amy Macdonald, Fatboy Slim κ.α.

Φυσικά, η Ελλάδα δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Guinness… έτσι και φέτος, οι φίλοι της, όχι μόνο ύψωσαν ένα ποτήρι Guinness στην υγεία του ιδρυτή της αγαπημένης μπύρας, αλλά κέρδισαν μοναδικά αναμνηστικά δώρα και, μέσω ενός iconic IPAD application, περιηγήθηκαν στο Guinness Storehouse.

Παράλληλα, μέσα από τη σελίδα της Guinness στο Facebook (facebook.com/guinnessgreece), οι λάτρεις της πιο διάσημης stout μπύρας, μοιράστηκαν με φίλους τους ένα πρωτοποριακό application… που τους έδινε την ευκαιρία να κεράσουν την παρέα τους μια Guinness στη μπυραρία της προτίμησης τους!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...