Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Movida Corona!

Έπειτα από 8 μήνες γεμάτους μοναδικές στιγμές έντασης, πάθους και μουσικής, η αυλαία για τον διαγωνισμό Movida Corona 2012, έκλεισε στις 16-17 Νοεμβρίου 2012 στην Στοκχόλμη.

Σε εορταστικό κλίμα, με το ρυθμό της House μουσικής να απογειώνει την ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων να δίνει τον παλμό, η πόλη της Στοκχόλμης μεταμορφώθηκε σε ένα ξέφρενο party αφιερωμένο στους λάτρεις της house μουσικής.

Ο Έλληνας βασιλιάς των DJ, DON X, εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας κερδίζοντας τις εντυπώσεις, τόσο της κριτικής επιτροπής αλλά και των επαγγελματιών του χώρου, δημιουργώντας έτσι τις βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες! «Στην ζωή μου έχω 2 πάθη, την μουσική και τα ταξίδια. Και ο Movida Corona μου έδωσε την ευκαιρία να τα ζήσω και τα δυο!!! Στο ταξίδι μου στην Στοκχόλμη, «έπαιξα» την μουσική που αγαπάω, γνώρισα καταπληκτικούς DJs και συμμετείχα σε ένα διαγωνισμό ευρωπαϊκών προδιαγραφών! Thank you Movida Corona...keep making music people dreams come true!» δήλωσε σχετικά ο DON X, κατά την επιστροφή του από την Σουηδία.

Παράλληλα ο γνωστός DJ και παραγωγός, G.Pal, ο οποίος για δεύτερη χρονιά αποτέλεσε τον υποστηρικτή του ελληνικού διαγωνισμού Movida Corona, μας μετέφερε και αυτός την εμπειρία που έζησε: “Γυρίσαμε από την Στοκχόλμη με τις αποσκευές μας γεμάτες με εμπειρίες! Ρυθμός, δυνατά ονόματα της house μουσικής, εκπρόσωποι της Pacha Records, διοργάνωση υψηλού επιπέδου! Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός για ερασιτέχνες DJ’s, Movida Corona, ολοκληρώθηκε για φέτος… Stay Tuned για τον επόμενο!”

Μεγάλος νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο εκπρόσωπος της Νορβηγίας DJ Remi Nordhaug, ο οποίος θα αποτελέσει τον επίτιμο tour DJ του Movida Corona 2013 ενώ θα συμμετέχει σε 3 CDs της Pacha Recordings και θα έχει και ένα session στο Pacha club!.

Μια πρόκληση κατακτήθηκε… μια άλλη γεννιέται… Η Corona Extra προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη χρονιά … Εσείς;
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...