Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Καθαρά Δευτέρα στο ΘΑΜΑ

Αετοί στον ορίζοντα, λαγάνα, σαρακοστιανά, μουντός ουρανός ή ένας ήλιος με δόντια -που δεν εμπόδιζε ποτέ μια βόλτα έξω- ζωγραφίζουν την Καθαρά Δευτέρα!


Τη γιορτάζουμε αναλόγως, βάζοντας στο τραπέζι μια ποικιλία από εδέσματα ταπεινά και κλασικά. Είναι ένα τραπέζι πολύχρωμο, χωρίς κανόνες και εξόχως ορεκτικό!!!

Παράδοση με σαρακοστιανά εδέσματα από τη Χίο….

Η παράδοση της Καθαρής Δευτέρας θέλει σαρακοστιανά εδέσματα. Για όσους από εμάς μείνουμε στην Αθήνα το τριήμερο δεν έχουμε παρά να κάνουμε μια βόλτα στη κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου και να δοκιμάσουμε τους σαρακοστιανούς μεζέδες του Αρμόλια. 

Ώρα για Wine Cocktails στην Οκτάνα!

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου, στις 9:00 το βράδυ,  στην ΟΚΤΑΝΑ, το κρασί μπαίνει στο shaker.


Λευκά, ροζέ, ερυθρά μαζί με χυμούς, φρούτα και μπαχαρικά προκαλούν τον ουρανίσκο και τις αισθήσεις μας. Αρώματα και γεύσεις κάνουν ιδανικά ντουέτα και το κρασί φλερτάρει πιο μοντέρνο και δημιουργικό.

Σας περιμένουμε για Wine Mixing:
Μαθαίνουμε  ανάλογα με το τύπο του κρασιού, τι υλικά του ταιριάζουν στο shaker
Δοκιμάζουμε πώς να κάνουμε και να απολαμβάνουμε εύκολες συνταγές cocktail με κρασί
Απολαμβάνουμε, 2 wine cocktails, επιμελημένα από την οινολόγο, Χρυσούλα Κυριακοπούλου, να τα πιεις στο ποτήρι

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και G- Poly στην Disco Barbarella

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο ΝΟ1 τραγουδιστής και συνθέτης των ΄80ς επιστρέφει για μια μαγική βραδιά στην Disco Barbarella,  μαζί με τον G- Poly Γιώργο Πολυχρονίου.


Το Σάββατο 1 Μαρτίου θα μας ευχηθούν "καλό μήνα" με τα μοναδικά τους χιτς. Ο μεν Κώστας με τις μοναδικές ερμηνείες του και ο Πολυχρονίου με τους.. μαγικούς δίσκους του!

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Masque Latin Party με τον Ισπανό ερμηνευτή Alan Santin!

Αυτό το Σάββατο Masque Latin Party με τον αγαπημένο μας Ισπανό ερμηνευτή Alan Santin! 

Τραγουδάμε & χορεύουμε σε latin ρυθμούς μέχρι το πρωί με πολύ ανεβασμένη διάθεση & carnival vibes. Παρέα πάντα με τα signature cocktails του Pausa! Latin Music.. It's Gonna Move You!

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΝΑ ΜΠΑΛΑΣΚΑ LIVE στον Πολυχώρο Χυτήριο


Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 και ώρα 22.00 στον Πολυχώρο Χυτήριο


Η Άννα Μπαλάσκα, μετά από μια σειρά επιτυχημένων συνεργασιών και μουσικών παραστάσεων στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη, ξεκινά τις πρώτες της εμφανίσεις στην Αθήνα. 

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Homemade Acoustic Session at Salon De Bricolage

Βρίσκεσαι κάπου στο σαλόνι του σπιτιού σου. Εκεί που νιώθεις την ανάγκη να ακούσεις έναν αγαπημένο σου φίλο να τραγουδάει με μια κιθάρα, καθισμένος στο καχόν που ξέχασε ο ξάδερφός σου προχθές και με ένα ντέφι στο πόδι. Σιγοψιθυρίζεις τη μελωδία και χαίρεσαι μόνος σου πίνοντας μια γουλιά κρασί. Take Your Time… Και αφού το ένιωσες και σε πόνεσαν λίγο τα λόγια του φίλου, η μουσική δυναμώνει και το χαλί γεμίζει χορό.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Nαταλία Γερμανού: Ανεβαίνει στα decks του B.C.P στο πιο καυτό αποκριάτικο πάρτυ!

Η Ναταλία Γερμανού αυτή την φορά σε ρόλο dj θα δώσει το πιο ξεφαντωτικό μασκέ πάρτι της στο Bowling Center Πειραιά, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

Τσικνοπέμπτη με άρωμα Bistecca

Υπέροχες ζουμερές μπριζόλες , εντυπωσιακό burger-respect με  λαχταριστό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, κοτόπουλο στα κάρβουνα και η διάσημη Bistecca alla Fiorentina το Ιταλικό t-bone steak σε x-large μέγεθος.


Αυτή είναι Τσικνοπέμπτη!!!

Στη καρδιά του καρναβαλιού και με γιορτινή διάθεση όλη η παρέα γύρω από ένα τραπέζι γεμάτο μυρωδιές τσικνισμένων καλοψημένων κρεάτων με όλα τα συνοδευτικά από  φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες, μανιτάρια στη σχάρα και πολλά μυρωδικά. 

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Masque Carnival party // Amigos N.Smyrni

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, μετά τιs 9:30 το βράδυ, το Amigos τηs Νέαs Σμύρνηs φοράει τα ... αποκριάτικα του!!! 


Ελάτε να διασκεδάσετε με μία διαφορετική LIVE LATIN FIESTA με πολύ live latin μουσική, Salsa αλλά και πολλές πολλές Cuervo frozen μαργαρίτες! Σαs περιμένουμε όλουs για μια Carnival Latin Fiesta…

Amigos All Day Mexican Restaurant Bar
Μεγ.Αλεξάνδρου 70, Ν.Σμύρνη
Τηλ.: 2109332220
www.amigos.gr
info@amigos.gr
 

Το Αρμόλια αποφασίζει να τσικνίσει….Χιώτικα

Το γνωστό σε όλους  χιώτικο μεζεδοπωλείο της πλατείας Χαλανδρίου «Αρμόλια» αλλάζει το menu του για μια μέρα μόνο!!  Δε θα μπορούσε να μην συμμετέχει στο γιορτινό φαγοπότι της «Τσικνοπέμπτης» προσαρμόζοντας το menu του για αυτή τη ξεχωριστή μέρα. 

Τσικνοπέμπτη σε Ιταλική σχάρα

Το Italian Place υποκύπτει στη χαρά του κρέατος και γίνεται ένα κρεατοφαγικό στέκι για τη βραδιά της Τσικνοπέμπτης.


Η σχάρα του γεμίζει με χοιρινές πανσέτες, ζουμερά μοσχαρίσια μπιφτέκια αλλά και μπριζόλες γάλακτος που μας παρασέρνουν στο απόλυτο κρεατοφαγικό τσιμπούσι.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Pausa: ΜΕΝΟΥ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ

ΜΕΝΟΥ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014


Το Pausa σας προσκαλεί στο ελληνικό Τσικνο-γλέντι!


Η κρεατοφαγία όπως πάντα σε πρωταγωνιστικό ρόλο με μία πληθώρα από ζουμερές λιχουδιές απευθείας από την σχάρα μας στο πιάτο σας. Φυσικά δεν θα λείψουν τα παραδοσιακά πεντανόστιμα συνοδευτικά & για το τέλος το σπιτικό γλυκό μας!

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος στο Ροδάνι café music bar

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος θα βρεθεί στο Ροδάνι café music bar στο Χαλάνδρι, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, για μια ιδιαίτερη ακουστική βραδιά, με διαφορετικό μουσικό ηχόχρωμα. 

 
Τραγούδια από όλη την προσωπική του τραγουδοποιία, αλλά και αγαπημένες διασκευές θα παρουσιαστούν με την ιδιαίτερη συναισθηματική φωνή του Πέτρου στο πιάνο και στην κιθάρα, συνοδεία κοντραμπάσου.

Πέτρος Θεοτοκάτος: πιάνο, ακουστική κιθάρα
Γιάννης Κόκκινος: κοντραμπάσο

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ειδική μέρα στο Tramp για τη «Φλόγα» «I DREAM A WORLD !»


"I DREAM A WORLD!" Στις 16 Φεβρουαρίου, το ραντεβού κλείνεται στο Tramp, στο Γκάζι για άλλη μία χρονιά! Το γνωστό bar-club που το τελευταίο διάστημα έχει αποτελέσει πόλο έλξης για τη νεολαία, επιστρατεύει DJs, οι οποίοι από τις τρεις το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα θα παίζουν μουσική για καλό σκοπό: Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα». 

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Γιορτάζουμε τον Αγ.Βαλεντίνο με άρωμα Ιταλίας

To Italian Place μας υποδέχεται την ημέρα των ερωτευμένων με ένα ποτήρι Ιταλικό κρασί Prosecco. Απολαύστε ένα δείπνο για δύο και γευτείτε την Ιταλική κουζίνα παρέα με τη swing & rock n’ roll μπάντα των HiRollers…!!!!

Pausa: St. Valentine's Μenu 2014

Στις 14 Φεβρουαρίου σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα των ερωτευμένων, 

γιατί ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι!


  St. Valentine's Μenu 2014

Welcome Drink Prosecco

Βελουτέ σούπα γλυκιάς κολοκύθας με κρέμα taleggio

Σαλάτα με Καπνιστό σολομό Σκωτίας, αβοκάντο, φινόκιο & χαβιάρι
σε βινεγκρέτ εσπεριδοειδών

Κριθαρότο με γαρίδες, σαφράν, βασιλικό & κρέμα μασκαρπόνε με φουρνιστά ντοματίνια


Ταλιάτα μοσχαρίσια με σάλτσα από μανιτάρια shiitake & martini rosso
σε πουρέ από σπαράγγια
 
Cassata siciliana, παραδοσιακό γλυκό Σικελίας με μους ρικότας & φρούτα
 
Τιμή ανά άτομο : 35,00¤

Μαζί μας στα decks του Pausa ο George Anagnostopoulos
σε ένα ερωτικό & ανεβαστικό Dj set
 
 
Για κρατήσεις καλέστε στο 210 61 80 533 - 5

Pausa wine & cocktail restaurant, Αγ. Κων/νου & Ηφαίστου 3, Μαρούσι

info@pausa.gr

www.pausa.gr

Η μέρα των ερωτευμένων με Χιώτικες λιχουδιές

Το Αρμόλια , το γνωστό παραδοσιακό Χιώτικο εστιατόριο της πλατείας Χαλανδρίου, έχει φροντίσει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να μας εκπλήξει με τα γευστικά Ελληνικά του πιάτα.


Έχουμε ήδη δοκιμάσει πολλές φορές τους ξεχωριστούς Χιώτικους μεζέδες του παρέα με κρασί ή ούζο και μας έχουν ενθουσιάσει. Και επειδή ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι το Αρμόλια φροντίζει να εντυπωσιάσει με τις πρωτότυπες συνταγές του, τα νόστιμα σπιτικά πιάτα του και φυσικά τα Χιώτικα ούζα και τις μυρωδάτες μαστίχες του.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

...το Μασκέ party της χρονιάς, είναι γεγονός! disco MASQUE barbarella STRIKES BACK!!!!

Get the party started!

Φόρεσε... την καλύτερή σου διάθεση, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, και δώσε ραντεβού για μια ακόμη φορά στην disco barbarella!

...το Μασκέ party της χρονιάς, είναι γεγονός! disco MASQUE barbarella STRIKES BACK!!!!


Η disco barbarella επιστρέφει στην επιτυχία, το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς στις 1.3.2014, με ένα ξέφρενο μασκέ πάρτι, που θα αφήσει ιστορία!!! Στον εξίσου ιστορικό χώρο που υπήρξε την δεκαετία του '80 το Playboy και η Disco Aerobic! (Λεωφόρος Συγγρού 137).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...