Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Εστιατόριο στο Μεταξουργείο στα δέκα κορυφαία του κόσμου – Διάκριση για το Funky Gourmet

 
Oι ίδιοι οι πολίτες ψήφισαν τα καλύτερα εστιατόρια ανά τον κόσμο στην τεράστια διεθνή διαδικτυακή πλατφόρμα Τrip Advisor δίνοντας σε ένα ευφάνταστο ελληνικό εστιατόριο μια θέση στα δέκα καλύτερα του κόσμο. Ο λόγος για το μοναδικό στο είδος του Funky Gourmet στο Μεταξουργείο.


Πάνω σε ένα πεζόδρομο στο Μεταξουργείο, ανάμεσα σε λοφτ, θέατρα, υπέροχες παλιές αστικές αυλές αλλά και συνεργεία αυτοκινήτων βρίσκεται το Funky Gourmet όπου πραγματικά το φαγητό γίνεται γαστρονονομικό παιχνίδι, δημιουργία τέχνης, απόλαυση και εμπειρία. Προφανώς όλα αυτά εκτιμήθηκαν από τα εκατομμύρια χρηστών του trip advisor που το κατέταξαν στα κορυφαία από πόλεις όπως το Παρίσι και η Νέα Υόρκη (προσκυνήματα της γαστρονομίας).


Στο Funky Gourmet πρέπει να χτυπήσεις το κουδούνι πριν μπεις στο νεοκλασικό διόροφο κτήριο όπου οι επισκέπτες γεύονται αυθεντικές γεύσεις της λεγόμενης technomotional γαστρονομίας στην Αθήνα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ένα αστέρι Michelin...


Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσσος έχουν δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα που σου δίνει την αίσθηση ότι δειπνείς σε ένα σπίτι, με εκλεκτές πρώτες ύλες σε απρόβλεπτους συνδυασμούς (π.χ. Φουα γκρα ριγανάτο σαγανάκι!). Το μενού είναι πιστό στο όνομα που υπόσχεται μια μαγειρική ταυτόχρονα funky αλλά και gourmet.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

O χειμώνας στο ITALIAN PLACE ξεκινά δυναμικά!

To ITALIAN PLACE γνωστή Tratoria & cicchetti bar στην πλατεία Χαλανδρίουμας έχει μαγέψει γευστικά με τις υπέροχες γαστριμαργικές του επιλογές!!

Αυτή τη χρονιά πέρα από τις γευστικές απολαύσεις και τα εξαιρετικά cocktails ο χειμώνας στο ITALIAN PLACE ξεκινά δυναμικά!!!

Κάθε Πέμπτη STAND-UP COMEDY με μια ομάδα χαριςματικων νέων που με αγάπη και επιτυχία παρουσιάζουν τις εμπνευσμένες παραστάσεις τους και σας υπόσχονται πολύ μα πολύ γέλιο!!!!

Έχουμε λοιπόν για την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στις 22:00 τους: Γιαννη παπαθανάςη , Κώστα Παπαγεωργίου και Ακίνδυνο Γκικα οι οποίοι σας περιμένουν για ξεκαρδιστικές βραδιές!
 

Και οι Παρασκευές δεν θα είναι ποτέ οι ίδιες γιατί κοντά μας θα είναι οι HiRROLERS BOOGiE !!!

Το JAZZ , SWING και το JIVE μας δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγουμε από την δύσκολη σημερινή μας πραγματικότητα. Είναι μια ευκαιρία να ακούσουμε και να χορέψουμε εάν θέλουμε με μια μουσική φτιαγμένη μέσα σε δύσκολες εποχές σαν αυτήν την σημερινή...

Nα ακούσουμε και να «ταξιδέψουμε»… γιατί από μόνη της η μουσική σε κάνει να την νιώσεις ...

Oι HiROLLERS αποτελούνται απο τους:
Χρήστος Ζώης - Τραγούδι/Κοντραμπάσο
Άγγελος Τσουρέλης – Πιάνο/Φωνητικά
Παναγιώτης Παπαπορφυρίου - Κιθάρα/Φωνητικά
Λευτέρης Δερλός - Σαξόφωνο
Γιάννης Κασσέτας – Βαρύτονο Σαξόφωνο
Δημήτρης Κεφαλίδης– Ντραμς

ITALIAN PLACE
Β. Γεωργίου, Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου
Τηλ.: 2106856282
www.italianplace.gr

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Η Ραλλία Χρηστίδου… « . . .σ’ ένα απρόβλεπτο μουσικό ταξίδι. . .»

Όλα τα μονοπάτια οδηγούν στον ίδιο στόχο: Να εκφράσουμε στους άλλους αυτό που είμαστε. (Pablo Neruda

Η Ραλλία Χρηστίδου έχοντας διανύσει πολλά και διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, επιλέγει το φετινό χειμλωνα να ακολουθήσει ένα «…απρόβλεπτο μουσικό ταξίδι…» παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της, το δικό της ανατρεπτικό πρόγραμμα χωρίς στερεότυπα και συμβατικότητες.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, η Ραλλία Χρηστίδου μας ετοιμάζει, στο Small café στο Πειραιά μια μουσική παράσταση στο οποίο οι  μεγάλες της επιτυχίες, θα παντρεύονται με ένα μοναδικό τρόπο με την δυτική ροκ σκηνή περνώντας από πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και με τελικό προορισμό διάφορα αγαπημένα λιμάνια της ελληνικής μουσικής.
Η ιδιαίτερη  ικανότητα της να υπηρετεί διαφορετικά  είδη ρεπερτορίου και η δυναμική της παρουσία πάνω στην σκηνή έχει καταφέρει να αποσπάσει τις καλύτερες  εντυπώσεις σ’ όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της.

Σημαντικό μονοπάτι αποτέλεσε ο Γιάννης Κότσιρας, με τον οποίο οκτώ χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική τους συνάντηση ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με αφορμή το νέο της δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Minos-Emi  το Νοέμβριο.   Ο «Ιούδας» είναι το πρώτο τραγούδι που μας «προδίδουν», το οποίο παίζεται δυναμικά στα ραδιόφωνα και θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε να το ερμηνεύει live. Την μουσική υπογράφει ο Γιάννης Κότσιρας και τους στίχους ο Σταύρος Σταύρου.

Μαζί της  στο μπουζούκι και την ακουστική  κιθάρα ο Βαγγέλης Μαχαίρας.

Small café
Αριστοτέλους 10, Πειραιάς (πίσω από το Δημαρχείο)
Τηλ κρατήσεων: 210 4297236
https://www.facebook.com/smallcafepireas
Ώρα: 22.00
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

O αγαπημένος Ισπανός ερμηνευτής Alan Santin στο Pausa

Aυτή την Παρασκευή (& όχι Σάββατο όπως έχουμε συνηθίσει), ο αγαπημένος Ισπανός ερμηνευτής Alan Santin έρχεται και πάλι για να μας ξεσηκώσει με μια βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό, πάθος, αγάπη & εκπλήξεις! 

Latin Music.. It's Gonna Move You! ''

Τηλ: 210 61 80 533-5
Αγ. Κων/νου 46 & Ηφαίστου 3, Μαρούσι
www.pausa.gr
www.facebook.com/pausa.gr
www.twitter.com/Pausa_Bar_Resto

Δύο νύχτες με τον DJ Gramatik

Ενας ιδιαίτερα αξιόλογος DJ και μουσικός παραγωγός περνάει από την Ελλάδα για να αφήσει τις χορευτικές του μείξεις να δονήσουν την ατμόσφαιρα.


Του Σπύρου Γιαννακόπουλου / Καθημερινή

Ο λόγος για τον Σλοβένο Gramatik, που στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας θα βρεθεί το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στο Δράπανο στα Χανιά και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στη σκηνή του Βοτανικός Live Stage.

Εχοντας δείξει από νεαρή ηλικία την αγάπη του για τη μουσική και την κλίση του προς την τεχνολογία, στα δεκατρία του έφτιαξε τα πρώτα του beats. Σύντομα κατανόησε τις δυνατότητες που του προσφέρει το Ιντερνετ και επέτρεψε τα κομμάτια του να διακινούνται ελεύθερα στο Διαδίκτυο. Ο ψηφιακός Gramatik άρχισε να κερδίζει φίλους και φήμη. Τα κομμάτια του, στολισμένα με στοιχεία από funk, jazz, soul και blues, είναι ένα δεξιοτεχνικό ταίριασμα νέων ηλεκτρονικών τάσεων και νοσταλγικών ήχων από τα παλιά. Βαθύτατα μελωδικός, κεφάτος, αλλά και συγκρατημένος, o Σλοβένος καλλιτέχνης έχει καταφέρει έναν αναγνωρίσιμο και ουσιώδη ήχο.

Ο Gramatik πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία της δικής του δισκογραφικής με το όνομα Lowtemp και το ερχόμενο φθινόπωρο αναμένεται ο νέος του δίσκος με τίτλο «The Age of Reason», ένας τίτλος που θέλει να υπογραμμίσει την ηλικία της λογικής του καλλιτέχνη. Το πρώτο κομμάτι του δίσκου, που ήδη ακούγεται, είναι το «Bluestep» και είναι ένας συνδυασμός δονήσεων από τα blues του ’50 και του ’60 με ένα δυναμικό Dubstep beat, ένα κομμάτι που ακολουθεί μια πιο σκληρή κατεύθυνση απ’ ό,τι τον έχουμε συνηθίσει.

Στις δύο βραδιές, λοιπόν, του Gramatik σε Αθήνα και Χανιά αναμένουμε όμορφη μουσική γεμάτη ηλεκτρισμό, μια καλή επανάληψη στο πλούσιο και αγαπημένο υλικό του μουσικού, καθώς και την παρουσίαση του νέου υλικού.
Enhanced by Zemanta

Tο κορυφαίο ζωντανό αφιέρωμα στον Γκάλαχερ γίνεται πλέον θεσμός


Τιμώντας τον αξεπέραστο Ιρλανδό κιθαρίστα-δημιουργό, οι φίλοι του διοργανώνουν ένα ακόμα SHADOW PLAY Festival Vol. 4

Την ευκαιρία να απολαύσει το ελληνικό κοινό ξανά το rhythm section της μπάντας του Γκάλαχερ, απόντος φυσικά του τεράστιου Ιρλανδού με την «Στρατοκάστερ» που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στο hard rockin' blues, θα την έχει το Σάββατο 14/12 στο Shadow Play Festival Vol, που θα πραγματοποιηθεί στο Κύτταρο.

32 χρόνια μετά τη θρυλική εκείνη συναυλία του 1981 στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι φίλοι - συνοδοιπόροι, Τζέρι Μακ Αβόυ,. McKenna, M. Scherpenzeel, εκφραστές της μουσικής Rory, επιστρέφουν στην Ελλάδα, μετά από την περσινή τους εμφάνιση για μια ακόμα μοναδική παράσταση μπροστά στο αγαπημένο τους κοινό.

Την βραδιά θα ανοίξει με τον τρόπο που μόνο  εκείνοι ξέρουν, το ζωντανό συγκρότημα-θρύλος της Ελληνικής Rock σκηνής, Σπυριδούλα.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Καμπάνα καφέ-ουζερί ...εκεί που πάει το καλοκαίρι όταν φεύγει

 
Καμπάνα καφέ-ουζερί... εδώ αρχίζει ο χορός των αισθήσεων που σε μεταφέρει από τον πολύβουο δρόμο σε ένα τροπικό Παράδεισο... έτσι... χωρίς διαστημικούς ήχους και τυμπανοκρουσίες, απλώς περπατάς λίγα μέτρα και από την Λεωφόρο Ποσειδώνος βρίσκεσαι στο Καμπάνα καφέ ουζερί.

Το βλέμμα ξεκουράζεται κοιτώντας την θάλασσα και το διακόπτουν μονάχα τα πανιά απ' τα μικρά ιστιοπλοϊκά και η γραμμή του ορίζοντα... έπειτα γαληνεύει στα ασπρογάλανα παιχνιδίσματα από τα τραπέζια και την γενικότερη νησιώτικη σύνθεση του χώρου. Το σκηνικό συμπληρώνει το ξύλο από τις τεράστιες βαρέλες της διακόσμησης με τα τσέρκια -και όχι μόνο- καθώς και τα αρμυρισμένα θαλασσόξυλα, έντεχνα τοποθετημένα εδώ και κει...

Η μουσική πλημμυρίζει το καθαρό μυαλό με νότες μαγικές, χαλαρές, γνωστές μελωδίες από την ελληνική σκηνή, μπερδεμένες με τους ήχους του μικρού καρνάγιου που σου 'ρχεται ξαφνικά στο νού...


Οι μυρωδιές από τα θαλασσινά, τις αχνιστές καραβίδες, τα μεζεκλίκια του καλοκαιριού μετατρέπουν την φθινοπωρινή αύρα σε έκρηξη ζωής... χταποδάκι Καλύμνου, κοκκάλι Ικαρίας, αφρόψαρα Ευβοίας, ορεκτικά με όσπρια από όλη την Ελλάδα, φακές Λευκάδας, φάβα Φενεού, τυριά και αλλαντικά π.ο.π (κασκαβάλι Λήμνου, λουκάνικο Καρδίτσας κλπ), ενώ τα μαγειρευτά θα κλειδώσουν το σκηνικό απογειώνοντας όλες τις αισθήσεις.

Τον κατάλογο του μενού έχει επιμεληθεί ο σέφ Χρήστος Τζιέρας.

Στο Καμπάνα καφέ-ουζερί δεν υπάρχει χειμώνας...


Καμπάνα καφέ-ουζερί
...εκεί που πάει το καλοκαίρι όταν φεύγει

Καμπάνα καφέ-ουζερί
Λ.Ποσειδώνος Αλιμος
Τηλ. 2109859860
Ημέρες Λειτουργίας: Πέμπτη - Κυριακή

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Skyfall: Ένα comedy special με τρεις από τους καλύτερους stand-up κωμικούς.


Ένα comedy special με τρεις  από τους καλύτερους stand-up κωμικούς.

Συνεχίζοντας τις όμορφες Τετάρτες που μας χαρίζει το Skyfall στις 23 Οκτωβρίου μας προσκαλεί σε μία βραδιά Stand up comedy με τους:

Διονύσης Ατζαράκη
Αλέξανδρος Τιτκώβ
Ερμόλαος Ματθαίου

Ώρα έναρξης: 22:00
Διάρκεια: 60' - 70'

Είσοδος Ελεύθερη

Μετά την παράσταση ακολουθεί LIVE πρόγραμμα!

SKYFALL
Μάρκου Μουσούρου 1, Μετς
Τηλ.: 2109210098

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

stand up comedy@Italian place

Βαριέσαι;
Έχεις ξενερώσει με τις προτάσεις διασκέδασης;
Δεν έχεις που να πας τη γυναίκα σου, τον άντρα σου ή τους κολλητούς σου βόλτα;

Εμείς τις Πέμπτες το βράδυ αναλαμβάνουμε να σας κάνουμε εκπλήξεις & πλάκες, με την καλή έννοια... στο απίθανο στέκι Italian place. Κάνουμε τα πάντα: πρόζες & προκλητικές πόζες, αυτοσχεδιασμούς & «δι......αλόγους» με το κοινό-χωρίς αναστολές, ανατροπές χωρίς όρια, μιμήσεις, μασάζ και ό,τι ήθελε προκύψει....

Ελάτε να μιλήσουμε -με καταιγιστικό χιούμορ- για γυναίκες, άνδρες, σχέσεις, τηλεόραση, καλλιτεχνικά, μαγειρική, ποδόσφαιρο, την κρίση και για γαλλικό μανικιούρ-πεντικιούρ....

Είμαστε κοντά σας από το 1995 όταν πρωτοφέραμε το είδος στην Ελλάδα ως μέλη της ομάδας κωμικών της Λουκίας Ρικάκη.

Σταθμοί της πορείας μας αποτελούν: ο σταθμός Λαρίσης, το «Μετρό», οι παραστάσεις στο «104» των Εξαρχείων, το «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», το «CLUB 22», οι εμφανίσεις μας στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο φούρνο μικροκυμάτων..!

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις Πέμπτες στο Italian place .Σας περιμένουμε λοιπόν να δοκιμάσετε από κοντά τις…. κωμικές μας σπεσιαλιτέ

Ζήτω η τρέλα λοιπόν με Κώστα Παπαγεωργίου-Θανάση Παπαγεωργίου και Αλέξανδρο Τσουβέλα

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

AVANT-GARDE CLUB: ΤΟ BEST KNOWN PLACE

CLUB OPENING
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.00 - ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

Ένα AVANT-GARDE CLUB που φιλοδοξεί να γίνει ΤΟ BEST KNOWN PLACE στην πόλη.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ: Φόρος τιμής στο θρυλικό Λονδρέζικο ομώνυμο club των 80s που ανέδειξε ονόματα και δίδαξε μουσικές. Παράλληλα μια αστραπή (BLITZ) στη πόλη που μάλλον κοιμάται...
ΤΟ ΜΟΤΟ: NEW WORLD DISORDER... όπως τότε στην PUNK και POST PUNK εποχή, είμαστε μάρτυρες μιας νέας κοινονικογεωπολιτικής τάξης πραγμάτων, με αμφίβολες πολιτικές, προσδοκίες και προσανατολισμούς. Με άλλα λόγια ζούμε ήδη κάτι... "διαταραγμένο".
ΤΟ CONCEPT: Σε μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει την POP-ART αισθητική με το μεταμοντέρνο vintage industrial στυλ, κινούμενη εικόνα από μεγάλες οθόνες και ήχο υψηλών προδιαγραφών, το BLITZ στοχεύει σ ένα πολυφυλετικό crowd που με την βοήθεια μιας πολυσυλλεκτικής κονσόλας με pop, rock, alternative ακούσματα και μπολιάσματα από INDIE, RAP, GOTH, METAL ήχους ξεσπάει σ” ένα αδυσώπητο ALL NIGHT DANCING.

Dj sets, live bands, performers, dancers cultural happenings and acts θα συνυπάρχουν αρμονικά στο πρόγραμμα του BLITZ.
Καλή διασκέδαση!!!

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Φέτος ο χειμώνας στο ITALIAN PLACE ξεκινά δυναμικά !!!


Κάθε Πέμπτη με stand up comedy και τον Θανάση Παπαγεωργίου  να μας κάνει να γελάμε ακατάπαυστα!!

 Αρκεί ένα έξυπνο κείμενο, ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένα μικρόφωνο.. και έχουμε το Stand- Up έτοιμο!!

 Είναι τέχνη με κανόνες - εξαιρέσεις και πολύ, μα πολύ γέλιο!

Και τις Παρασκευές οι HiROLLERS BOOGiE !!

 Οι HiROLLERS, που εδρεύουν στην Αθήνα, παράγουν πάθος στην ίδια διάθεση.

Τα καυτά κιθαριστικά ριφάκια, τα slaps από το κοντραμπάσο, το ξέφρενο αλλά και ρυθμικό drum-beat και τα πιανιστικά ting-a-lings, και τα ξεσηκωτικά σαξόφωνα σίγουρα θα παρακινήσουν το κοινό για χορό ακόμη και τους μη χορευτές.

Το SWING και το JIVE μας δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγουμε από την δύσκολη σημερινή μας πραγματικότητα. Είναι μια ευκαιρία να ακούσουμε και να χορέψουμε μια μουσική φτιαγμένη μέσα σε δύσκολες εποχές σαν αυτήν την σημερινή...

Italian Restaurant
Βασ.Γεωργίου ,Πλατεία Χαλανδρίου/  152 32 Αθήνα/  21 0685 6282

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Θοδωρής Πύριλλος: Ο καλύτερος bartender της Ελλάδας


Ισορροπεί ανάμεσα στο μέτρο και την αρμονία, συνδυάζει αρώματα, γεύσεις και χρώματα και δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα κοκτέιλ που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Τρανή απόδειξη, ο τίτλος του καλύτερου bartender που απέσπασε πρόσφατα στη Μαδρίτη...


Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Γεωργία Νταγάκη-Δημήτρης Λάππας- Mr Highway Band @ Σταυρός Του Νότου Club

Εκρήξεις αδρεναλίνης και λυτρωτική ένταση επιφυλάσσει το νέο πρόγραμμα της Γεωργίας Νταγάκη σε σύμπραξη με τον σπουδαίο μουσικό από την Θεσσαλονίκη Δημήτρη Λάππα, και τους Μr Highway Band σε μια συνεργασία που θα προκαλέσει ‘θόρυβο’

Η πρώτη συνάντηση επί σκηνής και το πρώτο δείγμα της ενδιαφέρουσας αυτής της πρωτότυπης συνεργασίας την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο Club του Σταυρού του Νότου.

Μια πρώτη εμφάνιση που θα στηριχτεί και από δημοφιλείς κοινούς φίλους των καλλιτεχνών.

Με καινούργια τραγούδια παράλληλα με ένα πρόγραμμα που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση, καταλύουν τα όρια ανάμεσα στο Rock’n’Roll και την παραδοσιακή μουσική .

3 νέα σημαντικά πρόσωπα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής με διαφορετικές αφετηρίες για πρώτη φορά μαζί.

Η Γεωργία Νταγάκη προέρχεται από την Κρήτη. Στους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας της εκτός Ελλάδος, πέρα από τις συναυλίες της, αξίζει να σημειωθεί η συνεργασία της τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά με το θρύλο της rock σκηνής Eric Burdon και τους Animals.
Ο Δημήτρης Λάππας προέρχεται από την Θεσσαλονίκη, κιθαρίστας και όχι μόνο, αντι-συμβατικος και μοναδικός στον ήχο του καλλιτέχνης, μια μουσική κατηγορία μόνος  του

Και τέλος η Mr. Highway Band, η κορυφαία σύγχρονη  Rock’n’Roll μπάντα με μελωδίες και ρυθμούς που κολλάνε στο μυαλό και με καινούργια τραγούδια στις αποσκευές τους.

14 Οκτώβρη στο Club του Σταυρού Του Νότου,  Live & loud ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασί
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ/ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ
Τηλέφωνο: 2109236975
Ώρα: 22.00
Διεύθυνση: Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Latin Live Fusion Night - 05/10 @ Pausa

Latin Live Fusion Night - 05/10 @22.30


Μαζί μας ο εκπληκτικός Ισπανός ερμηνευτής Alan Santin έρχεται να μας ξεσηκώσει με μια βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό, πάθος & αγάπη..

Latin Music.. It's Gonna Move You!

Για κρατήσεις καλέστε στο 210 61 80 533 - 5

Pausa wine & cocktail restaurant, Αγ. Κων/νου & Ηφαίστου 3, Μαρούσι

info@pausa.gr

www.pausa.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...