Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Camares στην πλατεία «Μαντώ» στη Μύκονο.

Με νέο concept, προσαρμοσμένο απόλυτα στο πνεύμα και τις ανάγκες της εποχής άνοιξα οι γνωστές σε όλους Camares στην πλατεία «Μαντώ» στην παραλία-γιαλός της Χώρας, στη Μύκονο.

Το design του νέου μαγαζιού έχει την υπογραφή του μοναδικού στο είδος του Παναγιώτη Δεσφινιώτη που έχει διακριθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ιδιαίτερα, τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία και είναι ιδιοκτήτης του café – bar – restaurant «Εμπορικό» στο Λιβάδι Αράχωβας.

Τα εδέσματα του “Mykonos Resto” διακρίνονται από τη μεγάλη ποικιλία τους, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Έτσι, από τις 8 π.μ. περιμένουν τους θαμώνες πλούσια πρωινά με μυκονιάτικες πίτες, μπαγκέττες λευκές φουρνιστές, μίνι μπαγκέττες ολικής άλεσης, club sandwitches, φρέσκα Μυκονιάτικα αυγά-ομελέτες και μεγάλη ποικιλία από δροσερές σαλάτες έως φρέσκα ζουμερά μοσχαρίσια burgers.

Το "MYKONOS RESTO Coffee and Hellenic Food Experience" by Camares Consulting για πρώτη φορά φέρνει από τον Άγιο Δομίνικο με βελούδινο και με έντονο άρωμα τον καφέ estrella del Caribe, μια εκλεκτή 100% arabica ποικιλία, ενώ το μεσημέρι και μετά σερβίρονται brunch, σαλάτες, ελληνικά μαγειρευτά φαγητά και κοκτέιλς που "δένουν" απόλυτα με το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου. Το βράδυ, οι λάτρεις του ποιοτικού φαγητού έχουν τη δυνατότητα να γευτούν από Ribeye και ζυμαρικά μέχρι να πάρουν και μαζί τους χειροποίητα σουβλάκια-καλαμάκια από χοιρινό, κοτόπουλο, κεμπάπ και ένα σωρό άλλες ποικιλίες λαχταριστών εδεσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...