Αγαπητοί φίλοι του ΜΥΛΟΣ Art Cafe,
O chef Δημήτρης Καστράνης έψαξε μυστικές συνταγές, έμαθε από τις γιαγιάδες του χωριού και ...
μας παρουσιάζει πασχαλινά έθιμα της πατρίδας του!
Ελάτε να φτίαξετε μαζί του:
- Λαζαράκια σερραϊκά
- Bαφή αυγών με κρεμμυδόφλουδα με τον παραδοσιακό Γριβιώτικο τρόπο
- Βαφή αυγών με μεταξωτές κλωστές
- Πασχαλινά τσουρέκια της κυρά Γιωργούλας
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
O chef Δημήτρης Καστράνης έψαξε μυστικές συνταγές, έμαθε από τις γιαγιάδες του χωριού και ...
μας παρουσιάζει πασχαλινά έθιμα της πατρίδας του!
Ελάτε να φτίαξετε μαζί του:
- Λαζαράκια σερραϊκά
- Bαφή αυγών με κρεμμυδόφλουδα με τον παραδοσιακό Γριβιώτικο τρόπο
- Βαφή αυγών με μεταξωτές κλωστές
- Πασχαλινά τσουρέκια της κυρά Γιωργούλας
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου