Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Με μουσικές εκδηλώσεις και άφθονη μπύρα GUINNESS® γιορτάστηκε φέτος για 4η συνεχή χρονιά η ημέρα του ARTHUR GUINNESS™

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιώδη συμμετοχή του κοινού, πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχή χρονιά ο εορτασμός της ημέρας του Arthur's Guinness Day. Μια ημέρα αφιερωμένη στον ιδρυτή της Νο1, σε πωλήσεις, μαύρης μπύρας στον κόσμο!

Για τρεις ημέρες, οι fans της GUINNESS, σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμμετείχαν σε πολλά μουσικά events της μπύρας, απολαμβάνοντας “live” εμφανίσεις καλλιτεχνών, παγκόσμιας εμβέλειας, όπως, Tinie Tempah, Mika, Texas, Amy Macdonald, Fatboy Slim κ.α.

Φυσικά, η Ελλάδα δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Guinness… έτσι και φέτος, οι φίλοι της, όχι μόνο ύψωσαν ένα ποτήρι Guinness στην υγεία του ιδρυτή της αγαπημένης μπύρας, αλλά κέρδισαν μοναδικά αναμνηστικά δώρα και, μέσω ενός iconic IPAD application, περιηγήθηκαν στο Guinness Storehouse.

Παράλληλα, μέσα από τη σελίδα της Guinness στο Facebook (facebook.com/guinnessgreece), οι λάτρεις της πιο διάσημης stout μπύρας, μοιράστηκαν με φίλους τους ένα πρωτοποριακό application… που τους έδινε την ευκαιρία να κεράσουν την παρέα τους μια Guinness στη μπυραρία της προτίμησης τους!
Enhanced by Zemanta

Κυπριανός και Μαριάννα Μαλαντζή στο ΝΙΧ Bar

Το ΝΙΧ Bar ξενικάει τα χειμερινά του live και υποδέχεται τον Κυπριανό και τη Μαριάννα Μαλαντζή, που μετά απο τις περσινές τους επιτυχημένες εμφανίσεις, επιστρέφουν δυναμικά μ'ενα Pop - Rock - Disco - Funky πάρτι, ελληνικών και ξένων επιτυχιών υπο την απρόβλεπτη ενορχητρωτική επιμέλεια των μόνιμων πλέον συνεργάτων τους Gunplay. 

Θετική ενέργεια και χορός στο maximum!!

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 22:30 TO ΠΑΡΤΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!

ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ!!!SWEET 18!♥

To Live- Birthday Party θα γίνει στο NIX BAR στην Γλυφάδα Πλατεία Νυμφων 1 στις 22:30 την 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Τηλ.: 2108948424

Ε Ι Σ Ο Δ Ο Σ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η


Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Γιώργης Χριστοδούλου & music fellas @ Faust

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στις 22.00 | Γιώργης Χριστοδούλου με καλεσμένη την Κατερίνα Κυρμιζή

Ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο πιο ευρωπαίος τραγουδοποιός της νέας ελληνικής σκηνής επιστρέφει στην Αθήνα ύστερα από την καλοκαιρινή του περιοδεία στην Ισπανία και τα Κανάρια νησιά για τρεις μοναδικές εμφανίσεις στο Faust.

Στο ιστορικό κέντρο, δίπλα στην Καπνικαρέα, στον πιο θεατρικό χώρο της Αθήνας, ο Γιώργης Χριστοδούλου θα παρουσιάσει για τρεις Πέμπτες του Οκτώβρη, μια μουσική παράσταση με καλεσμένες του τέσσερα ταλαντούχα και λαμπερά κορίτσια του ελληνικού τραγουδιού - με την δική της ξεχωριστή πορεία η καθεμιά. Αυτή την Πέμπτη, στην τελευταία Πέμπτη αυτού του κύκλου εμφανίσεων, μαζί του η Κατερίνα Κυρμιζή!

Με τραγούδια από το πρόσφατο album του "flâneur", το ολοκαίνουριο single "Φάβα" που έχει ανοδική πορεία στο ραδιοφωνικό airplay, επιλογές με jazz ηχοχρώματα από όλη τη Μεσόγειο, μια μικρή αναδρομή στην προσωπική του δισκογραφία και μια μικρή γεύση από το νέο δίσκο που ετοιμάζει για την Ισπανία, ο Γιώργης μας ξεναγεί σε κοσμοπολίτικα τοπία, στα καφέ και τις στοές από την παλιά Αλεξάνδρεια και το Παρίσι ως την Αθήνα και την αγαπημένη του Βαρκελώνη. Οι ερμηνείες του τραγουδοποιού στα ελληνικά, ισπανικά, καταλανικά, γαλλικά, αγγλικά και ιταλικά, αλλά και η θεατρική ατμόσφαιρα του Faust «υπόσχονται» να μας προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο μελωδικό και διασκεδαστικό gig.

Ο βραβευμένος από την Ακαδημία Κινηματογράφου Βασίλης Μπαρμπαρίγος αναλαμβάνει τη σκηνική επιμέλεια και τα κοστούμια των παραστάσεων και ο Αλέξης Γκίκας τον φωτισμό και τον ήχο.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώτης Παρασκευαίδης και Πάνος Αθάνατος – κιθάρα, Αντώνης Αρβανίτης – κοντραμπάσο & Ρόλυ Γιαμοπούλου - τύμπανα

Με την υποστήριξη των: Pepper 96.6, mixtape.gr, musicpaper.gr

FAUST| Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος, Αθήνα Πέμπτες 4, 18 και 25 Οκτωβρίου | ώρα έναρξης: 22.00 | Είσοδος θεάματος: €5

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΛΛΑΞΕ!

Το πρώτο Καστελόριζο έκανε στροφή, ανανεώθηκε πλήρως και βαφτίστηκε «ΡΑΚΙ ΜΕΖΕ». Από τον Όμιλο Καστελόριζο κρατήσαμε την ποιότητα των πρώτων υλών και τα ολόφρεσκα θαλασσινά, τα παντρέψαμε με την ελληνική παράδοση στις γεύσεις, το ρακοκάζανο, τη μουσική και φτιάξαμε το «ΡΑΚΙ ΜΕΖΕ». 

Ο χώρος διαμορφώθηκε από τους Γ.Γαβαλά, Γ.Μουρίκη και απέκτησε ύφος μοντέρνας ταβέρνας με χαρούμενες χρωματιστές πινελιές και επιρροές ψαράδικου, όπως φωτιστικά σημαδούρες, σχοινιά, πλεκτή κουρελού στις καρέκλες. 

Ο Νίκος Φωτιάδης επιμελήθηκε τους θαλασσο-μεζέδες του καταλόγου, με σουβλάκια από τηγανιτό χταπόδι καραμελωμένα κρεμμύδια και σάλτσα ξυδιού, σαγανάκια  λεμονάτα και κοκκινιστά, καλαμαράκια σκορδάτα, μυδόσουπα και πολλές πολλές άλλες επιλογές. Βέβαια παραμένει η φημισμένη κακαβιά αλλά και η σαλάτα Καστελόριζο. 

Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε το ΡΑΚΙ ΜΕΖΕ με καραφάκι των 100ml που συνοδεύεται από 4 μεζεδάκια, 7¤. Για την παρέα και τους μερακλήδες δοκιμάστε το μενού της παρέας που περιλαμβάνει 8 διαφορετικά πιάτα από τον κατάλογο και ρακί ή κρασί, όλα σε απεριόριστη ποσότητα, με 13¤.

Λ.Ελ.Βενιζέλου 334, Τζιτζιφιές, 2109429027

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

LIVE DEEP INSIDE CLUB Giorgos Nikolidakis live Deep Inside Club 12-10-12 Guest: C.Tzinioli & Dimitris Kapetanakis

Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 23:30 ο Γιώργος Νικολιδάκης θα εμφανιστεί και θα τραγουδήσει LIVE στο DEEP INSIDE Club, στο Νέο Ηράκλειο!

Ο Ηρακλείωτης ερμηνευτής, πιο ερμηνευτικά ώριμος και κατασταλλαγμένος απο ποτέ έρχεται στο νέο Ηράκλειο σε ένα απο τα μεγαλύτερα νεανικά στέκια της Αθήνας για να ερμηνεύσει παλιές αλλά και τη νέα του λαϊκή επιτυχία "Αχ" που κυκλοφορεί απο τη Warner Music Greece.

Μαζί του θα εμφανιστούν ως guest stars ο Δημήτρης Καπετανάκης και η Χριστιάννα Τζινιόλη. 
Ο νεαρός Θεσσαλονικιός showman θα αναλάβει το pop κομμάτι της βραδιάς ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του "Να πας σπίτι σου", "Σ' έχω ερωτευτεί" κ.ά, ενώ η πανέμορφη Χριστιάννα θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη με την επιτυχία της "I' m freak".

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ! Φορέστε την καλύτερή σας διάθεση , πάρτε την παρέα σας κι ελάτε να διασκεδάσετε με ελάχιστα χρήματα!

DEAP Inside Club : ΜΑντύπα 62-64, Νέο Ηράκλειο
Τηλέφωνα κρατήσεων :   210 27 58 608 &   6946981901 
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
EΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ 


Ακούστε το νέο τραγούδι του Γιώργου Νικολιδάκη με τίτλο "Αχ":
 
Ακούστε το νέο τραγούδι του Δημήτρη Καπετανάκη με τίτλο "Σ' έχω ερωτευτεί":
 
Ακούστε το νέο τραγούδι της Χριστιάννας Τζινιόλη με τίτλο "I'm freak":

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΝΟΧ με Γιάννη Καφάτο

Aυτό το Σάββατο, το πρώτο του Οκτώβρη στο ΝΟΧ, Πραξιτέλους 5. πλ Καρύτση

Θα ροκάρουμε μέχρι να σκάσουν οι οχτροί μας
Με μουσικές ολόφρεσκες Ροκ και πέριξ.
Ελπίζω να τα καταφέρετε να τα π(ι)ούμε!!!
Γιάννης Καφάτος

«Heaven closed» by Αlex Sy & Astronauts!


Μηλιώνη και Ηρακλείτου: Showroom by Missoni. 

O επόμενος προορισμός των Astronauts, oι οποίοι το φετινό καλοκαίρι έκαναν τη διαφορά στη διασκέδαση φέρνοντας διεθνή ονόματα στην Ελλάδα, μεταξύ αυτών, τους «βασιλιάδες» της house Mario Basanov και Doctor Dru.
Την Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, η μουσική ομάδα «προσγειώνεται» στο meeting point των οπαδών του Κολωνακίου, αλλά και όσων επιδιώκουν να διασκεδάζουν και ν’ απολαμβάνουν το κοκτέιλ, το γλυκό ή το γεύμα τους σ’ ένα άψογο περιβάλλον, μακριά από γερασμένα κλισέ.

Το Showroom, που, ως γνωστόν, φέρει τη σφραγίδα του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή Vittorio Missoni φιλοδοξεί άλλη μία χρονιά να κατακτήσει τον ελεύθερο χρόνο και τις καρδιές μας. Και το πετυχαίνει, όπως ήδη φαίνεται–με χαρακτηριστική ευκολία. 

Πρόκειται για τη νέα, γευστική και όχι μόνο, πραγματικότητα υπό την έμπειρη ματιά του Αλέξανδρου Συρόπουλου, ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα bar-restaurants της Αθήνας. Ύστερα από αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, ο Αλέξανδρος επέστρεψε στο Κολωνάκι κι αποσκοπεί στο να δημιουργήσει ένα φιλικό και value for money στέκι, που εξιτάρει και τους εστέτ.

Στο project εντάσσονται πλέον και οι Astronauts, οι οποίοι θα προσφέρουν βραδιές που έρχονται για να μας συνεπάρουν! Την κορδέλα, στα “Heaven closed” parties κόβουν ο resident DJ των Astronauts DJ Skinny και η πασίγνωστη παραγωγός του Best και top DJ Μαρία Παπιδάκη: οι δυο τους θα προσφέρουν μία μαγική βραδιά στο κοινό του Κολωνακίου, με αγαπημένα mainstream κομμάτια, ταξιδεύοντάς μας σ’ ένα μουσικό Παράδεισο που παραπέμπει σε Νέα Υόρκη, αλλά διαθέτει συγχρόνως και ευρωπαϊκή φινέτσα. Be there!

 8/10/2012

SHOWROOM (Ηρακλείτου & Μηλιώνη 12, Κολωνάκι. Τηλ. 210 3646460)

HEAVEN CLOSED BY ΑLEX SY & ASTRONAUTS

DJ SETS: DJ SKINNY, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΙΔΑΚΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Οι Like Emily Live! στο Όνομα του Ρόδου στην Καλλιθέα.

Οι Like Emily Live! 12 και 13 Οκτωβρίου 2012 στο Όνομα του Ρόδου στην Καλλιθέα.


Μαζί τους, ο Θανάσης Πάνου με την υπέροχη φωνή του, θα σας ταξιδέψει σε γνωστά έντεχνα μονοπάτια και ο Σωτήρης Κηπουρός θα σας μυήσει στην μεταφυσική του υποκριτική τέχνη.


Σας περιμένουμε όλους εκεί!
1


Μαζί τους, ο Θανάσης Πάνου με την υπέροχη φωνή του, θα σας ταξιδέψει σε γνωστά έντεχνα μονοπάτια και ο Σωτήρης Κηπουρός θα σας μυήσει στην μεταφυσική του υποκριτική τέχνη.


Σας περιμένουμε όλους εκεί!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...