Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Λαογραφικό Πασχαλινό Αφιέρωμα στο ΜΥΛΟΣ Art Cafe,

Αγαπητοί φίλοι του ΜΥΛΟΣ Art Cafe,

O chef Δημήτρης Καστράνης έψαξε μυστικές συνταγές, έμαθε από τις γιαγιάδες του χωριού και ...
μας παρουσιάζει πασχαλινά έθιμα της πατρίδας του!
Ελάτε να φτίαξετε μαζί του:
- Λαζαράκια σερραϊκά
- Bαφή αυγών με κρεμμυδόφλουδα με τον παραδοσιακό Γριβιώτικο τρόπο
- Βαφή αυγών με μεταξωτές κλωστές
- Πασχαλινά τσουρέκια της κυρά Γιωργούλας

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...