Τρίτη 22 Μαΐου 2012

RUBIK BAR: Ο κύβος - του Rubik- ερρίφθη!

Τι θα λέγατε αν, ενώ έξω έχει 30 βαθμούς και όλοι κατεβαίνουν προς "θάλασσα", φτάνοντας στην Παναγή Τσαλδάρη στα Μελίσσια δεν βρίσκετε να παρκάρετε;

Με φανατικό κοινό που δεν παίρνει απουσία για κανένα λόγο, το Rubik, άνοιξε πριν λίγους μήνες δίπλα στο θρυλικό πλέον Kozi's και έγινε αμέσως στέκι. Παιχνιδιάρικο, funky, πολύχρωμο και πολύ ξεσηκωτικό, πίσω από το Rubik κρύβεται η ιστορία που όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε.

Τέσσερις καλοί φίλοι - οι περισσότεροι οικονομολόγοι τα πρωινά!!- αποφάσισαν να ανοίξουν μαζί ένα παρεϊστικό μπαρ! Έτσι κι έγινε!

Το Rubik σας προσκαλεί για αρχή να χαλαρώστε στους καναπέδες του, αλλά στη συνέχεια -και με τη βοήθεια των πιο απίστευτων coctails που έχετε δοκιμάσει - είστε σχεδόν "υποχρεωμένοι" να σηκωθείτε και να παραδοθείτε στη μουσική, που κάθε μέρα "παίζει" και αυτή αναλόγως με τους guests djs! 
 
Εσείς απλά, δώστε στους έμπειρους bartenders τις γενικές κατευθύνσεις και εκείνοι θα λύσουν τον γρίφο! Για το μόνο που δεν θα ερωτηθείτε είναι τα σφηνάκια που ακολουθούν το ένα μετά το άλλο, αλλάζοντας μόνο χρώμα και γεύση!

Παναγή Τσαλδάρη 32-34, Μελίσσια, τηλ. 6980169957
"Like" Rubik Bar @ f.b.:
http://www.facebook.com/RubikBar.gr

Για τους πολύ διαβαστερούς:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rubik%27s_Cube

Και για τους cheaters:
http://www.wikihow.com/Solve-a-Rubik%27s-Cube-%28Easy-Move-Notation%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...