Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

SΚΙΝΝΥ + στο Κολωνάκι! Let’s get the parties started!

Κάθε Τετάρτη, στο RECEPTION 77, στο Κολωνάκι, εγκαινιάζεται μια σειρά απο events που θα συζητηθούν από τους απανταχού clubbers: τα parties SKINNY+. 

Ο γνωστός DJ Skinny θα φιλοξενεί DJs όχι μόνο από την πρωτεύουσα, αλλά και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με σκοπό να μυήσει το κοινό των αθηναϊκών clubs-bars σε συναρπαστικές μουσικές απολαύσεις. Θα προσφέρει απλόχερα τα ακούσματά του παρέα με άλλους DJs. Φυσικά κοντά τους θα είμαστε όλοι εμείς!

Έχοντας σε μικρό χρονικό διάστημα μοιραστεί τα dexx με ονόματα όπως Betoko, Blond:ish, Doctor Dru, Mario Basanov, Toky, Climbers, Hanna Hansen, Andre Crom, Claptone και άλλα διεθνή ονόματα της κονσόλας, ο Skinny έχει τα απαραίτητα credits για να μας απογειώσει στους ρυθμούς του! Έτσι, μας καλεί σ’ ένα ρυθμικό, ανεπανάληπτο, μουσικό ταξιδι και μαζί με τους εκάστοτε καλεσμένους του, δεν μας αφήνει να τον...αφήσουμε! Καθε Τετάρτη, το ραντεβού κλείνεται στο RECEPTION 77.

Αυτη την Τετάρτη στο SKINNY + party, guest κάνει ο DJ M: με παρουσία σε γνωστά clubs της πρωτεύουσας, όπως Dybbouk και με deep house ακούσματα, σε συνεργασία με τον οικοδεσπότη του party DJ Skinny, υπόσχεται μια βραδιά αξέχαστη!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΠΥΞΙΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ SKINNY PLUS!!

BE THERE LOVERS!!
RECEPTION 77:ΣΙΝΑ 21 ΚΟΛΩΝΑΚΙ. ΤΗΛ:6956763761

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ THEA TERRACE BAR @CENTRAL ATHENS HOTEL


Στο Thea Terrace Bar του Central Athens Hotel (www.centralhotel.gr) σας περιμένουμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να γιορτάσουμε την έλευση του νέου χρόνου «μία ανάσα» από την Ακρόπολη.

Τη συγκλονιστική  θέα στον φωτισμένο ιερό βράχο  θα συνοδεύουν οι μελωδίες του «Music Duet» με την Λουκία Σλάβη στη φωνή και τον Βασίλη Ποδάρα στη μουσική που θα ερμηνεύσουν, ζωντανά, γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες, σε jazz και lounge ήχους.

Ελάτε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να υποδεχθούμε το 2013 με αισιοδοξία, όνειρα και καλή διάθεση!

Τιμή  κατ’ άτομο 18€  (συμπεριλαμβάνονται: 1 ποτήρι αφρώδης ελληνικός οίνος και πιάτο με γιορτινή ποικιλία εδεσμάτων)

Κρατήσεις απαραίτητες στο 210.32.34.357 /κ. Φίλιππος Δόντογλου

Ώρα προσέλευσης  από 10:00 μ.μ., ώρα έναρξης προγράμματος 11:30 μ.μ.



Thea Terrace Bar, Central Athens Hotel, Απόλλωνος 21, Πλάκα

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

O "Μαγεμένος Αυλός" ετοιμάζει ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν για τη Πρωτοχρονιά


O "Μαγεμένος Αυλός" ετοιμάζει  ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν για τη Πρωτοχρονιά με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Το Δείπνο για το βράδυ της Παραμονής 31/12/12  περιλαμβάνει:

Η σούπα της βραδιάς: Γαλλική κρεμμυδόσουπα με κρουτόν

Πρώτο πιάτο: Προϊόντα της γης, μανιτάρια, σπαράγγια και πράσα με ευγενικά τυριά γκρατινέ

Σαλάτα "Ροδαυγή": Μια σύνθεση από μαρούλι, σπανάκι,πράσινη γαλλική σαλάτα, καρότο, λευκά μανιτάρια, φρέσκα κολοκυθάκια και vinaigrette με άρωμα σαφράν

Το κύριο πιάτο της βραδιάς (επιλογή):
_ Αγριογούρουνο στη γάστρα με πουρέ λαχανικών και φρούτα του δάσους
_ Κατσικάκι ντόπιο με κληματόφυλλα και πατάτες λαδορίγανη
_ Μοσχαράκι γκούλας με πατάτες, καρότα και μπέικον

Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ... μια για κάθε τραπέζι με το δικό της φλουρί και τα δώρα του 'Αη-Βασίλη και ποικιλία από γλυκά, φρούτα και καφέ στον γιορτινό μας μπουφέ.

Τιμή:60,00 €

Όλοι οι καλλιτέχνες, θα φροντίζουν για τη διασκέδαση.

 Για κρατήσεις : 2107223195

Εδώ και 50 χρόνια έχουν αφήσει την αύρα τους και την υπογραφή τους στο βιβλίο των vip’s όλες οι προσωπικότητες του τόπου αλλά και ξένες καθώ  Πενήντα Χρόνια Μαγεμένος Αυλός Το 1960 το Βατραχονήσι ήταν ακόμα, σχεδόν μια αλάνα με τη χωμάτινη πλατεία Προσκόπων και συνόρευε με το ρέμα του Ιλισού που ήταν ακάλυπτο. Ήταν μια έμπνευση τολμηρή και πρωτότυπη για την εποχή του κοσμικού Γιώργου Πολυχρόνη με το ανήσυχο πνεύμα. Ο Μαγεμένος Αυλός έγινε στέκι πολλών βασιλιάδων και ανθρώπων των γραμμάτων και της τέχνης όπως: Α. Παπανδρέου, Σεφέρης, Ελύτης, Ρίτσος, Χατζιδάκις, Μινωτής, Γκάτσος, Βολονάκης, Ελ. Βλάχου, Έλλη Λαμπέτη, Σακελλάριος, Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Γεννηματάς, Μερκούρη. Ακόμα: Θεοδωράκης, Αντώνης Σαμαράς, Μητσοτάκης, Κ. Καραμανλής, Σ. Μερκούρης, Δ. Παπαμιχαήλ, Κ. Δανδουλάκη, Μίνως Κυριακού, Ν. Μαστοράκης, Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Κατσαρός, Κ. Καζάκος, Ντίνος Ηλιόπουλος, Σ. Φωκάς, Διαλυνά, Λίντα Άλμα, Γ. Φλερύ, Γ. Δαλιανίδης, Γ. Νιάρχος, Δ. Διαμαντίδου, Μ. Πλωρίτης, Αντιγόνη Βαλάκου, Ιακ. Καμπανέλης, Δ. Φασιανός και άλλοι και άλλοι και άλλοι.... Το 1965 ο Μ. Χατζιδάκις κάνει στέκι του τον «Μαγεμένο Αυλό» και συσπειρώνεται τριγύρω του μια παρέα, που δεν υπάρχουν λόγια για να την χαρακτηρίσουν. Ατελείωτα βράδια όλοι αυτοί και αμέτρητοι άλλοι διασκέδασαν με μουσική και «φαγοπότι», αλληλοαστειευόμενοι και αυτοχαρακτηριζόμενοι «Αυλικοί». Παράδειγμα των πειραγμάτων που μεσολαβούσαν μεταξύ τους, η κάρτα που απέστειλαν οι «Αυλικοί» στις 5/10/'72 στο πρώτο ρεσιτάλ του Μούτση, θαμώνα του Μαγεμένου Αυλού: «Ουδέποτε θα ηδύνασο να προσφέρης εκλεκτήν μουσικήν τροφήν εις το ακροατήριό σου, εάν δεν εσιτίζεσο στον Μαγεμένο Αυλό.  Οι Αυλικοί»

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

CLAPTONE – ANDRE CROM ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ!

Το 2012 κλείνει με το πιο δυνατό opening party! Η συνεργασία του 8TH SIN DOWN UNDER και των ASTRONAUTS επισφραγίζεται με την έναρξη μιας σειράς απο events με διεθνeίς guest dj’s, που θα δυναμιτίσουν την Αθήνα! OPENING PARTY στις 29 Δεκεμβρίου με καλεσμένους τoυς Claptone, υπεύθυνους για τις dance επιτυχίες «Cream», «She Loves You» και «Good to You», που σκαρφάλωσε με χαρακτηριστική ευκολία στα international charts. Oι Claptone συναντούν στα πλατό τον επίσης Γερμανό παραγωγό της παγκόσμιας επιτυχίας «Τell me» και ιδιοκτήτη του επιτυχημένου dance label OFF , Andre Crom.

Το 8th Sin είναι εδώ και δύο περίπου χρόνια  στέκι ανθρώπων της μόδας, της τηλεόρασης και της μουσικής βιομηχανίας. Η επιτυχία που γνωρίζει οδήγησε την ομάδα του στην αξιοποίηση ενός μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα υπόγειου βιομηχανικού χώρου, που εξιτάρει και τους απαιτητικούς εστέτ.
Διαφορετικό απο κάθε τι ανάλογο  στην Αθήνα, ακολουθεί την αισθητική των underground electro club του Βερολίνου έχοντας συγχρόνως και αίσθηση νεοϋορκέζικης πολυτέλειας.

Η μουσική ομάδα των ASTRONAUTS «εισέβαλε» στην Ελλάδα τον  τελευταίο χρόνο, επιδίωξε και κατάφερε με επιτυχία να αλλάξει τα δεδομένα στην νύχτα. Μόνο η ανάγνωση των ονομάτων που με επιτυχία έχει φέρει στην χώρα: Hanna Hansen, Marie Claire, Dr Dru, Mario Basanov, Τoky είναι μερικά μόνο από αυτά που έχουν απολαύσει χιλιάδες Έλληνες κι αποτελούν αδιαμφισβήτητα διαπιστευτήρια της γνώσης τους στην international house και electro σκηνή. Ενήμεροι για ό,τι συμβαίνει στη διεθνή σκηνή, παρουσιάσουν ότι πιο φρέσκο και δυνατό ακούγεται,  με σκπό να μεταμορφώσουν την Αθήνα σε μία νέα διεθνή μητρόπολη της μουσικής!
Η τιμή εισόδου είναι στα 15 ευρώ στα οποία συμπεριλαμβάνονται δύο  απλά ποτά ενώ η τιμή κάθε επόμενου ποτού είναι στα 7 ευρώ.
Opening: ο resident dj των ASTRONAUTS dj Skinny και o Fani Fuego!

Η τιμή της απλής φιάλης είναι  στα 70 ευρώ ενώ της Premium Vodka Belvedre στα 80 ευρώ.

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/pages/8th-Sin και info@8thsin.gr

8th SIN Cocktail Bar & 8th Sin Down Under:
Kostadinoupoleos &M. Alexandrou 141, Gazi Area, Athens 

OPENING PARTY OF THE 8TH SIN DOWN UNDER (Κων/πόλεως & Μ. Αλεξάνδρου 141, Γκάζι)

ΕΙΣΟΔΟΣ: 15 ΕΥΡΩ ΜΕ 2 ΠΟΤΑ!

Let’s party στο 8TH SIN UNDER με Astronauts, Claptone & Andre Crom!

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Γιώργης Χριστοδούλου @ Faust


Ένα μουσικό ταξίδι στο Faust την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, 30 Δεκεμβρίου 2012


Ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο πιο ευρωπαίος τραγουδοποιός της νέας ελληνικής σκηνής, λίγο πριν ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για το νέο του άλμπουμ, πραγματοποιεί ένα μοναδικό live στο Faust την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς (30/12/2012). Μαζί με την μπάντα του θα προσφέρουν την πιο χρωματιστή και ταξιδιάρικη μουσική παράσταση της πόλης: τύμπανα, κοντραμπάσο, κιθάρες, ένα γιουκαλίλι και κάπου - κάπου ένα πνευστό - έκπληξη μαζί με τη ζεστή φωνή του τραγουδοποιού.

Με τραγούδια από το πρόσφατο album του "flâneur", το single "Φάβα" που αγαπήθηκε από το ραδιοφωνικό airplay, επιλογές με ζεστά jazz ηχοχρώματα, διασκευές αγαπημένων κομματιών από τα '20s έως τα '60s, μια σύντομη αναδρομή στην προσωπική του δισκογραφία και μια μικρή γεύση από το νέο δίσκο που ετοιμάζει για την Ισπανία, ο Γιώργης μας «ξεναγεί» μουσικά στα καφέ και τις στοές από την παλιά Αλεξάνδρεια και το Παρίσι ως την Αθήνα και την αγαπημένη του Βαρκελώνη. Οι ερμηνείες του τραγουδοποιού στα ελληνικά, ισπανικά, καταλανικά, γαλλικά, αγγλικά και ιταλικά, «υπόσχονται» να μας προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο μελωδικό και διασκεδαστικό gig.

Ο βραβευμένος από την Ακαδημία Κινηματογράφου Βασίλης Μπαρμπαρίγος αναλαμβάνει τη σκηνική επιμέλεια και τα κοστούμια των παραστάσεων και ο Αλέξης Γκίκας τον φωτισμό και τον ήχο.

Παίζουν οι μουσικοί: Πάνος Αθάνατος (κιθάρες), Αντώνης Αρβανίτης (κοντραμπάσο) και Ρόλυ Γιαμοπούλου (τύμπανα).

Δείτε το video clip «Φάβα» του Γιώργη Χριστοδούλου εδώ: http://youtu.be/BKGUkRP-Nec  και http://www.dailymotion.com/video/xthvg3_giorgis-fava-official-video-yyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyy_music


Ώρα έναρξης:22.30

Είσοδος: 5€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Σε τραπέζι:8€(Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

More info – Κρατήσεις :
Faust
Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12
www.faust.gr, info@faust.gr  
Τηλ.: 210 3234095
Fax: 210 3234096

Enhanced by Zemanta

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Christmas Eve & New Year eve a la MEXICO @ AMIGOS!!!

...και αυτές τις  γιορτές τα Amigos σας περιμένουν στη Γλυφάδα & στη Νέα Σμύρνη, για να περάσετε δύο μοναδικές εορταστικές βραδιές με τους δικούς σας ανθρώπους!

24/12/2012
Την Παραμονή των Χριστουγέννων σας περιμένουμε να επιλέξετε από τις μοναδικές Μεξικάνικες γεύσεις από το κανονικό menu μας (a la carte) και να δοκιμάσετε την καλύτερη μαργαρίτα της πόλης διασκεδάζοντας με την live Christmas fiesta μας …

31/12/2012
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ελάτε να αλλάξουμε τον χρόνο με Μεξικάνικους ρυθμούς αλλά και γεύσεις! Τα Amigos θα υποδεχτούν το 2013 με live Latin & Salsa ρυθμούς αλλά και ξεχωριστές γεύσεις από την Λατινοαμερικάνα chef Julia Pujalla De Bassi (αποκλειστική συνεργάτιδα της πρεσβείας του Μεξικό)!

Δοκιμάστε το εορταστικό Μεξικάνικο menu της Χούλια με 29 €/άτομο:

New Year eve menu

WELCOME DRINK: Kir Royal

ΟΡΕΚΤΙΚΑ:  Chimichanguitas Γαρίδες
(Αλευρίσια tortilla με γέμιση από μους γαρίδας, κρεμώδες τυρί, μη αλκοολούχα κίτρινη τεκίλα και φρέσκο κόλιανδρο)

ΣΑΛΑΤΑ:  Amigos Salad
(Ανάμεικτα λαχανικά, ρόδι, κουκουνάρι, τυρί τσένταρ, καλαμπόκι, καρότο, ντομάτα και pico de gallo, σερβιρισμένα σε φωλιά από Μεξικάνικη tortilla)

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ: Pollo – Puerco Con Salsa Mexicana
(Μπουτάκια κοτόπουλου ή φιλέτο χοιρινού μαγειρεμένα σε Μεξικάνικα μπαχαρικά και πολύχρωμες πιπεριές. Σερβίρονται με αρωματισμένο άγριο ρύζι και σως από αβοκάντο και sour cream)

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ:             Cheesecake με σάλτσα βατόμουρων

AMIGOS
All Day Mexican Restaurants Bar

• Γλυφάδα - Κύπρου 65Α, Τηλ.Κρατήσεων: 2108983167

• Ν.Σμύρνη -Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Τηλ.Κρατήσεων: 2109332220

www.amigos.gr

www.facebook.com/amigos.gr

www.youtube.com/user/TheVamosAmigos

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Meat House: ΡΕΒΕΓΙΟΝ 2012

Την παραμονή των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς το Meat House σας περιμένει στο ζεστό και φιλικό χώρο του για να σας ευχηθεί ΥΓΕΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΑ αλλά και να σας προσφέρει τις εξαίσιες γιορτινές γεύσεις του, υπό τους ήχους ζωντανής Ελληνικής μουσικής! …και αυτές τις γιορτές το Meat House θα αποτελέσει την καλύτερη επιλογή για ρεβεγιόν έχοντας να προσφέρει τα ποιο αγνά Ελληνικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές!

MENU παραμονής Χριστουγέννων: 19.90 € το άτομο (παιδικό μενού : 9.90€)

ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Πίτα Χριστουγεννιάτικη με καπνιστό μπέικον, ζαμπόν, γαλόπουλα, πράσο, παρμεζάνα  και ανθότυρο
Χριστουγεννιάτικη γέμιση με κουκουνάρι, καστανά, σταφίδες  και μήλο φιρίκι και φλεικς γαλοπούλας
ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ
Ρόκα, σπανάκι , κουκουνάρι, ρόδι, μαριναρισμένα  μανιτάρια, μπέικον, κομμάτια ανθότυρου, κρουτόν και σως μελιού
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ (επιλογή)
- Ψαρονέφρι γεμιστό με δαμάσκηνα  και τυρί μετσοβόνε
- Μπριζόλα κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο  με αρωματισμένο βούτυρο και  πιπεράτη σάλτσα
ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΝΟΥ
Μπιφτέκι μοσχαρίσιο ή φιλέτο κοτόπουλο σχάρας
ΓΛΥΚΟ
Αμυγδαλόπιτα με παγωτό βανίλια  και σιρόπι καραμέλα

MENU παραμονής Πρωτοχρονιάς: 19.90 € το άτομο (παιδικό μενού : 9.90€)

ΟΡΕΚΤΙΚΑ
Ταλαγάνι  στη σχάρα  με σφολιάτα ψητή ντομάτα  και σως  βατόμουρο
Ρύζι οriental με μανιτάρια πιπεριές μπέικον και κόλιανδρο
ΣΑΛΑΤΑ ΑΜΒΡΟΣΙΑ
Με γαλλικό μαρούλι, ρόκα, lolo rosso, ψητές πολύχρωμες  πιπεριές, ρόδι,
σταφίδες, κουκουνάρι, παρμεζάνα  και σως μελιού
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ
Σταβλίσια χοιρινή μπριζόλα στα κάρβουνα  με γλυκά κρεμμυδάκια, ψητή πατάτα με Jack Daniels σως
ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΝΟΥ
Μπριζολάκια χοιρινά  ή μπιφτέκι γαλοπούλας
ΓΛΥΚΟ
Σοκολ ατόπιτα με παγωτό και καραμελωμένα καρύδια

Meat House
Ελ.Βενιζέλου 57, 171 23 Ν.Σμύρνη,                                                                                                                            

Τηλ. 2109328638, info@meathouse.gr www.meathouse.gr
www.facebook.com/Meat.House.Restaurant                                                            

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Pausa all day bar - resto

Εδώ και 11 χρόνια στο Μαρούσι είναι κρυμμένος ένας πραγματικός… γαστρονομικός παράδεισος. Έχει χαρακτηριστεί, ως το αγαπημένο στέκι των Βορείων Προαστίων. Πρόκειται για το new project Pausa all day bar - resto, μοναδικό τόσο για την αισθητική του, όσο και για την αυθεντική ιταλική κουζίνα του.

Δεσπόζει διακριτικά σ' ένα μικρό στενό στην Ηφαίστου, δίπλα στην πολυσύχναστη Αγ. Κωνσταντίνου .

Το ανακαινισμένο Pausa είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί και αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα από την ένταση της ημέρας όπως εξάλλου, φανερώνει το όνομα του (παύση). Ιδανικό για καφέ, φαγητό και τώρα για τα ιδιαίτερα cocktails του σε συνεργασία με τους καλύτερους dj - ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πόλης.
Το βράδυ ο χώρος αλλάζει. Ο φωτισμός και η μουσική γίνονται πιο απαλά ενισχύοντας τα πάθη. Παρ' όλα αυτά η γεύση παραμένει πάντα …ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Ο βραβευμένος chef του Pausa all day bar - resto, Freddy Dem υπογράφει με περισσή μαεστρία ένα σπάνιο μωσαϊκό εξαιρετικών γεύσεων. Μεταξύ αυτών το μίνι burger (εξ' ολοκλήρου χειροποίητο με φρέσκες τηγανητές πατάτες & sauce bearnaise, αξίας μόλις 3,50€), η pizza al prosciutto ψημένη σε πέτρα με αυθεντικό prosciutto di Parma, parmiggiano Reggiano & ρόκα, το ριζότο με κρέμα μαύρης τρούφας και μανιτάρια πορτσίνι, αλλά και η dry aged 26ημερών Bistecca alla Fiorentina για ιδιαίτερους ουρανίσκους .

Παράλληλα, θα βρείτε μία από τις πιο πλούσιες και ενημερωμένες κάβες - βραβευμένη μάλιστα με το πρώτο βραβείο λίστας Ελληνικών κρασιών. Περιλαμβάνει περισσότερες από 200 ετικέτες ελληνικής, αλλά και διεθνούς φήμης κρασιών. Μη διστάσετε να ρωτήσετε τον Καίρη για την πρόταση του σε κάθε επιλογή σας.

"Pausa"

all day bar - resto

Αγίου Κωνσταντίνου 46 & Ηφαίστου 3, Μαρούσι
Τηλ. 210 6179290
Website: www.pausa.gr
Ώρες: Καθημερινά: 10:00-01:00, Σάββατο: 18:00-01:30
Μέση τιμή κατ' άτομο: 25 - 35€
Κουζίνα: Ιταλική
Το Pausa all day bar - resto είναι επίσης ιδανικό μέρος για επαγγελματικά γεύματα, επίσημα δείπνα, συναντήσεις με φίλους ή συναδέλφους και για οποιαδήποτε άλλη ιδιωτική ή επαγγελματική εκδήλωση επιθυμείτε.

Tips: Eύκολο parking & δωρεάν πρόσβαση στον internet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...