Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Μπαλκόνι» Ίσως η καλύτερη θεά στην Αττική …

Στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας, στο πιο μαγευτικό σημείο με θέα μοναδική, λειτουργεί το γνωστό cafe-restaurant «Μπαλκόνι».

Σ’ ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο περιβάλλον, κυριολεκτικά κρεμασμένο στην άκρη του βράχου δίπλα στο κύμα, σου δίνεται η αίσθηση ότι το ξύλινο πάτωμά του μεταμορφώνεται σε κατάστρωμα πλοίου που σε ταξιδεύει με προορισμό το απέραντο γαλάζιο.

Σ’ αυτό το ταξίδι βέβαια συνεισφέρουν και οι γευστικότατες προτάσεις του σεφ Χαράλαμπου Φλεβάρη, που δημιουργεί με φίνα καλοκαιρινά αρώματα και παιχνιδιάρικη διάθεση, γεύσεις, βασισμένες σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές φτιαγμένες με μεράκι, για να τις απολαύσετε μαζί με τη παρέα σας.

Με σύμμαχο τη καταπράσινη παραλία που απλώνεται μπροστά σας, μπορείτε να ξεκινήσετε από το πρωί δοκιμάζοντας πρωτότυπα cocktails παγωτών, δροσερούς χυμούς και καφέδες, να συνεχίσετε με ονειρεμένες λιχουδιές και να ολοκληρώσετε με το αγαπημένο σας ποτό αργά το βράδυ, πάντοτε με την καλύτερη μουσική υπόκρουση.

Σκοπός μας…, να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον που σε συνδυασμό με το άψογο και φιλικό σέρβις, θα προσφέρει στιγμές μοναδικές και εξαιρετικά αφιερωμένες σε σας!

Κρατήσεις στο 22940 75888 , όσο για το parking … είναι εξασφαλισμένο.

Μπαλκόνι Cafe-Restaurant , Δημοκρατίας 100 , Κόκκινο Λιμανάκι, Ραφήνα , 22940-75888 E-mail: come@balconyrestaurant.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...