Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

Άννα Μπουρμά - ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ στο DIVERS CLUB CAFE

Την Άννα Μπουρμά την γνωρίσαμε δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Νίκο Ζούδιαρη και στον πατέρα της γνωστό συνθέτη Τάκη Μπουρμά.

Φέτος το καλοκαίρι το Σαββάτο 24 Αυγούστου καλείτε από την Κοινωφελή επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα να μαγέψει με την μοναδική φωνή της τα υπέροχα τραγούδια της και την σκηνική της παρουσία.

Μπροστά στην θάλασσα με την ανατολή του Αυγουστιάτικου φεγγαριού θα είναι μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα !!! Η καλλιτέχνιδα θα μοιράσει για άλλη μια φορά μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά, κάτι που το κάνει σε κάθε παράσταση και είναι ένα σημείο που το κοινό το λατρεύει και δίνει τον δικό του ρυθμό στα ιδικά διαμορφωμένα τραγούδια !

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο Τα Ρόδα Της Αυλής που είδη έχει μεγάλη απήχηση. Το ντουέτο ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα της Άννας Μπουρμά είδη έχει αγαπηθεί από πολύ κόσμο αλλά και από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και της Κύπρου, άλλα τραγούδια που θα ακουστούν είναι επίσης αγαπημένα σε όλους μας από Χαρούλα Αλεξίου, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Ορφέα Περίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου κα.

Στο πρόγραμμα συμμετάσχει ο τραγουδοποιός Τάκης Μπουρμάς με γνωστά τραγούδια του όπως το πολύ αγαπημένο σε όλους ‘’Μη Γυρίσεις’’ που ερμήνευσαν οι Αφοί Κατσιμίχα

Τέλος πολλές εκπλήξεις περιμένουν το κοινό !!

Μαζί της θα είναι:

Κιθάρα ακουστική : Tάκης Μπουρμάς

Κιθάρα : Γιάννης Ακτύπης

Μπάσο : Πέτρος Βασειλιάδης

Κρουστά: Βασίλης Κατσαμπέλας

DIVERS CLUB CAFE

Nέα Μάκρη Μιαούλι 1 Ζούμπερη

Τηλέφωνο :22940 97477

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...