Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Το Caliente café bar της Πανόρμου

Το Caliente café bar βρίσκεται στον πεζόδρομο της Πανόρμου και διανύει τον έκτο χρόνο λειτουργίας του. Από τον Δεκέμβρη του 2007 ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος: Να μπορούμε να διασκεδάζουμε όλοι μαζί σαν παρέα. Το Caliente είναι το προσωπικό και οι πελάτες του ! 

Ανοιχτά από τις 10:00π.μ, στον ανακαινισμένο χώρο μας,  προσφέρουμε ένα γευστικό menu café, ροφημάτων και snack βασισμένο στην ποιότητα, που ικανοποιεί  και τους  πιο απαιτητικούς . Xαλαρή  μουσική και εξαιρετικό service συνθέτουν την τέλεια εμπειρία café.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Italian Place: To αγαπημένο στέκι των Αθηναίων.

Το Italian Place είναι η Trattoria  & to Cicchetti bar που έχει γίνει αγαπημένο στέκι των Αθηναίων. 


Από το 2002 βρίσκεται στη κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου το πιο πολυσύχναστο προάστιο των Βορείων προαστίων.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Bistecca με άρωμα γυναίκας την Τετάρτη.


Στον πιο κεντρικό δρόμο των Μελισσίων άνοιξε το εστιατόριο Bistecca. Το πρώτο που σε κερδίζει είναι ο χώρος, όπου η διακόσμηση, τα υλικά και η άνεση που νιώθεις σου δίνουν την αίσθηση ότι έχεις βγεί με φίλους στο σαλόνι του σπιτιού σου...τέλειο? 

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Latin live fusion party Saturday at PAUSA

Μαζί μας και πάλι αυτό το Σάββατο, ο αγαπημένος μας πλέον Ισπανός ερμηνευτής Alan Santin έρχεται να μας ξεσηκώσει με μια βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό, πάθος, αγάπη & εκπλήξεις!
Latin Music.. It's Gonna Move You!

6 Years Birthday Party! AMIGOS NEΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

…την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 το Amigos της Νέας Σμύρνης γιορτάζει τα 6 χρόνια του και σας περιμένει με μια αξέχαστη βραδιά με Live SALSA αλλά και πολύ LATIN μουσική από Λατινοαμερικάνους τραγουδιστές, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν Βραζιλιάνοι και Κουβανοί χορευτές και χορεύτριες!!! 

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Meat House: Θεσπέσιες Ελληνικές γευστικές προτάσεις

To Meat House αποτελεί ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της μοντέρνας Ελληνικής ταβέρνας.

Ο ανακαινισμένος χώρος της παλιάς μονοκατοικίας, στην Ελ.Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, βασισμένος στο λευκό χρώμα αλλά και στις de cape αποχρώσεις των επίπλων σε κάνει να αισθανθείς άνετα και οικεία! Για ποιο «prive» και «ήσυχες» καταστάσεις μπορείτε να επιλέξετε το πίσω μέρος του όπου θα συναντήσετε την αυλή με την πέργκολα περιστοιχισμένη από δέντρα!

Η κουζίνα του Meat House που βασίζεται σε φρέσκες ελληνικές πρώτες ύλες με κυρίαρχο στοιχείο το κρέας, διαθέτει ειδικές μεγάλες σχάρες προσφέροντας σας τα πιο νόστιμα και ζουμερά κρεατοειδή καλοψημένα στα κάρβουνα, συνδυασμένα με μια μεγάλη ποικιλία κρύων και ζεστών ορεκτικών, τραγανές φρέσκες τηγανιτές πατάτες, δροσερές σαλάτες αλλά και φρεσκότατα γλυκά!

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Οι μαγικές νύχτες του Νοέμβρη στο Small Cafe

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι νύχτες στο Small Café είναι γεμάτες εκπλήξεις. Αγαπημένοι καλλιτέχνες σε unplugged ιστορίες με δημοφιλή τραγούδια από το ελληνικό και το διεθνές ρεπερτόριο.

To πάρτι ξεκινάει την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου με την Αλεξάνδρα Koniak μ’ ένα πολυμορφικό πρόγραμμα, από τη Nina Simone και τους Portishead μέχρι τη Βίκυ Μοσχολιού και την Ελένη Τσαλιγοπούλου. Εκτός από τη συνεργασία της με τους Stavento και την επιτυχία, «Σήμερα το γιορτάζω», η Αλεξάνδρα Koniak, μετράει πλήθος εμφανίσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με την εκφραστικότητά της να καθηλώνει και τον πιο απαιτητικό ακροατή..Παράλληλα, θα ακούσουμε και ολοκαίνουργια κομμάτια από τον νέο της δίσκο- το πρώτο single «Αριθμός 109» έχει ήδη ξεχωρίσει.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου το Small Cafe φιλοξενεί την Ζωή Παπαδοπούλου σε ένα ανατρεπτικό, λαϊκό και συναισθηματικό πρόγραμμα. Με τραγούδια από τους δύο προσωπικούς δίσκους της όπως το «Αχ και να σ` είχα εδώ» και το «Τατουάζ» αλλά και άλλα όπως τη «Διαθήκη» και το «Πολλές φορές» είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Μαζί της ο Ορέστης Τζιόβας και στο πιάνο ο Νεοκλής Νεοφυτίδης,

Η συνέχεια με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο οποίος υπόσχεται να μας απογειώσει, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου. Με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και άλλες ποπ επιτυχίες, από τα άλμπουμ των ΟΝΕ ως την τελευταία του επιτυχία, «Να ρωτάω τα κύματα».

Τη σκυτάλη παίρνει την Παρασκευή 22 Νεομβρίου ένα νέο πρόσωπο που ξέρει να γοητεύει, η Τεράζα Χαρανιά. Το πρόγραμμά της είναι ένα κολάζ εποχών, μουσικών και θρύλων: από Χατζιδάκι, Γούναρη, Moricone και Abba…μέχρι Κωστή Μαραβέγια κι Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Το πάρτυ συνεχίζεται το Σάββατο 23 Νοεμβρίου με την Πένυ Ραμαντάνη- ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Όναρ. Μια βραδιά γεμάτη ηλεκτρισμό, Beatles, Norah Jones, Amy Winehouse και φυσικά Όναρ. Μαζί της οι All Right, η νέα δυναμική electric-blues band της Αθήνας.

Και ο Νοέμβριος κλείνει με jazz, funk και σμυρνέικα. Το ανατρεπτικό πρόγραμμα της εξαιρετικής Σάσας Παπαλάμπρου και του ταλαντούχου μπασίστα Απόστολου Καλτσά (Υπόγεια Ρεύματα), έχει τίτλο: «Τέσσερις χορδές και μια φωνή»- το Σάββατο 30 Νοεμβρίου.

Νέες δυναμικές  παρουσίες σ’ ένα ατελείωτο πάρτι.

Ο Νοέμβριος στο Small είναι γεμάτος εκπλήξεις.


Small Café 
Αριστοτέλους 10, Πειραιάς (πίσω από το Δημαρχείο) 
Τηλ κρατησεων: 210 4297236 
Ώρα Έναρξης: 22.00

https://www.facebook.com/smallcafepireas

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Latin Music.. It's Gonna Move You!

Μαζί μας και πάλι αυτό το Σάββατο, ο αγαπημένος μας πλέον Ισπανός ερμηνευτής Alan Santin έρχεται να μας ξεσηκώσει με μια βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό, πάθος, αγάπη & εκπλήξεις! 


Latin Music.. It's Gonna Move You!

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Death Disco: Το εναλλακτικό κλαμπ στου Ψυρρή που έρχεται να σπείρει το θάνατο στη χλιαρή διασκέδαση


Το μεσημέρι φρόντισε να κοιμηθείς καλά. Αύριο είναι Σάββατο και δεν δουλεύεις (αν βέβαια έχεις δουλειά σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς). Σήκω το απόγευμα φρέσκος και άρχισε νηφάλια την προετοιμασία για το νυχτερινό πάρτι. Άλλωστε, όλοι όσοι συχνάζουν εκεί είναι πλάσματα της νύχτας. Creatures of the night που τραγουδούσαν άλλοτε οι Τuxedomoon. Την ημέρα αναπαύονται – ξέρετε – σε εκείνα τα πολυτελή μακρόστενα ξύλινα κουτιά...

Βάλε το CD να παίζει και μπες στο mood: Joy Division, The Mission, The Cure, dark wave, παλιά καλή electro-pop των 90's, post-punk ύμνους, Siouxsie and the Banshees, The Fall, Bauhaus, Killing Joke, Psychedelic Furs...

Φτιάξε ένα κοκτέιλ, άναψε ένα τσιγάρο και άνοιξε την ντουλάπα. Σήμερα, θα ξεθάψεις τη «στολή» των εφηβικών και μετεφηβικών σου χρόνων. Θα ντυθείς άρχων του σκότους. Θα χαρείς που η αδελφή σου ξέχασε στο σπίτι σου από την τελευταία της επίσκεψη την πούδρα της. Θα τη χρειαστείς για να προσδώσεις ένα τόνο deathίλας στο όλο λουκ. Να μην ξεχάσεις το μαύρο πουκάμισο Yamamoto που κούμπωνες μέχρι πάνω το λαιμό, τις καλογυαλισμένες μαύρες νεορομαντικές μπότες σου από τότε που, φοιτητής Erasmus, χόρευες στα dark κλαμπς του Βερολίνου, την μαύρη κάπα σου που θυμίζει Λονδίνο του Τζακ του Μαχαιροβγάλτη.


Η ώρα περνάει και θα πρέπει να μπεις στο αυτοκίνητο, να οδηγήσεις μέχρι την Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου στου Ψυρρή, όπου θα αποτίσεις φόρο τιμής στο «Μαύρο Χρώμα» παρέα με δεκάδες άλλους ομοϊδεάτες στο σύγχρονο ναό που ονομάζεται Death Disco, σιχαίνεται το trendy των ημερών και επιστρέφει στις ρίζες της αληθινής μουσικής.

Release the bats.......

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...