Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ένας Φλεβάρης γεμάτος εκπλήξεις στον ΑΝΩΒΟΛΙΟ


Είναι ένα από  τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της περιοχής του και σημείο συνάντησης εκπροσώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Με φανατικούς φίλους της κουζίνας του, επώνυμους  και μη, ο ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ ετοιμάζεται να υποδεχτεί την πιο ερωτική γιορτή του χρόνου, τον Άγιο Βαλεντίνο. 

Για την ιδιαίτερη  αυτή μέρα αλλά και για 4 εβδομάδες  ο ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ κάνει μια ιδιαίτερη προσφορά. Σε συνεργασία με τα κρασιά Μπουτάρη σας προσφέρει όσες φιάλες κρασί καταναλώσετε στο χώρο, τον ίδιο αριθμό για να πάρετε μαζί σας φεύγοντας!...

Πρόσφατα στον καλαίσθητο χώρο του ΑΝΩΒΟΛΙΟΥ βρέθηκε η Μαρία Ιακώβου με φίλους της όπου απόλαυσε τις εξαιρετικές γεύσεις και έμεινε ενθουσιασμένη με την ποιότητα του φαγητού αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των
ιδιοκτητών, του Δημήτρη και της Άντας Λαδά.

Μπορεί να κρατά  χαμηλούς τόνους αλλά ο ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ αναμφίβολα έχει εξελιχθεί στην ευχάριστη έκπληξη του Δάσους Χαϊδαρίου.

Οι λόγοι  είναι πολλοί. Αρχικά, το προσεγμένο περιβάλλον, ζεστό και οικογενειακό με όμορφες σπιτικιές γωνιές που σε κάνουν να νιώθεις ιδιαίτερα οικεία. 

Επιπλέον, η  ζεστή παρουσία των ιδιοκτητών, του Δημήτρη και της Άντας Λαδά που έχουν την εμπειρία αλλά τη χαρά να φροντίζουν κάθε επιθυμία να πραγματοποιείτε…

Όσο για τους μεζέδες, δεν είμαστε σίγουροι τι θα σας πρωτοκερδίσει:
η νοστιμιά ή  η εντυπωσιακή παρουσίασή τους, ιδέες  όλες του Δημήτρη Λαδά.

Και φυσικά η  ζωντανή μουσική που συντροφεύει  τα βράδια της Παρασκευής και του  Σαββάτου, μετατρέποντας ένα απλό γεύμα σε νυχτερινή έξοδο!


Και φυσικά έρχονται Απόκριες και οι εκπλήξεις συνεχίζονται…



ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ
Ηρώων Πολυτεχνείου 80 (πεζόδρομος)
Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. 210 5815603
Ημέρες Λειτουργίας: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο  και Κυριακή μόνο το μεσημέρι.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας :
Στέλλα Καππάτου 6944268114, stella.kappatou@gmail.com
Νίκος Τζιουβάρας 6947567996, n.tziouvaras@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...