Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Gramatik live σε Αθήνα και Κρήτη

Στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας του, ο γνωστός Σλοβένος dj και παραγωγός θα βρεθεί στην Αθήνα την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στο Βοτανικός Live Stage.


Mια ημέρα μετά από τη live εμφάνισή του στα Χανιά της Κρήτης στις 26 Οκτωβρίου 2013, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον, διεθνούς φήμης, dj.

Ο Gramatic από την ηλικία των 3 ετών έδειξε την αγάπη του για τη μουσική, ψαχουλεύοντας κασέτες funk, jazz, soul και blues μουσικής που ανήκαν στη μεγάλη του αδελφή.

Στα 13 του ξεκίνησε να δημιουργεί τα πρώτα του beats σε ένα παλιό pc και να τα διακινεί μέσω του διαδικτύου. Η ψηφιακή μουσική του γρήγορα κέρδισε οπαδούς, η φήμη του εξαπλώθηκε, πραγματοποίησε περιοδείες και κέρδισε μια θέση στην αμερικανική μουσική αγορά.

Ο Σλοβένος dj πρόσφατα ίδρυσε τη δική του δισκογραφική εταιρεία με το όνομα "Lowtemp"από την οποία θα κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο του άλμπουμ με τίτλο "The age of Reason", εμπνευσμένο από το κωμικό μέρος ενός stand up comedy του κωμικού George Carlin.

Από το άλμπουμ αυτό, ο Gramatik δίνει μια γεύση στο κοινό του με το video "Bluestep" όπου συνδυάζει τα vibes των blues των δεκαετιών '50 και '60 με ένα μελωδικό, γκρουβάτο Dubstep beat και μας συστήνει ένα νέο, πρωτοποριακό μουσικό είδος που ο ίδιος ονομάζει "Bluestep",το οποίο θα αποτελεί και το πρώτο track του επερχόμενου άλμπουμ του.



Στις live εμφανίσεις του ο Gramatik θα πλαισιώνεται από καλλιτέχνες της δισκογραφικής του εταιρείας, ενώ σε επιλεγμένες ημερομηνίες θα εμφανιστούν στη σκηνή μαζί του οι ExMag καιHeRobust.

Βοτανικός Live Stage, Iερά Οδός 72, Αθήνα
(είσοδος από Κασσάνδρας)
Tηλ.: 210 3473 835

Tιμές Εισιτηρίων:
Ταμείο: 20 ευρώ
Προπώληση: 10 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
Καταστήματα Public
Cartone, Τριπτολέμου & Περσεφόνης, Γκάζι
www.ticketarena.gr
Enhanced by Zemanta

ΠΕΝΥ ΣΚΑΡΟΥ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΝΑΣ (+ Roccia Manifestum DJ set by BLOODY MARY / ΠΑΝΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ)

ΠΕΝΥ ΣΚΑΡΟΥ… Φωνή οικεία, φωνή που άλλοτε σε συνοδεύει σε μονοπάτια χαρμολύπης, άλλοτε σε εκτοξεύει σε ενεργειακά σύμπαντα, με κομμάτια από την σημαντική και διαρκή δισκογραφία της, αλλά και μια σειρά διασκευών σε ελληνικά και ξένα rock anthems.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΝΑΣ… Το παιδί της διπλανής πόρτας, που θεριεύει και ορθώνει ανάστημα, πειραματιζόμενος με rock και έντεχνους ήχους, που ενίοτε σε καθηλώνουν με την έμπνευσή τους.

Δύο δυναμικές και νεανικές παρουσίες, δύο καλλιτέχνες που δίνουν διαπιστευτήρια επί σκηνής και έχουν την ικανότητα να προκαλέσουν ρυθμικά κύματα που θα σε παρασύρουν σε πέλαγα pop+rock ενθουσιασμού, θα βρεθούν στη σκηνή του Remedy Live Club, σε αυτή την «επίσημη» πρώτη ROCK ΠΕΜΠΤΗ by FINAL TOUCH LABEL.

Από τα deXXX η BLOODY MARY και ο ΠΑΝΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ με το Roccia Manifestum DJ set τους θα κρατήσουν pre + after άπαντες σε διασκεδαστική εγρήγορση.

DOORS: 21.30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 6 ευρώ (μπίρα/κρασί)

Remedy Live Club
Kountouriotou 9, 14122 Néon Iráklion,
-----
Facebook Links
Remedy Live Club: https://www.facebook.com/RemedyClubGR
Πένυ Σκάρου: https://www.facebook.com/pages/Penny-Skarou-Πένυ-Σκάρου/27748861057
Γιώργος Βάνας: https://www.facebook.com/vanas.george.7
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/659182234099503
-----

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Στο Belle Amie η ελληνικότητα μαγειρεύει το μέλλον της.

 
“Στου Μπελαμί το ουζερί” τραγουδούσε ο σερ-Μπιθί, από τη μνήμη των νεότερων, ωστόσο, απουσιάζει η εικόνα του ιστορικού στεκιού, που στις αρχές του περασμένου αιώνα έγραψε τη δική του ιστορία στις μέρες και τις νύχτες της Πειραϊκής. Το νεοκλασικό κτίριο, με την αισθητική του πάλαι-ποτέ αστικού καφενείου, φιλοξένησε την πιο πολύχρωμη περαντζάδα μιας café society που συνδύαζε τον πολλά βαρύ με το ούζο, τον μεζέ και το λουκούμι, σε μια δημοκρατικότατη μάζωξη από ρεμπέτες και αστούς, διανοούμενους και ανθρώπους του λιμανιού, κοκότες και παρθένες ντεμπιτάντ, διασημότητες και ανθρώπους της διπλανής πόρτας που έγραψαν τα δικά τους χιλιόμετρα καθημερινής ιστορίας στον πεζόδρομο, κάτω από τις μουριές.

Στην τομή ανάμεσα σε δυό κόσμους που αλλάζουν σκυτάλη, ο «Μπελαμής» αποδεικνύεται πιο επίκαιρος από ποτέ. Η πόλη της κρίσης επιστρέφει στις παλιές της αξίες, αναζητά τη δική της ταυτότητα, που μαζί με ένα κεφτεδάκι της γιαγιάς θα της προσφέρει την παρηγοριά μιας ελληνικότητας που αξίζει μια θέση στο μέλλον. Το εκπληκτικό νεοκλασικό ψάχνει στα σκοτάδια της λήθης φερ-φορζέ και βιενέζικες καρέκλες, φέρνει στο φως τις παλιές τοιχογραφίες του, γυαλίζει τα μπρούτζα, τα πόμολα και τις αυθεντικές απλίκες του, αναζητά την ιστορική του εικόνα αψεγάδιαστη και αναπαλαιωμένη καρέ-καρέ κάτω από τις παρεμβάσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Γυρίζει σελίδα για να ξαναγράψει καινούρια και αστραφτερή την ιστορία του σήμερα, που επιστρέφει με πάθος στο γιουβετσάκι, ανακαλύπτει το άρωμα του παγωτού περγαμόντο, μεθά με εξαιρετικά αποστάγματα και κοιτά στα μάτια δυό αβγά μάτια από κότα που έχει μεγαλώσει μόνο με καλαμπόκι.

Ο σεφ Χρήστος Τζιέρας αφήνει στις πίσω του σελίδες τη νέα δημιουργικότητα, μυείται από μαμάδες και γιαγιάδες  στα μυστικά του ανάλαφρου τηγανιού, της κατσαρόλας και του μαγειρευτού, τους δίνει τη σκυτάλη στην κουζίνα και ταξιδεύει όλη την Ελλάδα. Φέρνει πίσω μαζί του το καλύτερο: κρητικό ριφάκι, μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού από τους συνεταιρισμούς του Πηλίου, σπιτικά αλλαντικά της Θράκης, φάβα του Φενεού και φακή της Λευκάδας, τονάκι της Αλοννήσου και αλίπαστα της Χαλκιδικής, χέλι της Ηπείρου και τυριά της Ρούμελης. Ο τεράστιος δίσκος με τα μεζεδάκια γράφει πάνω του τα καλύτερα της νέας τοπικής παραγωγής, ο μεζές αποκτά ταυτότητα και ονοματεπώνυμο, όπως αξίζει σε ένα απόσταγμα του Μπαμπατζίμ ή ένα μυτιληνιό ούζο του Πιτσιλαδή.


Από το πρωί εδώ η μέρα της νοστιμιάς  γιορτάζει την καλύτερη γιορτή της, ο ελληνικός συναντά τα φρεσκοκαβουρδισμένα χαρμάνια του Αρμενάκου, παντρεύεται με λουκουμάκι, αμυγδαλωτό και υποβρύχιο, φλερτάροντας ταυτόχρονα με τον νέο εθνικό μας φρέντο. Το πρωινό μιλά μόνο ελληνικά, τρώει ζυμωτό ψωμάκι, πίνει σουμάδα και μανταρινάδα και ανοίγει την όρεξή του για το μεζέ του μεσημεριού, όσο οι μαγείρισσες φουρνίζουν γιουβετσάκια, ψήνουν χοιρινές τηγανιές και ολόφρεσκο ψάρι. Το απογευματινό “σηκώνει” γαλακτομπούρεκο, παγωτό από φρέσκο γάλα με γλυκό φυρίκι και η νύχτα του κοκτέιλ ανακατεύει ελληνικά αποστάγματα, βότανα, φρούτα και λικεράκια σε μια ολόφρεσκη άποψη του Σπύρου Κερκύρα για την ελληνική τέχνη του mixology.

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παναγόπουλος και ο Interior Architect Κοσμάς Καραβάς (lab 71) ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφτιαξαν το Belle Amie. Το κτίριο - το οποίο ειναι  χαρακτηρισμένο ως διατηρητέο μνημείο - συντηρήθηκε και αποκαταστάθηκε, αποκτώντας ξανά την λάμψη και την αίγλη του αρχικού αστικού νεοκλασικού αρχοντικού του Πειραιά.


Ο αρχιτέκτονας - σκηνογράφος Ζήσης Παπαμίχος επιμελήθηκε την αρχιτεκτονική μελέτη, σεβόμενος την ιστορική κληρονομιά του κτιρίου, συνδυάζοντας τις αναμνήσεις του παρελθόντος με την τεχνογνωσία και την αισθητική του παρόντος. Ο εσωτερικός διάκοσμος ειναι εναρμονισμένος με την επιβλητική δυναμική του κτιρίου, αφήνοντας το ίδιο το κτίριο με τα κομψά αρχιτεκτονικά στοιχεία που κοσμούν το εσωτερικό του να κυριαρχεί, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ενός σικ καφενείου - αναψυκτηρίου όπου συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται όλες οι γενιές του Πειραιά. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στον εσωτερικό χώρο επιμελήθηκε η εταιρία lab 71. Η εξωτερική ανάδειξη του κτιρίου έγινε από την Lighting Designer Ξένια Σκαμπαβίρια ενώ τις στολές του προσωπικού επιμελήθηκε ο Fashion Designer Σωτήρης Γεωργίου.

Από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου  καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κάθε Κυριακή μεσημέρι τη μουσική θα επιλέγουν οι παραγωγοί του Μελωδία.

Αυτή την Κυριακή 29/9 τη μουσική θα επιλέγει ο Ξενοφών Ραράκος.

Belle Amie
Αγγέλου Μεταξά 11 & Βούλγαρη, Πλατεία  Κανάρη, Πειραιάς.Τηλ.: 2104175740
http://www.belleamie.gr/
https://www.facebook.com/belleamiegr

Friday's Cocktail Sessions feat Nikos Drogossis

Το ανακαινισμένο Pausa wine & cocktail restaurant φιλοξενεί την Παρασκευή 04.10 στα decks του τον Nikos Drogossis σκηνοθέτη, visual artist και μουσικό παραγωγό, [ En Lefko 87,7 (official) http://enlefko.fm/enlefko/producers ] με αγαπημένες μουσικές!!!


Παρέα πάντα με τα Signature Cocktails του Pausa!

Τηλ: 210 61 80 533-5
Αγ. Κων/νου 46 & Ηφαίστου 3, Μαρούσι
www.pausa.gr
www.facebook.com/pausa.gr
www.twitter.com/Pausa_Bar_Resto

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Party in Pink™

2 ώρες Zumba για να συγκεντρωθούν χρήματα για το ZUMBA® GLOBAL RESEARCH GRANT FOR BREAST CANCER PREVENTION (Την πρόληψη του καρκίνου του μαστού). 

Φορεστε κατι ΡΟΖ και ελατε να υποστηρίξουμε αυτό το σκοπό!

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013, Αθανασίου Μιαούλη & Ξανθοπουλίδου, Πειραιας 7:00 μ.μ

Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ & ΟΙ PRESTIGE @ MIKE’S IRISH BAR

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 & 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Ο Θρύλος της Pop μουσικής συναντά τους Prestige στη σκηνή του Mike’s Irish Bar για δύο μοναδικές εμφανίσεις σε ένα ταξίδι από τους Olympians στα 70’s, 80’s φτάνοντας μέχρι το σήμερα! 

Το Σάββατο 12 & 19 Οκτωβρίου σας περιμένουμε με ένα super χορευτικό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες από την τεράστια καριέρα του ΠΑΣΧΑΛΗ και τα ανεπανάληπτα 80's Non Stop Hits από τους Prestige!

Αναπολήστε στιγμές , ερωτευτείτε, τραγουδήστε, χορέψτε με επιτυχίες όπως : “Το Κορίτσι του Μάη”, “Σχολείο”, “Τρόπος”, “Αλέξης”, “Συγνώμη”, “Μάθημα Σολφέζ”, “Μπαράκι”, “Αν μια μέρα σε χάσω”, “Φύγε σε παρακαλώ”, “Παραδώσου Λοιπόν”, “Κατερίνα Κατερινάκι”, “Είσαι το ταίρι μου”... αλλά και: “Billie Jean”, “Staying Alive”, “It’s Raining Men”, “Fame”, “Big In Japan”, “Hot Stuff”, “Daddy Cool”, “Keep Me Hanging On”, “Funky Town”, “Part Time Lovers”, “Fresh”, “Touch Me”, “Maria Magdalena”, “Careless Whisper”...

Mike’s Irish Bar:
Σινώπης 6, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7776797
Mail: mikesirishbar@gmail.com
Facebook: Mike’s Irish Bar (official)

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Mark Evans Acoustic show (Heavens Edge) @ Bat City

Mark Evans Acoustic show (Heavens Edge)
Date: 22nd October 2013
Time: 21:00
Ticket Price: 10ε
Venue: Bat City (Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα)

Ο Μark Evans γεννημένος στη Philadephia ήταν λογικό να κάνει τα πρωτα του μουσικά βήματα στην τοπική σκηνή συμμετέχοντας σε τοπικές hard rock μπάντες η σημαντικότερη των οποιων ηταν οι Money! Εκείνη την περίοδο γνωρίζεται με τον Larry Baud και προσχωρεί στους νεοσχηματιζομενους NETWORK σαν μπασιστας γυρω στο 1985-86 με τους οποιους περιοδεύει δημιουργωντας μια βαση οπαδων!Το 1987 μπαινει στο στουντιο με τους NETWORK και ηχογραφούν κομματια για το ντεμπουτο τους,ενω παραλληλα σχηματιζει τους HEAVEN S EDGE με τον Reggie Wu! H συνθεση τους ηταν Mark Evans (φωνητικά), Reggie Wu (κιθάρα / πλήκτρα), Steven Parry (κιθάρα), George "GG" Guidotti (μπάσο) και David Rath (τύμπανα), Με την ιδιαιτερη ικανοτητα που διεθεταν να γραφουν ανθεμικα τραγουδια συνδυαζοντας μεγαλα κιθαριστικα riff με εμπορικα hooks, δεν ήταν πολύ πριν από το demo τους προσελκυσει την Columbia Records και οδηγησει σε υπογραφη συμβολαιου. Ο φημισμένος παραγωγός Neil Kernon ήταν στο τιμόνι για το ομότιτλο ντεμπούτο που κατάφερε να σπάσει την κορυφή του Billboard 200 ανεβαινοντας στο νο 141!. To βίντεο που κυκλοφόρησε για το single "skin to skin» εκανε αισθηση και οι HEAVEN S EDGE εκαναν sold out σε πολλα τοπικα clubs αλλά όταν ένα δεύτερο single είχε αποφασισθει,ξαφνικα σταματησε η συνεργασια με την Columbia. Στη συνεχεια υπηρξε νεα συμφωνια με την Capitol και η μπαντα άρχισε να εργάζεται σε ένα follow-up, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο Parry αντικαταστάθηκε από τον Jimmy Marchiano (από LE COMPT). Λιγο πριν παρουσιασουν το νέο υλικό τους, ο Marchiano αυτομόλησε στους BLACKEYED SUSAN που τελικά οδήγησε στην κατάρρευση των HEAVEN'S EDGE.

Μια πρόσκληση από την MTM το 1998 οδηγησε στην κυκλοφορία αυτου του υλικου μαζι με καποιες νεες ηχογραφησεις δημιουργοντας το εξοχο Some other place-Some other time! Μετα τη διάλυση των ΗEAVEN'S EDGE το 1994 ο Mark Evans συνεργαζεται εκ νεου με τον Larry Baud των RED DAWN δημιουργοντας τους THE PACK δυστυχώς χωρις να ηχογραφήσουν κατι!

Εκτοτε ο Mark Evans πραγματοποιει ακουστικές εμφανίσεις μονος του η σαν ντουετο και εμφανισεις ηλεκτρικες με την δικη του μπαντα τους OUTLOUD σε τοπικα clubs στην Philadephia! Επισης την τελευταια 5ετια εγινε η πολυαναμενομενη επανασύνδεση των HEAVENS EDGE για σποραδικές live εμφανισεις...

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ BOWLING CENTER ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΤΕΛΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ten-pin bowling in action
 (Photo credit: Wikipedia)

Αναβιώνει το ιστορικό bowling στον Προφήτη Ηλία σε έναν υπέροχο χώρο, με εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις bowling, με ένα Café με πανοραμική θέα και μια ταβέρνα μέλος του ομίλου «Λαδόκολλα» από την Δευτέρα 30/9/2013, υπό νέα  διεύθυνση.


Ο χώρος που έχει μεταβληθεί σε πολυχώρο περιλαμβάνει το πιο σύγχρονο bowling της πόλης με όλους τους προβλεπόμενους αυτοματισμούς για την διεξαγωγή πρωταθλημάτων αλλά και την ψυχαγωγία και άθληση των κατοίκων του Πειραιά,αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας. 

Στον χώρο του υπάρχουν καθίσματα για όσους θέλουν απλά να παρακολουθήσουν χωρίς να συμμετέχουν αγωνιστικά, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να απολαμβάνουν το μοναδικό service του café αλλά και της ταβέρνας, που μπορούν να εξυπηρετήσουν και τον πλέον απαιτητικό πελάτη.

Στον επάνω χώρο λειτουργεί το café τόσο εσωτερικά όσο και στις μεγάλες βεράντες που παρέχουν την δυνατότητα απόλαυσης της μαγευτικότερης θέας στον Σαρωνικό κόλπο αλλά και μια από ψηλά μοναδική θέα τόσο της Αθήνας όσο και της  παραλιακής ζώνης.

Ten-pin bowling
 (Photo credit: Wikipedia)
Ο χώρος αυτός με την μοναδική διακόσμηση δίνει την δυνατότητα στους θαμώνες να απολαύσουν εκτός των προαναφερομένων και μια μοναδική συλλογή μοτοσικλετών και σπορ αυτοκινήτων εποχής μέσα σε ειδικά υάλινες προθήκες ειδικά διαμορφωμένες ώστε να χρησιμοποιούνται σαν καθιστικοί χώροι δίνοντας την δυνατότητα στους λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ να νοιώθουν ότι συμμετέχουν και οι ίδιοι στην απόλαυση διατήρησης αυτών των μοναδικών εκθεμάτων απολαμβάνοντας συγχρόνως τον καφέ, το αναψυκτικό, το παγωτό ή το  πότο τους.

Δίπλα από το café μια καταπληκτική ταβέρνα με την σφραγίδα του ομίλου « Λαδόκολλα » προσφέρει γαστριμαργικές απολαύσεις υψηλής ποιότητας και σε τιμές απόλυτα προσαρμοσμένες στην εποχή. Άλλωστε τα καταστήματα «Λαδόκολλα » φημίζονται για το εξαιρετικό φαγητό τους, την μεγάλη ποικιλία των  πιάτων και τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τους.

Tip του πολυχώρου ότι παρέχεται η δυνατότητα να φάνε σε όποιον χώρο του μαγαζιού επιθυμούν επιλέγοντας το σημείο από όπου θα απολαμβάνουν την θέα.
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Μαρίνα Κωνσταντινίδου@ PAUSA

Τη Δευτέρα 16/09 στις 22:00, στο εστιατόριο PAUSA , στην παρέα  θα βρίσκεται η ανερχόμενη τραγουδίστρια  Μαρίνα Κωνσταντινίδου σε μια live εμφάνιση  με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια 

PAUSA wine & cocktail restaurant
 Αγ. Κωνσταντίνου & Ηφαίστου 3 Μαρούσι , τηλ: 210 6180533

Greek Scorpions Fan Club Party @ BatCity

Greek Scorpions Fan Club Party

Ημερομηνία:  Παρ, 13/09/2013
Έναρξη:  22:30
Είσοδος:  Ελεύθερη

Ralph Rieckermann of Scorpions.
 (Photo credit: Wikipedia)
Σε μία ξέφρενη Scorpion-ική εβδομάδα,εκεί στα μέσα του Σεπτέμβρη,δεν θα μπορούσε να απέχει και το ελληνικό fan club των σκορπιών του rock,από το μεγάλο μουσικό party.

Οπότε,αφού θα έχουμε ήδη δει όλοι μας τους Scorpions την Τετάρτη 11 Σεπρεμβρίου και την Πέμπτη 12 Σεπρεμβρίου και αναμένοντας την τελευταία εμφάνιση των Scorpions το Σαββατο 14 Σεπρεμβρίου,το ελληνικό Fan Club των Scorpions προσκαλεί όλους τους φίλους της Rock,Hard Rock και Metal μουσικής την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο Bat City, για να κάνουμε ΟΛΟΙ μαζί μία αναδρομή στην ιστορία του θρυλικού συγκροτήματος.


BAT CITY Rock Bar
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
www.batcity.gr - info@batcity.gr
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Συναυλία Αλληλεγγύης για τους Άστεγους με γνωστούς καλλιτέχνες στο Bolivar Beach Bar

Σε κλίμα συμβολικής αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης, πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στο Bolivar Beach Bar, συναυλία για τους αστέγους της πόλης, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Καλλιτέχνες και γνωστοί djs ενώνουν τη μουσική και τις φωνές τους σε μια δυνατή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη σε εκείνους που περισσότερο από όλους βιώνουν τη φτώχεια και την κοινωνική απομόνωση. Στην συναυλία συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Μπάμπης Στόκας, Ορφέας Περίδης, Κίτρινα Ποδήλατα και Flush Royale.

Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας η ανεργία και η φτώχεια γίνονται ολοένα κοινός παρανομαστής ζωής ενώ οι άστεγοι αποτελούν πλέον καθημερινή εικόνα στην πόλη μας, στην γειτονιά μας.

Στον αντίποδα, λοιπόν, των δραματικών επιπτώσεων της κρίσης, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός στέλνουν μηνύματα ελπίδας σε μια κοινωνία που καθημερινά βάλλεται, διαφοροποιείται, δοκιμάζεται. Η μουσική -για ακόμα μια φορά- ενώνει σε μια κοινή προσπάθεια! Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων είναι αρωγή προς το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της Οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ».

Συμμετέχουν οι:

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ 

Θεωρείται ένα από τους πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς με μεγάλη και ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική διαδρομή. Ξεκίνησε συμμετέχοντας στους Πυξ Λαξ - το συγκρότημα που σηματοδότησε την ελληνική ροκ σκηνή- και με τραγούδια όπως τα "Ακόμα προσπαθώ", "Δε θα δακρύσω πια για σένα", "Τι είναι αυτό που μας ενώνει", "Φωτιά", "Πούλα με", "Μια βραδuά στο Λεβερκούζεν" που ερμήνευσε ο ίδιος, σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή και μια ολόκληρη γενιά.

Ο Μπάμπης αγαπά τα μουσικά ταξίδια, τις αναδρομές στο παρελθόν και τις αναφορές στο παρόν. Γι αυτό και στα live του απολαμβάνουμε κομμάτια των Πυξ Λαξ, που όλοι συνεχίζουμε να σιγοτραγουδάμε, λαϊκά τραγούδια, που αγαπά, τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, μέχρι και τραγούδια της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του (η «Αυλή των Τρελών», σε στίχους του Άλκη Αλκαίου).

Με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του ο Μπάμπης έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα. Όλο αυτό το πλούσιο και απρόσμενο ανθολόγιο αγαπημένων τραγουδιών του Μπάμπη Στόκα, ερμηνευμένο πάντα με άξονα το προσωπικό του αίσθημα, θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε από κοντά στο Bolivar Beach Bar σε μια άκρως συναισθηματική και ιδιαίτερη μουσική περιπλάνηση που απλόχερα θα μας χαρίσει.

ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ 

Αγαπημένος τραγουδοποιός με δημιουργίες που χαρακτηρίζονται για την μελωδικότητα της μουσικής, την ευαισθησία των στίχων αλλά και τη διαπεραστική τους ερμηνεία. Από τα "Τραγούδια τα Αμερικάνικα" μέχρι το "Αχ να σε δω" και από το "Κάτι μου κρύβεις" μέχρι το "Ζηλεύει η νύχτα" o Ορφέας Περίδης έχει διαγράψει μια αξιόλογη μουσική πορεία, μια καλλιτεχνική διαδρομή με σημαντικούς σταθμούς.

Με 9 προσωπικούς δίσκους, ο Ορφέας μας συντροφεύει με τραγούδια που κινούνται ανάμεσα σε έντεχνα αλλά και λαϊκά μουσικά μονοπάτια. Συμμετέχει σε δίσκους φίλων, γράφει και τραγουδά παιδικά τραγούδια, συνθέτει μουσική για θεατρικές παραστάσεις, παίζει σε επιλεγμένους μουσικούς χώρους και γυρίζει την Ελλάδα κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά: Να υμνεί την αγάπη, τον έρωτα, το ταξίδι και την επιστροφή σαν "μια φωτοβολίδα που μες στη νύχτα σκάει" φωτίζοντας τις στιγμές μας και υπενθυμίζοντάς μας πως "όλα είναι ίδια αν δεν τα αγαπάς.

ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ 

Tα Κίτρινα Ποδήλατα, δηλαδή τα αδέρφια Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς, "παίρνουν φόρα" και ανεβαίνουν στη σκηνή του Bolivar Beach Bar για καλό σκοπό!

Με δυνατές μελωδίες, ανεξάντλητη σκηνική ενέργεια τα Κίτρινα Ποδήλατα μας προσκαλούν να δούμε τα πράγματα μέσα από το δικό τους πρίσμα. Να μην το βάζουμε κάτω μπροστά στις αντιξοότητες, καθώς μπορούμε, με πολλή δουλειά, συνέπεια και μεράκι, ακόμη να δημιουργούμε, να γινόμαστε μια μεγάλη παρέα και κυρίως να περνάμε καλά.

Tα Κίτρινα Ποδήλατα έκαναν το ντεμπούτο τους στην ελληνική μουσική σκηνή το 2000 παρουσιάζοντας τον πρώτο, ομώνυμο δίσκο τους, ζητώντας να αφήσουν το δικό τους στίγμα στη μουσική πραγματικότητα της χώρας.

Τα Κίτρινα Ποδήλατα που έως τώρα έχουν 8 επιτυχημένους δίσκους και ενδιαφέρουσες συνεργασίες με τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής ροκ και έντεχνης μουσικής σκηνής, ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητά τους και την άποψη για το κοινωνικό γίγνεσθαι!

Flush Royale 

Μια παρέα από το Καστέλι Χανίων της Κρήτης που της αρέσει να παίζει ροκ και θα προσπαθήσει να μας αποδείξει ότι είναι το «καλύτερο χαρτί» - ο Γιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Αντρέας στο μπάσο, ο Ευτύχης στα ντραμς, ο Νίκος στα φωνή και η Δήμητρα στα πλήκτρα-.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 
Ώρα έναρξης: 22:00 
Τιμή προπώλησης εισιτηρίων: 3 ευρώ, ταμείο 5 ευρώ

Bolivar Beach Bar
Ακτή του Ήλιου
Άλιμος
Τηλ.: 697 0367 684

Pagiatakis + Signature Cocktails @ Pausa!

Το ανακαινισμένο Pausa wine & cocktail restaurant  φιλοξενεί την Παρασκευή 13.09 στα decks του  τον Spyros Pagiatakis  [Klik Fm 88 - Nitro radio 102,5 - Galaxy 92 FM - Best Radio 92.6 - En Lefko 87,7 (official)] με αγαπημένες μουσικές!!!

Παρέα πάντα με τα Signature Cocktails του Pausa!

Τηλ: 210 61 80 533-5
Αγ. Κων/νου 46 & Ηφαίστου 3, Μαρούσι

www.pausa.gr
www.facebook.com/pausa.gr
twitter.com/Pausa_Bar_Resto

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Fflamenco @ Stage Musicafe - Ραφήνα

Το flamenco είναι η τέχνη και η μήτρα της Ανδαλουσίας. Γεννημένο από τα αρχαιοελληνικά κύμβαλα, την αραβική μουσική, τα ινδικά zapateados και την παράδοση των τσιγγάνων, εδραιώθηκε στη νότια Ισπανία ως η τέχνη των φτωχών, των λαϊκών ανθρώπων.


To 2010 η UNESCO συμπεριέλαβε το flamenco στον κατάλογο της Παγκόσμιας Άυλης κληρονομιάς.

Στις 21/9/2013 για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διεξαχθει στην Αθήνα ένα φεστιβάλ αποκλειστικά αφιερωμένο στην κουλτούρα της Νότιας Ισπανίας, το España festival.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτού του φεστιβάλ, oι δυο χορεύτριες flamenco Δήμητρα Καραγιάννη και Φανή Δεμέστιχα, μοιράζονται τη σκηνή του Stage Musicafe.

Μαζί τους στο τραγούδι η Yota "Baron", στην κιθάρα ο Σπύρος Καρβέλας και στο cajon ο Γιάννης Παπαγιαννούλης.

Περισσότερα για το España festival στο https://www.facebook.com/EspanaFestival?fref=ts

Stage/Λεωφόρος Φλέμινγκ Αλέξανδρου 1/Ραφήνα

την Παρασκευή 6/9/2012 στις 22.00

Eίσοδος 6€

Χορηγοί επικοινωνίας ispania.gr, abanico.gr, ifeel radio.gr και musicheaven.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...