Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Movida Corona!

Έπειτα από 8 μήνες γεμάτους μοναδικές στιγμές έντασης, πάθους και μουσικής, η αυλαία για τον διαγωνισμό Movida Corona 2012, έκλεισε στις 16-17 Νοεμβρίου 2012 στην Στοκχόλμη.

Σε εορταστικό κλίμα, με το ρυθμό της House μουσικής να απογειώνει την ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων να δίνει τον παλμό, η πόλη της Στοκχόλμης μεταμορφώθηκε σε ένα ξέφρενο party αφιερωμένο στους λάτρεις της house μουσικής.

Ο Έλληνας βασιλιάς των DJ, DON X, εκπροσώπησε επάξια την χώρα μας κερδίζοντας τις εντυπώσεις, τόσο της κριτικής επιτροπής αλλά και των επαγγελματιών του χώρου, δημιουργώντας έτσι τις βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες! «Στην ζωή μου έχω 2 πάθη, την μουσική και τα ταξίδια. Και ο Movida Corona μου έδωσε την ευκαιρία να τα ζήσω και τα δυο!!! Στο ταξίδι μου στην Στοκχόλμη, «έπαιξα» την μουσική που αγαπάω, γνώρισα καταπληκτικούς DJs και συμμετείχα σε ένα διαγωνισμό ευρωπαϊκών προδιαγραφών! Thank you Movida Corona...keep making music people dreams come true!» δήλωσε σχετικά ο DON X, κατά την επιστροφή του από την Σουηδία.

Παράλληλα ο γνωστός DJ και παραγωγός, G.Pal, ο οποίος για δεύτερη χρονιά αποτέλεσε τον υποστηρικτή του ελληνικού διαγωνισμού Movida Corona, μας μετέφερε και αυτός την εμπειρία που έζησε: “Γυρίσαμε από την Στοκχόλμη με τις αποσκευές μας γεμάτες με εμπειρίες! Ρυθμός, δυνατά ονόματα της house μουσικής, εκπρόσωποι της Pacha Records, διοργάνωση υψηλού επιπέδου! Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός για ερασιτέχνες DJ’s, Movida Corona, ολοκληρώθηκε για φέτος… Stay Tuned για τον επόμενο!”

Μεγάλος νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο εκπρόσωπος της Νορβηγίας DJ Remi Nordhaug, ο οποίος θα αποτελέσει τον επίτιμο tour DJ του Movida Corona 2013 ενώ θα συμμετέχει σε 3 CDs της Pacha Recordings και θα έχει και ένα session στο Pacha club!.

Μια πρόκληση κατακτήθηκε… μια άλλη γεννιέται… Η Corona Extra προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη χρονιά … Εσείς;
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

APSENDI MYSTERY BOX PROJECT

All day Cocktail Bar-resto Λ. Κηφισίας 250-254

Το γνωστό bar – restaurant APSENDI, του επιχειρηματία Θάνου Πετμεζά προσθέτοντας στην επιχειρηματική του ομάδα τους Σπύρο Κερκύρα, Αλέξανδρο Γκικόπουλο, Παναγιώτη Στάμο και Άντζελα Μαριδάκη, διεύρυνε το όνομα του σε mystery box project και άνοιξε τις πόρτες του για την φετινή σεζόν στις 17 Οκτωβρίου 2012, φανερά ανανεωμένο και με διάθεση να γνωρίσει στους Αθηναίους νέους διαδραστικούς τρόπους διασκέδασης.
Το αγαπημένο bar-resto στο Χαλάνδρι μπήκε ξανά στη ζωή μας για να μας μυήσει & να μας ταξιδέψει σε άλλους κόσμους, συνδυάζοντας όλα τα γούστα και ικανοποιώντας μέχρι και τους πιο δύσκολους & απαιτητικούς. Το APSENDI MYSTERY BOX PROJECT είναι ένα all day bar – resto αφού ανοίγει τις πόρτες του από τις 08:00 και μένει ανοιχτό μέχρι… όσο η μπάρα του είναι γεμάτη.
Εξοπλισμένο με σπάνια αποστάγματα, χειροποίητα σιρόπια, αρωματικά από τα πέρατα της Γης δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο . Το εντυπωσιακό του κουτί έχει τραβήξει την προσοχή όλων όσων προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο.
Cocktails : σε όλα τα μεγέθη, σε full size για δυνατούς πότες και για όσους έχουν την περιέργεια να δοκιμάζουν πολλές και διαφορετικές γεύσεις τα mini cocktails. Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος: τόσο τα ποτά όσο και τα ροφήματα παραμένουν δροσερά χωρίς να νερώνουν με τη νέα μηχανή πάγου hoshizaki που φέραμε από την Ιαπωνία & έχει τη μοναδική αυτή ιδιότητα.

APSENDI MYSTERY BOX PROJECT: Λύσε το μυστήριο στο κουτί !
Πρωτοποριακό project με custom-made cocktails από υλικά της επιλογής σου, mini-cocktails σε μισή τιμή, προτάσεις διεθνώς βραβευμένων bartenders, εξαιρετικό finger food με τιμές από €0,50/τμχ, wine-list με ψαγμένες ετικέτες και μουσικές στα decks που εναλλάσσονται από τις 08:00. Θέλετε κάτι ακόμα για να συμφωνήσετε μαζί μου ότι το APSENDI MYSTERY BOX PROJECT είναι το πιο hot spot των Βορείων Προαστίων;
Η ιδέα του mystery box περιστρέφεται γύρω από ένα μαύρο κουτί ερμητικά κλειστό το οποίο φτάνει στα χέρια του πελάτη κατόπιν παραγγελίας του.

Aνοίγοντας το κουτί έρχεσαι σε επαφή με έναν νέο κόσμο, τον κόσμο των υλικών. Εννέα ξύλινες θήκες φιλοξενούν 9 διαφορετικά υλικά, άλλα οικεία από το χώρο της γαστρονομίας (π.χ. αστεροειδής γλυκάνισος, βατόμουρα, φύλλα βασιλικού) και άλλα σπανιότερα (π.χ. gozi berries, λεμονοθύμαρο, τόνκα).  Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να περιεργαστεί τα υλικά για όσο χρόνο χρειάζεται, να τα μυρίσει ακόμα να τα εξετάσει με τη βοήθεια του προσωπικού το οποίο είναι σε θέση να λύσει κάθε απορία .Στη  συνέχεια έρχεται η στιγμή να δημιουργήσει τη δική του συνταγή. Επιλέγοντας μέχρι 5 από τα υλικά συμπληρώνει την ειδική φόρμα που βρίσκεται μέσα στο κουτί (mystery key) και στην συνέχεια καθορίζει την αλκοολική βάση της αρεσκείας του (vodka, gin, rum, tequila, whiskey) όπως και την γλυκύτητα/οξύτητα (sweet/sour). Το mystery key φτάνει στα χέρια του bartender ο οποίος αναλαμβάνει να δημιουργήσει επί τόπου ένα cocktail  που να πληροί όλες τις προδιαγραφές. Με το τρόπο αυτό η δημιουργία κάθε cocktail αποκτά διαδραστικό χαρακτήρα.
 

COCKTAIL  LIST
Η λίστα μας περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

1. ΤΑ ''SIGNATURE MYSTERIES"

πρόκειται για 11 προτάσεις των δικών μας bartenders που αξιοποιώντας μεγάλο φάσμα διαφορετικών υλικών (μελι, τζιντζερ, ροδι, γκρειπφρουτ, αρτεμισια κ.α) προσπάθησαν να ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο. Οι συνταγές είναι πρωτότυπες και επινοήθηκαν αποκλειστικά για τις ανάγκες του APSENDI
MYSTERY BOX PROJECT με στόχο να ανανεώνονται με το πέρας κάθε σεζόν. Οι τιμές τους  κυμαίνονται από 9-12 € 

2.ΤΑ ''MYSTERY DROPS''
πρόκειται για 4 cocktail σε μίνι εκδοχή που δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να απολαύσει ένα εξαιρετικό ποτό σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή (5 €).Τα mystery drops λόγω του λιλιπούτειου μεγέθους τους είναι επίσης ιδανικά για όποιον δεν έχει ιδιαίτερη αντοχή στο αλκοόλ & μπορούν να παρασκευαστούν και σε full size για όποιον το επιθυμεί.

3. ΤΑ ''INTERNATIONAL''

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει 6 συνταγές που παραχωρήθηκαν ευγενικά από 6 διεθνώς καταξιωμένους mixologists που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό οι οποίοι τις επινόησαν αποκλειστικά για το APSENDI MYSTERY BOX PROJECT. Οι δημιουργίες τους αφουγκράστηκαν το χαρακτήρα του μαγαζιού και ακολούθησαν τις τάσεις και τις τεχνικές του διεθνούς bartending. Οι mixologists αυτοί είναι οι ακόλουθοι:    

A.  AGOSTINO PERRONE (Italy) - the ''martini magician'' according to Daily Telegraph, resident in "THE CONNAUGHT",London.

B.  BEN REED (Sweden) - presented Shaker Maker for BBC, Appleton Rum Global Brand Embassador, co-owner of "RUM EXPERIENCE" Europe's fist rum festival.

 C. MARIAN BEKE (Slovakia) -
worked in "MONTGOMERY PLACE", "PURL", now resident in "NIGHTJAR", London.

 D. ANDREW PENGELLY (United Kingdom) -
bar manager in "NOVIKOV Restaurant &Bar " , London.

 E. MICHAEL MENEGOS (Greece) -
 bar manager at ''BAR GURU BAR'' Athens, Havana Club GLobal Brand Ambassador, Paris

 
F. ANDREAS TSANOS (Greece)
worked in "HAKkASAN", ''SKETCH'', ''LONSDALE'', now resident in ''Spirit Level'', London.

BAR MENU
Την οργάνωση του bar έχει επιμεληθεί ο Σπύρος Κερκύρας (γνωστός από την εταιρεία BAR SOLUTIONS - PRIVATE BARTENDING SERVICES & BAR CONSULTANCY) και ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος. Η COCKTAIL LIST του APSENDI MYSTERY BOX PROJECT δεν θα μπορούσε να μην περιστοιχίζεται από ένα εκλεκτό finger menu απόλυτα εναρμοσμένο με τις γευστικές αποχρώσεις των ποτών. Έτσι λοιπόν οι μπρουσκέτες
Σολωμού κοστίζουν 2.5 €/τμχ, οι γαρίδες σε σπαγγέτι πατάτας 2€/τμχ ακόμη και τα λαχταριστά yakitori κοτόπουλο κοστίζουν μόνο 1.40€/τμχ και αυτές είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις μας για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.
MAIN MENU
Ο κατάλογος του φαγητού που έχει επιμεληθεί από τον chef Παναγιώτη Παπανικολάου έχει επιλογές από διεθνείς δημιουργίες με γνώμονα την απόλυτη συνάρτηση ποιότητας και τιμής. Μια διεθνής bistro κουζίνα ξεδιπλώνεται μπροστά στον καταναλωτή με πιάτα που ξεκινούν  από 6.5€ όπως ορεκτικά & σαλάτες (tataki από μοσχάρι σε μαγιονέζα wasabi,  φακές με λαχανικά & ισπανικό λουκάνικο chorizo ή σαλάτα με χοιρινό μπάρμπεκιου, αβοκάντο, κόκκινα φασόλια, αυγό και lime) και από τα 9€ για τα κυρίως (στριφτάρια σε κρέμα από κολοκύθι και σπανάκι  - χοιρινό με μέλι, σόγια και τζιντζερ σερβιρισμένο μέσα σε έναν ολόκληρο ανανά).
*Κόστος ανά άτομο 20€

WINE LIST
Με στόχο την γνωριμία του κάθε καταναλωτή με το κρασί η ομάδα του APSENDI MYSTERY BOX PROJECT προχώρησε σε μια ευρηματική λίστα με ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα που ξεκινούν από τα 17€  ανά φιάλη (Φιλοκτήτης ροζέ, Μετόχι Χρωμίτσα Λευκός) και φτάνουν έως τα 40€ .(Montes Alpha CAbernet Sauvignon). Την επιμέλεια της λίστας κρασιών είχε η Άντζελα Μαριδακη.
 
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Η δημιουργική ομάδα του APSENDI MYSTERY BOX PROJECT επιθυμώντας να πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση στο κομμάτι της εστίασης δεν δίστασε να εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα μέσα για την υλοποίηση του project της.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα τόσο του φαγητού όσο  και των ποτών , ενέταξε στο  χώρο τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Έτσι υπάρχουν 2 ιαπωνικές  παγομηχανές παρασκευής παγοκύβων & παγοτρίμματος  hoshizaki, οι οποίες  παράγουν τετράγωνο πάγο & συμπαγή  σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία επιτυγχάνοντας έτσι το απόλυτο παγωμένο ποτό χωρίς  να ταυτόχρονα να νερώνει .

Συγχρόνως ερευνώντας αδιάκοπα και συστηματικά καταλήξε στη δημιουργία δικών της σπιτικών σκευασμάτων απορρίπτοντας ακόμη και τους συσκευασμένους χυμούς του εμπορίου . Ο καταναλωτής μπορεί να πιει μια κλασσική βότκα λεμόνι αλλιώτικη από τις άλλες, πλημμυρισμένη από τα αρώματα σπιτικής λεμονάδας!!!
Το APSENDI MYSTERY BOX PROJECT είναι επίσης ιδανικό μέρος για επαγγελματικά γεύματα, επίσημα δείπνα, συναντήσεις με φίλους ή συναδέλφους και για οποιαδήποτε άλλη ιδιωτική ή επαγγελματική εκδήλωση επιθυμείτε.

Tips: εύκολο parking & δωρεάν πρόσβαση στον internet
APSENDI MYSTERY BOX PROJECT : Λ. Κηφισίας 250-254/ΤΚ 15231, Χαλάνδρι, Τηλ. 210 6717890 /www.apsendi.com/mail:info@apsendi.com
 

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Σαρακήνικο live με την Αλεξία στο πιάνο και την Καλλιρόη στην κιθάρα


Την Πέμπτη 22/11/2012 στις 21.30 στο Σαρακήνικο στο Γκάζι θα παίξουμε με την Αλεξία στο πιάνο και την Καλλιρόη στην κιθάρα ελληνικά έντεχνα (και όχι μόνο) τραγούδια...

Οι τιμές ειναι καλές και ο χώρος φιλικός και όμορφος... 

Θα χαρούμε να έρθετε!

Γρηγόρης


Χάρτης, Facebook.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

KEEP SHELLY IN ATHENS(DJ-SET) THE KANADIAN TUXEDOS MIRELLA KAPPA

Το Tramp παρουσιάζει, την Τεταρτη 14 Νοεμβρίου, τους Keep Shelly in Athens σ'ενα μοναδικό οπτικοακουστικό dj-set.

Λίγους μήνες πριν το αναμενόμενο debut album τους που πρόκειται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο, κι έχοντας στις αποσκευές τους διθυραμβικά σχόλια απο διεθνείς μουσικές "βίβλους" υπόσχονται, σε μια απο τις σπάνιες εμφανίσεις τους, να μας ταξιδέψουν στα μουσικά τους μονοπάτια παρέα με τους indie-surf & garage Τhe Canadian Tuxedos και την άκρως ηλεκτρονική Mirella Kappa(Mansta Radio).

Οι Keep Shelly in Athens είναι ένα electronic/downtempo ντουέτο από την Αθήνα. Τα μέλη του είναι ο RPR και η Sarah P.

Το πρώτο τους EP με τίτλο "In Love with Dusk", το οποίο κυκλοφόρησε με την αμερικάνικη Forest Family, έγινε γρήγορα sold out.

Ακολούθησαν ένα 7'' single με τίτλο "Hauntin' me", ένα ακόμη EP με τη Forest Family (Our Own Dream) και μία κυκλοφορία με την Planet Mu (Campus Martius).

Οι Keep Shelly in Athens έκαναν περιοδεία σε Αμερική και Ευρώπη το 2011 και το 2012. Συμμετείχαν και στα μεγαλύτερα φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων   Coachella Music and Arts Festival, Fun Fun Fun Festival, Parklife, Camden Crawl, The Great Escape, Middle Of The Map, Sounds From The Other City, Europavox, Reworks.


Tην Πέμπτη μετά τις 22:00 η πυξίδα δείχνει γκάζι και Tramp!!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

5 Years Birthday Party! AMIGOS NEΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου το Amigos της Νέας Σμύρνης γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας του! Σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί μια αξέχαστη βραδιά σε Salsa ρυθμούς, πολλές εκπλήξεις και… πολλές πολλές μαργαρίτες!

Μην ξεχνάτε πως και αυτό το βράδυ τον ρυθμό θα τη δώσει η καθιερωμένη live latin μουσική του Amigos, συντονίζοντας τους Salsa βηματισμούς των χορευτών και των χορευτριών… [ανάμεσα τους ο Tsiago (So You Thing You Can Dance) αλλά και η γνωστή πλέον Anastasia].

Amigos
all day Mexican restaurant cafe bar

Νέα Σμύρνη
Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο: 2109332220

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...