Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΛΛΑΞΕ!

Το πρώτο Καστελόριζο έκανε στροφή, ανανεώθηκε πλήρως και βαφτίστηκε «ΡΑΚΙ ΜΕΖΕ». Από τον Όμιλο Καστελόριζο κρατήσαμε την ποιότητα των πρώτων υλών και τα ολόφρεσκα θαλασσινά, τα παντρέψαμε με την ελληνική παράδοση στις γεύσεις, το ρακοκάζανο, τη μουσική και φτιάξαμε το «ΡΑΚΙ ΜΕΖΕ». 

Ο χώρος διαμορφώθηκε από τους Γ.Γαβαλά, Γ.Μουρίκη και απέκτησε ύφος μοντέρνας ταβέρνας με χαρούμενες χρωματιστές πινελιές και επιρροές ψαράδικου, όπως φωτιστικά σημαδούρες, σχοινιά, πλεκτή κουρελού στις καρέκλες. 

Ο Νίκος Φωτιάδης επιμελήθηκε τους θαλασσο-μεζέδες του καταλόγου, με σουβλάκια από τηγανιτό χταπόδι καραμελωμένα κρεμμύδια και σάλτσα ξυδιού, σαγανάκια  λεμονάτα και κοκκινιστά, καλαμαράκια σκορδάτα, μυδόσουπα και πολλές πολλές άλλες επιλογές. Βέβαια παραμένει η φημισμένη κακαβιά αλλά και η σαλάτα Καστελόριζο. 

Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε το ΡΑΚΙ ΜΕΖΕ με καραφάκι των 100ml που συνοδεύεται από 4 μεζεδάκια, 7¤. Για την παρέα και τους μερακλήδες δοκιμάστε το μενού της παρέας που περιλαμβάνει 8 διαφορετικά πιάτα από τον κατάλογο και ρακί ή κρασί, όλα σε απεριόριστη ποσότητα, με 13¤.

Λ.Ελ.Βενιζέλου 334, Τζιτζιφιές, 2109429027

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...