Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Η Κατερίνα Παπουτσάκη τώρα και… bar woman!

Η οικονομική κρίση έχει έρθει για τα καλά και έχει χτυπήσει και την τηλεόραση. Τα σίριαλ έχουν μειωθεί δραματικά και αρκετοί ηθοποιοί βρίσκουν κλειστές πόρτες.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με την Espresso της Κυριακής η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε να προβλέψει και να κάνει μια επένδυση που θα την εξασφαλίσει οικονομικά.

Αγόρασε λοιπόν μαζί με τον αδελφό της Γιάννη και μία ακόμα γυναίκα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή του Ψυρρή, μία καφετερία στο Μοναστηράκι.

Και το όνομά αυτής «Nueva Trova». Πρόκειται για ένα νεοκλασικό κτίριο που ήδη έχει γίνει στέκι για αρκετούς ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, ενώ το προτιμούν για live εμφανίσεις πιο… «ψαγμένοι» καλλιτέχνες.

Η Κατερίνα πριν φύγει για διακοπές με τον καλό της Ο. Τζιόβα, περνούσε αρκετό χρόνο στο μαγαζί και μάλιστα όταν την επισκέπτονταν φίλοι της, φρόντιζε να τους περιποιείται και να τους σερβίρει η ίδια.

Εγκαίνια ακόμα της καφετέριας δεν έχουν γίνει, όμως εκεί έχουν πραγματοποιήσει live εμφανίσεις αρκετοί καλλιτέχνες.

Η Κατερίνα αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές, όμως από 25 Αυγούστου θα βρίσκεται στην Αθήνα κι εκτός από την υποκριτική θα πιάσει και τον… δίσκο!!! STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...