Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μύρισε καλοκαίρι με γνήσιες «Ελλάδος Εικόνες»

Το «Ελλάδος Εικόνες», το γνωστό σε όλους μουσικό μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου μετακόμισε στην εξοχική του κατοικία και υποδέχεται το καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα με νέες γευστικές εμπειρίες και ατέλειωτες καλοκαιρινές νύχτες κεφιού στο La Cabana στην ακτή Αλίμου.

Με motto του το «Σκεφτόμαστε Ελληνικά - Δημιουργούμε Ελληνικά», το «Ελλάδος Εικόνες» πορεύεται στον κόσμο της γαστρονομίας, με δυνατές γεύσεις, παλιές και νέες από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Το παραδοσιακό στυλ του «Ελλάδος Εικόνες», σου δίνει την εντύπωση πως βρίσκεσαι σε άλλη πόλη! Ενώ κάθεσαι στην ψάθινη καρέκλα, οφείλεις να δοκιμάσεις τους πεντανόστιμους μεζέδες από αγνά υλικά από όλες τις γωνιές της Ελλάδος. Με πολλές γευστικές εκπλήξεις και άρωμα Μεσογείου, κρέατα και θαλασσινά, ριζότα και σαλάτες συνυπάρχουν αρμονικά υπό τις οδηγίες της Γιαγιάς Μαρίας που επιμελείται όλα τα πιάτα αποκλειστικά με δικές τις συνταγές! Ούζο και κρασί, τσίπουρο και ρακί συνοδεύουν το απαραίτητο τσιμπολόγημα! Και ενώ απολαμβάνεις το φαγητό πάνω στη θάλασσα, με το πέρασμα της ώρας το κέφι φουντώνει. Η ζωντανή ελληνική μουσική, με λαϊκό, ελαφρολαϊκό και έντεχνο πρόγραμμα συνοδεύει την έξοδο στο «Ελλάδος Εικόνες», με highlight τον λουλουδοπόλεμο και τις χορευτικές φιγούρες πάνω στα τραπέζια…

Με τη θάλασσα να απλώνεται μπροστά μας, σε έναν ανανεωμένο χώρο και με feeling διακοπών λίγο μόλις έξω από το κέντρο της Αθήνα, σας περιμένει για να θυμηθούμε μαζί «Ελλάδος Εικόνες»...

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα το «Ελλάδος Εικόνες» επισκέπτονται και αρκετοί επώνυμοι. Ανάμεσά τους η Ζέτα Δούκα με την Αγγελική Χονδροματίδου, την Τίνα Αλαμάνου και την Ελένη Τώρου, η Νόνη Δούνια με κοριτσάκια από το Χαμόγελο του Παιδιού και άλλοι.

Μύρισε καλοκαίρι με γνήσιες «Ελλάδος Εικόνες»
Καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι.

«Ελλάδος Εικόνες» - La Cabana
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή Αλίμου
Τηλ.: 2109859860
www.ellados-eikones.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...