Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ο dj Claptone στο Bolivar Beach Bar

Το Bolivar Beach Bar παρουσιάζει τον Claptone, έναν  από τους καλύτερους Dj & παραγωγούς deep house μουσικής, αυτήν τη στιγμή,  στον κόσμο την Παρασκευή 9 Αυγούστου.
 
Ο Βερολινέζος dj Captone έγινε παγκόσμια γνωστός το 2012 με το single "Cream"* που έφτασε στο #2 worldwide Top Track στο Beatport στην κατηγορία του deep house και λίγο αργότερα κέρδισε τον τίτλο του "Artist of the Year 2012" στα γερμανικά Trend charts DCC.

Ο Claptone, όπως το μυθικό πουλί, περιπλανιέται, παρασύρεται, ονειροπολεί,  σε ένα αέναο ταξίδι σε άγνωστους προορισμούς, αναζήτησης και ανακάλυψης  ανεξερεύνητων μουσικών κόσμων.
Ο αινιγματικός και μυστηριώδης Claptone, πίσω από τη χρυσή του μάσκα, που δεν αποχωρίζεται ποτέ, απολαμβάνει να μας "ταξιδεύει" με τις μαγικές μουσικές του και να δημιουργεί ασταμάτητα για εμάς ονειρικούς μουσικούς κόσμους. Όπως έχεις δηλώσει ο ίδιος σε συνένετυξη του στο Magnetic "οι μάσκες μπορούν να αλλάζουν, αλλά δεν βγαίνουν ποτέ"...

Στη μουσική του εναλλάσσονται το groove με το funk, τα δυναμικά vibes με τις αισθησιακές μελωδίες, ήχοι φωτεινοί αλλά και σκοτεινοί ταυτόχρονα, χαρούμενοι αλλά και λυπημένοι. Ο Claptone παίζει με τα συναισθήματά μας, δημιουργώντας πάντα ένα απογειωτικό μουσικό αποτέλεσμα.

Μετά το "Cream", το  track που τον καθιέρωσε στην dance σκηνή, ακολουθήσαν το "Night on Fire" και το "Another Νight" που σκαρφάλωσαν αμέσως στα charts και έγιναν το απόλυτο must στις dance play-lists, ενώ με το νέο του single "Wrong", ο Claptone ξεσηκώνει τους λάτρεις της dance σκηνής.
O Claptone, με πολλές ώρες πτήσης στα decks των μεγαλύτερων clubs σε Βερολίνο, Λονδίνο, Παρίσι, Μελβούρνη, Σαγκάη, Νέα Υόρκη  προσγειώνεται την Παρασκευή 9 Αυγούστου στα decks του Βolivar Beach Bar.

Ταξιδέψτε μαζί του σε μυστηριώδεις μουσικούς κόσμους και αφεθείτε στους "μαγικούς" του ήχους!

Το line up συμπληρώνουν οι:

Anna Anastasiou
Panos Gerontakis
Greg Stampoulou

*τυχαία άραγε επίλεξε το όνομα "Cream" για το τραγούδι του ο Claptone ή θέλει να τιμήσει ένα από τους επιδραστικότερους κιθαρίστες στην ιστορία της ροκ μουσικής...? Τον Eric Clapton και το συγκρότημα του, τους Cream...τίποτα δεν μοιάζει να είναι τυχαίο για το μυστηριώδη Claptone...
Στο Bolivar Beach Bar φτάνεις πολύ εύκολα και με τα λεωφορεία που διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς και με το τραμ (στάση Καλαμάκι). Σας περιμένουμε κάθε μέρα από τις 08.00 (το πρωί) ως αργά το βράδυ

Πληροφορίες
Ημερομηνία: Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013
 Τοποθεσία: Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Πληροφορίες: Τηλ.: 697 0367 684
 Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος ελεύθερη- Free Parking
Cocktails - 8 ευρώ
Drinks - 6.5 ευρώ
Beer - 5 ευρώ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Summer Vibe Beach Festival powered by Stolichnaya Red

To πρώτο Summer Vibe Beach Festival ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα του Nightbook είναι περήφανη για την άψογη διεξαγωγή της διοργάνωσης και θέλει να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και τους χιλιάδες κόσμου που έδωσε το παρόν σε αυτό το μεγάλο γεγονός.

Οι Djs που ξεσήκωσαν το πλήθος με τις μουσικές τους ικανότητες ήταν οι:

G-Pal, Adrianos Papadeas, Cleopatra Fyntanidou, Simos Danalis, George R, Panos Gerontakis, Tasos Wagner, Unique Athens (Diodoro, Alex V, Pako)

Οι επισκέψεις επωνύμων δεν  ήταν λίγες μεταξύ των οποίων παρευρέθησαν οι: Βασίλειος Κωστέτσος, Βίκυ Κουλιανού, Νίνα Λοτσάρη, Otherview, Δημήτρης Στρέπκος και πλήθος άλλων καλλιτεχνών και διασημοτήτων.

Αυτή η μοναδική βραδιά με 10 κορυφαίους Djs σε ένα φεστιβάλ-γιορτή για την ηλεκτρονική μουσική αλλά και η τεράστια ανταπόκριση του κοινού, μας κάνουν να δώσουμε όλοι ραντεβού για το επόμενο “vibe” του Nightbook!

Nightbook
One Νight, One Brand









Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Quiero lounge cafe bar

Ανοιχτό καθημερινά από τις 08:00 το πρωί έως τις 01:30 τα ξημερώματα.

Προσφέρει καθημερινά καφέ, χυμούς, σνάκ και τα εξαιρετικά παγωτά Kayak. Από νωρίς σερβίρει πρωινά, αργότερα παγωμένες μπύρες και ποτά. Επίσης διοργανώνει βραδιές με ζωντανή μουσική.

Επιλέγει μουσικές για όλες τις ηλικίες, ειδικότερα lounge, απαλή jazz & mainstream.

Τα χρώματα  βασίζονται στο πορτοκαλί- καφέ χρώμα της γης και βρίσκετε μπροστά στην πλατεία του ξενοδοχείου Κάραβελ, μέσα στο πράσινο για ρομαντικά άτομα & άτομα με άποψη..

Το service είναι ζεστό και χαρούμενο από γελαστά κορίτσια!

Για τους φίλους των σπορ έχει όλα τους μεγάλους αγώνες στις 3 τηλεοράσεις με σημα Nova & ΟΤΕ Conn-X.

Τα περισσότερα βράδια Παρασκευής έχει ζωντανά (live) με εξαιρετικούς μουσικούς, το τραγούδι φέρνει πιο κοντά σε γνωριμίες και όλοι γίνονται μια μεγάλη παρέα.

Ο χώρος είναι μεγάλος, άνετα μπορούμε να εξυπηρετήσει  έως 100 άτομα, 50 μέσα και άλλα τόσα έξω.

Αντήνορος 46, Πλατεία Caravel, 161 21 Αθήνα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας – κρατήσεων 211 7100378.
https://www.facebook.com/QuieroLoungeCafeBar

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Μια αληθινή ΟΑΣΗ χαλάρωσης και απόδρασης....50 λεπτά από την Αθήνα!


Μια αληθινή ΟΑΣΗ χαλάρωσης και απόδρασης....50 λεπτά από την Αθήνα!

Στην παραλία Πούντα της Αυλίδας, η άψογα οργανωμένη παραλία και η επί χρόνια επιχείρηση «ΟΑΣΗ» snack beach bar, προσφέρει στους λουόμενους την απόλυτη χαλάρωση δίπλα στο κύμα.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Ευβοικού κόλπου, σε πεντακάθαρα νερά, η καντίνα “ΟΑΣΗ” δίνει την ευκαιρία τους επισκέπτες να απολαύσουν το μπάνιο τους οικονομικά σε καιρούς κρίσης, προσφέροντας τους ΔΩΡΕΑΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ με το άψογο service, το λαχταριστό σουβλάκι και τους γευστικούς ουζομεζέδες να έχουν την τιμητική τους.


Με την ανατολή του ηλίου και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες... η ΟΑΣΗ στην Αυλίδα ενδείκνυται για την πιο μαγευτική απόδραση σας... δίπλα στο κύμα!

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Pausa: ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ Ν ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Το εστιατόριο Pausa σας προτείνει…

Μία μοναδική βραδιά αφιερωμένη στην αρμονία γεύσεων και οίνων διοργανώνει την Πέμπτη 11 Iουλίου 2013 από τις 21.00 το εστιατόριοPausa, στο Μαρούσι.
Στο ατμοσφαιρικό, σκηνικό του Pausa, η αυθεντική ιταλική κουζίνα «παντρεύεται» ιδανικά με πέντε εκλεκτές προτάσεις οίνων από το κτήμα Νίκου Λαζαρίδη και το φυσικό μεταλλικό νερό της Τοσκάνης Acqua Panna το προτεινόμενο μη Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την Παγκόσμια Ένωση Οινοχόων (A.S.I.).

ΜΕΝΟΥ

SOLITAIRE Λευκός Αφρώδης Οίνος (Trebbiano,Μοσχάτο Αλεξανδρείας )

Συνοδεύεται με bruschetta με σολομό balik

2012 Chateau N.Lazaridi Οίνος Λευκός Ξηρός
(Sauvignon blanc ,Mοσχάτο Αλεξανδρείας,Ugni Blanc)

Συνοδεύεται με :Μύδια αχνιστά με πιπερόριζα,γλυκό σκόρδο,μαιντανό & πεπεροντσίνο σε σάλτσα λευκού κρασιού(chateau)

2011 Μαγικό Βουνό (Sauvignon Blanc) Οίνος Λευκός Ξηρός

Συνοδεύεται με χειροποίητο Ravioli με ραγού και σάλτσας παρμεζάνας Reggiano με σχοινόπρασσο

2011 Chateau N.Lazaridi Οίνος Ερυθρός Ξηρός
(Cabernet Sauvignon, Merlot)

Συνοδεύεται με: Ταλιάτα μοσχαρίσια σε σάλτσα Rossini με κρέμα μαύρης τρούφας σε βάση από πουρέ γλυκοπατάτας & μανιτάρια portobello

ΜΕΛΛΙΣΟΥΡΓΟΣ Ερυθρός Φυσικώς Γλυκός Οίνος (Μerlot)

Συνοδεύεται με : ganache σοκολάτας σε βάσι από φυστίκι και σως mango

Τιμή: € 36/άτομο

Εστιατόριο Pausa, Αγ. Κων/νου & Ηφαίστου 3, Μαρούσι, ( 210 61 80 533

info@pausa.gr

Το πιο sexy nightbook με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, έτοιμο για το Summer Vibe Beach Festival!

Το τέταρτο τεύχος του nightbook κυκλοφορεί – αυτή τη φορά πανελλαδικά – είναι το πιο sexy έως τώρα και εφεξής αποφασίζει να σάς κλείνει το μάτι κάθε μήνα στα περίπτερα!

Την Παρασκευή 12/7 πραγματοποιεί το πρώτο μεγάλο πάρτι του με 10 αγαπημένους  DJs στο S Beach στη Βούλα: πρόκειται για το Summer Vibe Beach Festival που ανοίγει τις πόρτες του με 10 top DJs που ήδη προβάρουν τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες του καλοκαιριού κι ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στην κονσόλα. 12 ώρες – από τις 9 μ.μ. έως τις 9 το πρωί του Σαββάτου – μετά μουσικής, με τη σφραγίδα του μοναδικού έντυπου περιοδικού για τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ελλάδα και με τους G-Pal, Αδριανός Παπαδέα, Κλεοπάτρα Φυντανίδου, Πάνο Γεροντάκη, Simos Danalis, George R, Wagner και, τέλος, τουs Unique Athens (Diodoro, Alex V, Pako) να παρτάρουν για μισή μέρα με ασύλληπτα sets!

Όσο για το nightbook που κυκλοφορεί και θα είναι στα περίπτερα αυτή τη φορά έως τις 31/7, η πιο sexy Ελληνίδα τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου φωτογραφίζεται με τον γυμναστή της (και personal trainer δεκάδων celebrities) Τάσο Μισαϊλίδη και λέει ευθέως ότι την περίοδο που συμμετείχε στο X-Factor, το 2009, είχε «ψυχολογικά προβλήματα». Αναλυτικότερα, δήλωσε: «Ήμουν τόσο αγνή όταν μπήκα στο παιχνίδι και, από την πολύ την πίεση, έφτασα να έχω ψυχολογικά προβλήματα. Είχα όμως βάλει και στοίχημα με τον εαυτό μου να μην αλλάξω. Το χρυσό στα σκ@τ@ πρέπει να παραμείνει χρυσό! Βγαίνοντας, λοιπόν, από το παιχνίδι, μάζεψα τα κομμάτια μου, και με την αγάπη του κόσμου και τις συνεχόμενες προτάσεις για δουλειά, κοίταξα μπροστά και συνέχισα». Και προσθέτει, απαντώντας τους κακόβουλους: «Σπούδασα πολιτικός  μηχανικός επειδή ήθελα να κάνω τους γονείς μου περήφανους για μένα! Αργότερα σπούδασα και παιδαγωγικά γνωρίζοντας ότι είναι η καλύτερη δουλειά για μια γυναίκα με μητρικό ένστικτο. Αν όντως ήμουν από φωνή κορμάρα, θα είχα φτάσει ήδη πολύ πιο ψηλά  από εκεί που είμαι τώρα. Θα ήταν απλό να στρέψω τα φώτα πάνω μου, έχοντας κάνει και 2-3 σκανδαλάκια. Παρ’ όλα αυτά, έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει με το σπαθί μου και μόνο. Δεν έχω “πουτανιά” μέσα μου! Όσοι, πάραυτα, συνεχίζουν έχουν αυτή την άποψη, μάλλον απλώς συγκεντρώνουν τα μάτια τους στο κορμί μου και δεν ανοίγουν καν τα αυτιά τους για να με ακούσουν».

Επίσης, η Ειρήνη μιλάει για την  κρίση τονίζοντας πως έχει ωφελήσεις  κιόλας ως εξής:

«Γίνεται ξεσκαρτάρισμα κι επίσης μεγάλες συνεργασίες εαπορρέουν από την κρίση, όπως  πέρσι αυτή της  Έλενας Παπαρίζου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ζωντανό παράδειγμα αποτελεί ο Παντελής Παντελίδης. Για εμένα αυτός ο άνθρωπος είναι ευλογημένος. Έχει αστέρι!», ενώ μιλάει και για τα μυστικά της ομορφιάς της, υπογραμμίζοντας: «Τον χειμώνα πηγαίνω στο γυμναστήριο δύο φορές την εβδομάδα και κάνω βάρη. Το καλοκαίρι επιλέγω outdoor δραστηριότητες, όπως beach volley, jet ski, ski και ποδήλατο. Όσον αφορά στο θέμα “δίαιτα”, δεν μπορώ να πω ότι κάνω υπερβολές. Απλώς, προσέχω αρκετά τι θα φάω».

Το nightbook πήγε επίσης αποστολή-incognito στο Βερολίνο, την ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της διασκέδασης όπου τα drugs σού προσφέρονται αρχικά και 4 free στα καλύτερα κλαμπ από πελάτες, κατέγραψε στο φακό του απαγορευμένα shots από τεράστια κλαμπ σαν το τριώροφο Panorama (στον δεύτερο όροφό του γίνεται και sex show, ενώ μπορεί στους άλλους ορόφους να παίζουν τεράστια ονόματα στην κονσόλα όπως Guetta και Digweed). Το nightbook ερωτεύτηκε το Katerholzig, ένα τεράστιο κοινωνιολογικό «μωσαϊκό»/χωνευτήρι ολόκληρης της νεολαίας της με πολλά κλαμπ για φαν κάθε μουσικού είδους και είδε τρελούς Ιταλούς να πηδάνε από τα δέντρα, να γδύνονται και να ρίχνουν βουτιές στο ποτάμι. Συναναστράφηκε Χαβανέζους και afro-Γάλλους στο πιο underground κλαμπ του Βερολίνου, το Golden Gate που βρίσκεται κάτω απ’ τη... γέφυρα του Γιάνοβιτς και ξεναγήθηκε από πρώην Γερμανό βουλευτή – νυν πάστορα στο διασημότερο καμπαρέ της πόλης, το KitKat, που έχει «γεννηθεί» από Αυστριακό σκηνοθέτη πορνό.

Επίσης συνομιλήσμε με τη Stella G. (κατά κόσμον Στέλλα Γρηγορίου). Fashion icon, τραγουδίστρια και συγγραφέα, γεννημένη στο Βερολίνο, «στα 6 άρχισα να μαθαίνω βυζαντινή μουσική και θεωρία, σε μοναστήρι. Το ’98 ήμουν μέλος της multi-culti μπάντας Προσεχώς με την οποία κάναμε τουρνέ στην Ευρώπη», λέει..  «Το πρώτο μου single, το “Come Out”, βγήκε την ίδια χρονιά με electro-pop μπάντα απ’ την Γερμανία που επίσης λεγόταν Come out».  Η Stella G. έχει κάνει lives σε Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Ντουμπάι, ΗΠΑ -στα μεγαλύτερα κλαμπ -και φέτος έβγαλε το video “Catwalk” (http://www.youtube.com/watch?v=suC-Cm09YZQ). Πάμε στη μόδα και στη συνεργασία της με τον « Dj "DjPrithvi": «Κάνει τα  remixes των τραγουδιών μου Catwalk & Venus Power. Θα παρουσιάσουμε από κοινού νέο κομμάτι μας στο Fashion Week στο Mumbai της Ινδίας στα τέλη Ιουλίου», αποκαλύπτει και υπερτονίζει: «Προτιμώ τη Ν.Υ., αλλά από τις πιο συχνές στάσεις μου είναι στο L.A. όπου οι γυναίκες επιλέγουν glam στυλ. Μακριά κοκτέιλ φορέματα, σπορ αυτοκίνητα, παπούτσια παραμυθένια», ενώ δεν λέει «όχι στη Eurovision, με την προϋπόθεση πως θα «κατέβαινα μ’ ένα τραγούδι που θα με εξέφραζε». Όσο για την πιο... μοδάτη αδυναμία της, είναι στα εκκεντρικά παπούτσια «by Jeffrey Campbell», στον οποίο μάλιστα το nightbook κάνει ειδικό αφιέρωμα – όπως και στις επώνυμες φαν του. Ανάμεσά τους είναι εκτός απ’ τη Madonna και τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Κατερίνα Στικούδη, «που μπορεί να τα υποστηρίξει», η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που «αποτελεί τη ροκ μούσα της φίρμας», όπως μας λέει insider by Campbell και πολλές-πολλές ακόμα... Και, όπως πάντα, συνεχίζουμε να κερνάμε 1+1 ποτό (το 2ο 4 free) nστα καλύτερα κλαμπ της Αττικής. Εις υγείαν!

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ο Όμιλος Γυναικών «ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ» στο Bar-Restaurant Shateau

ΣΙΣΣΥ ΑΡΕΤΑΚΗ - ΚΡΙΣΤΥ ΚΡΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ
Ο Όμιλος Γυναικών «ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ»  διοργάνωσε με επιτυχία καλοκαιρινό Cocktail Party στον κήπο του  Bar-Restaurant Shateau στην Κηφισιά.

ΜΕΗ ΚΑΛΕΜΚΕΡΗ και ΜΑΡΙ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΥΠΑΡΑΚΗ

 Την βραδιά στόλισαν όμορφα μοντέλα του πρακτορείου «Κρίστυ  Κρανά» με υπέροχες δημιουργίες της  σχεδιάστριας «Σίσσυ Αρετάκη».

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ \'ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ\' ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΤΥ ΚΡΑΝΑ

Σκοπός της βραδιάς  η στήριξη άστεγων οικογενειών  απο το ίδρυμα «Ανθρώπινοι Άνθρωποι».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΛΗΛΑΜΠΡΟΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

Καλοκαίρι Στο Κόκκινο o Κώστας Τουρνάς

Ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο, στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων, διοργανώνει σειρά συναυλιών για το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου (συνολικά οκτώ συναυλίες) γνωστών και αγαπημένων ερμηνευτών και συγκροτημάτων σε έναν δροσερό καλοκαιρινό χώρο που απέχει λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Η πρώτη συναυλία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13 Ιουλίου με τον Κώστα Τουρνά.

Ο Κώστας Τουρνάς, από την ώρα που άρχισε να ασχολείται με τη μουσική, ήταν ανήσυχος: ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμευτεί από τις όποιες επιρροές και να γράψει πρωτότυπο υλικό.

Τα πρώτα βήματα με τους POLL, μας άφησαν κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι είχε ακουστεί και παρουσιαστεί ως τότε στην ελληνική σκηνή.

Όπως έλεγε και ένας καλός φίλος: δύσκολα τραγούδια και περίπλοκα, αλλά τόσο γεμάτα και τόσο «δικά μας».

Από τα Απέραντα χωράφια και το Άνθρωπε αγάπα, μέχρι το Κλέβει ο καιρός και το Τουρνάς ’12, ο καινοτόμος Τουρνάς, ήταν και είναι μόνιμα σε δράση. Η πορεία γνωστή σε όλους: αδιάκοπη προσφορά, με μια πλούσια καριέρα μέχρι σήμερα.

Αυτό που θαυμάζει κανείς, πέρα από το σύνθετο ταλέντο και τις μουσικές του γνώσεις, είναι ότι είχε και τα κότσια να προσπαθεί και να καταφέρνει να συνδυάζει την καλλιτεχνική με την επαγγελματική διάσταση της μουσικής.

Στις εμφανίσεις του, διάρκειας περίπου 2.30 ωρών, γίνεται αναδρομή στη σαραντάχρονη πορεία του με τη συνδρομή των αγαπημένων του συνεργατών:

Ποίμη Πέτρου: τραγούδι, keyboards
Δημήτρη Τσοπανέλλη: κιθάρα, τραγούδι
Κώστα Βήχου: μπάσο
Γιώργου Λιβαδά: drums
και Γιάννη Τούντα: Sound Mix


Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 8 €

Stage Musicafe
Λεωφόρος Αλέξανδρου Φλέμινγκ 1, Ραφήνα
22940-28310, 6932-636514
www.stagemusicafe.com, stagemusicafe@yahoo.gr

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Το CASABLANCA κατηφόρισε στη παραλία

Το CASABLANCA κατηφόρισε στη παραλία  και χορεύει ..TANGO στο ομώνυμο ιστορικό μαγαζί της παραλίας.

Ένας από τους πολύ αγαπημένους  χώρους της παραλιακής μετονομάζεται σε CASABLANCA Bay   και μας υπόσχεται all day fun από το πρωί μέχρι την ανατολή  του ηλίου!

 Mε μουσική από δημοφιλείς dj,   οργανωμένα parties, special live events από γνωστούς  καλλιτέχνες και νεανικά σχήματα, το CASABLANCA Bay   θα γίνει το επίκεντρο διασκέδασης  της καλοκαιρινής Αθήνας.

Tο μεγάλο opening την Κυριακή 7 Ιουλίου με φαγητό, ποτό, χορό και βουτιές  στα νερά…της Casablanca!

CASABLANCA BAY - Κ. Καραμανλή 4

Έναρξη Κυριακή 7 Ιουλίου


Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Mi Casa es su Casa

To όραμά μας  ήταν να δημιουργήσουμε έναν  χώρο ξεχωριστό, με ζεστή ατμόσφαιρα  και μοναδική εξυπηρέτηση. Πραγματοποιήθηκε  το 1995 στη Γλυφάδα με το πρώτο  Amigos. Το 2007, με τη θερμή υποστήριξη  και παρότρυνση των πελατών μας, δημιουργήσαμε το δεύτερο Amigos στη Νέα Σμύρνη.

Παραμένοντας  πιστοί στις αρχές της Μεξικάνικης  κουζίνας και αναζητώντας τα πιο  αγνά υλικά, σας προσφέρουμε τα λαχταριστά fajitas, τα τραγανά tacos, τα χειροποίητα burritos, τα καυτερά chili con carne και άλλες παραδοσιακές γεύσεις σε γενναιόδωρες μερίδες με την επιμέλεια στης Λατινοαμερικάνας Julia Pujalla De Bassi (συνεργάτιδας της Πρεσβείας του Μεξικό).

Το φιλικό προσωπικό του Amigos σας υποδέχεται καθημερινά από το πρωί σε δυο ζεστές κάζες, Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη, με Μεξικάνικο ταμπεραμέντο και 2 αληθινούς κήπους!

Ελάτε στην οικογένεια Amigos, να μοιραστούμε το πάθος μας για τις γεύσεις και τα αρώματα της χώρας της τεκίλας!

Πριν το δείπνο σας μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τα μοναδικά tequila bars, στο μπροστινό κομμάτι των 2 Amigos, τη λίστα των οποίων έχει επιμεληθεί ο διακεκριμένος bartender  Στέλιος Παπαδόπουλος! Στα Tequila bars των Amigos το Μεξικάνικο ποτό (η τεκίλα) ζει… και βασιλεύει, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να δοκιμάστε οπωσδήποτε την Tommy’s Margarita (σιρόπι αγαύης, τεκίλα Reposado και lime) ή την  πιο πικάντικη Kinky Margarita (τσίλι, τεκίλα Blanco, γλυκό γκρέιπφρουτ, triple sec και lime)…

Παράλληλα κάθε Τετάρτη & Πέμπτη βράδυ τα Amigos (Τετάρτη Ν.Σμύρνη & Πέμπτη Γλυφάδα),  έχουν fiesta με Live Salsa με guest χορευτές αλλά και χορεύτριες (όπως π.χ τον Tsiago από τοso you think you can dance η την Anastasia κλπ) και άφθονη Μαργαρίτα με 4 €!!! 

Amigos
all day Mexican restaurant cafe bar

Γλυφάδα
Κύπρου 65Α , Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 2108983167
Νέα Σμύρνη
Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο: 2109332220
www.amigos.gr
www.amigos.gr/facebook
www.amigos.gr/youtube

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ένα οικονομικό, γευστικό, υπέροχο νέο μενού μόνο στο PAUSA wine & cocktail restaurant!


Το ανακαινισμένο Pausa wine & cocktail restaurant στο Μαρούσι, έχει φορέσει τα καλοκαιρινά του και σας περιμένει από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Ο βραβευμένος Σεφ μας Freddy Demetia έχει ετοιμάσει ένα καλοκαιρινό μενού με δροσιστικές σαλάτες & καλοκαιρινές γευστικές επιλογές.


Ελάτε να δοκιμάσετε τα νέα Summer signature cocktails και να τα απολαύσετε στον υπέροχο κήπο μας που θα σας κρατήσει συντροφιά από το πρωί μέχρι το βράδυ όλο το καλοκαίρι.
Ποτό με 6Euro & cocktail από 8Euro


Το Pausa σας ευχαριστεί για την αγάπη που δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια & κοιτάει πάντα να γίνεται όλο και καλύτερο, με χαμηλότερες τιμές, με νέο ανανεωμένο μενού &  cocktails!!
Για κρατήσεις καλέστε στο 210 6180533-5

Tips: Aξίζει να δοκιμάσετε τα Cicchetti & το δικό μας καλοκαιρινό χειροποίητο ''finger food''.

Αγ. Κων/νου 46 & Ηφαίστου 3, Μαρούσι
www.pausa.gr
www.facebook.com/pausa.gr
www.twitter.com/Pausa_Bar_Resto

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...