Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Βραδιά γευσιγνωσίας από το Italian Place & το κτήμα Μουσών

Το Italian Place & το κτήμα Μουσών σας προσκαλεί σε βραδιά γευσιγνωσίας την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 21:00 μ.μ. σε ένα επιλεγμένο Ιταλικό menu 5 πιάτων συνοδευόμενο από τσίπουρο και 5 εμπνευσμένες ετικέτες κρασιού του κτήματος Μουσών. Τιμή menu : 30,00 euro (Περιλαμβάνει το κρασί σας!!!)

Χαλάνδρι Βασ.Γεωργίου Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου
Τηλέφωνο 21 0685 6282

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Opening του ανανεωμένου Pausa wine & cocktail restaurant

Opening του ανανεωμένου  Pausa wine & cocktail restaurant, την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 21:00

Στα decks 
party mood vibes με κυρίως mainstream μουσικό χαρακτήρα
Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε σε τιμή έκπληξη τα νέα Summer signature cocktails, να απολαύσετε τα νόστιμα  Chicchetti (Italian Tapas) στον υπέροχο κήπο μας που θα σας κρατήσει συντροφιά από το πρωί μέχρι το βράδυ όλο το καλοκαίρι.
Για να μη χαλαρώνεται θα σας κερνάμε σφηνάκια μινιατουρα των νέων μας cocktails για να έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πολλά και να επιλέξετε το αγαπημένο σας!

Pausa wine cocktail restaurant:
Αγ. Κωνσταντίνου & Ηφαίστου 3 , Μαρούσι

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ CINE ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΑΚΗ

Από την Πέμπτη 23 Μαΐου και κάθε Πέμπτη

Φέτος το «Ελλάδος Εικόνες» στο La Cabana στην ακτή Αλίμου υποδέχεται το καλοκαίρι με μια παλιά συνταγή και μια καινούργια πρόταση.

Τα “Τραγούδια για Φίλημα” που κάθε Πέμπτη πέρυσι άλλαξαν το καλοκαίρι μας, έρχονται πάλι κοντά μας και συναντάνε από τις 23 Μαΐου και κάθε Πέμπτη τη μουσικοθεατρική παράσταση cine του Παντελή Καναράκη που παιζόταν όλο το χειμώνα σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Ένα μουσικοθεατρικό πάντρεμα βασισμένο σε τραγούδια και γέλιο που μας χάρισε ο ελληνικός κινηματογράφος του '60.

Κάθε Πέμπτη περνάνε από μπροστά μας ο  Αυλωνίτης, η Μερκούρη, η Καραγιάννη, ο Βουτσάς, ο Σειληνός, η Μαρινέλλα  και όλοι οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της χρυσής δεκαετίας του ελληνικού κινηματογράφου. Σκηνές από ταινίες, αγαπημένα του τότε τραγούδια, αέρας από μιούζικαλ του Δαλιανίδη, ατάκες του Σακελάριου, και μια Αθήνα του '50 αφού βλέπουμε όλη την ταινία του Κακογιάννη, τη θρυλική Στέλλα με μια ανορθόδοξη ανατρεπτική και σατυρική ματιά. Κάθε Πέμπτη στο «Ελλάδος Εικόνες» ζούμε το ελληνικό σινεμά του '60. Γελάμε, τραγουδάμε, χορεύουμε. Στην Ελλάδα του σήμερα ζούμε την Ελλάδα του χθες και ελπίζουμε για την Ελλάδα του αύριο.
 
Το  παραδοσιακό στυλ του «Ελλάδος Εικόνες» αλλά και ο κομψά διακοσμημένος χώρος του σου δίνει την εντύπωση πως βρίσκεσαι σε νησί! Λιτό ντεκόρ με το λευκό να πρωταγωνιστεί, σε μια αντίθεση με το μπλε της θάλασσας, με υπέροχη θέα σε νησιώτικο φόντο, όπως αρμόζει σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία! Με ανανεωμένη κουζίνα, γευστικές εκπλήξεις και ξεχωριστούς συνδυασμούς γεύσεων εμπνευσμένους από την πλούσια ελληνική παράδοση, άρωμα Μεσογείου αλλά με μια σύγχρονη πινελιά, με αγνά ντόπια υλικά από Έλληνες παραγωγούς από όλες τις γωνιές της Ελλάδας κερδίζουν τις εντυπώσεις και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

«Ελλάδος  Εικόνες»
από την Πέμπτη 23 Μαΐου και κάθε Πέμπτη στις 22:30

Με τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΑΚΗ και τη ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ
Εμφανίζονται ΓΙΑΝΝΑ ΖΙΑΝΝΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ,
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ, ΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, ΕΥΘΥΜΗΣ ΖΗΣΑΚΗΣ


Κείμενα, σκηνοθεσία, χορογραφίες ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ
Μουσική επιμέλεια  ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΗΧΟΣ
Mαζί τους το μουσικό συγκρότημα ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ.


«Ελλάδος  Εικόνες» - La Cabana
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή Αλίμου
Τηλ.:
2109824620, 6936657025
www.ellados-eikones.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...