Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Βασίλης Κωνσταντινίδης - IDOLS: ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΤΑΥΡΟΣ

Έχω τα Γενέθλια μου. Είμαι Ταύρος και γεννήθηκα στις 2 Μαίου πριν πολλά πολλά χρόνια.

Ε λοιπόν θα το διασκεδάσω με τον Υιό μου Ανδρέα στο πάλκο και άλλους φίλους που θα τραγουδήσουν μαζί μου. Αυτό το Σάββατο 28/4 στο Narkissos Hall.


Είστε όλοι προσκεκλημένοι.


Βασίλης Κωνσταντινίδης - IDOLS

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

VAGELIS MARKADONIS & JOANNA DRINGO UNPLUGGED @ STAGE MUSICAFE


Βαγγέλης Μαρκαντώνης - Joanna Drigo

H «Βίκυ» «τραβάει μια γραμμή» και «βουλιάζει» στην «Ξένη Γη»

Μετά από μια σειρά  επιτυχημένων εμφανίσεων τον περασμένο  χειμώνα, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης και η Joanna Drigo θα βρίσκονται μαζί μας, την Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 22:00, στο Stage Musicafe, (Πλατεία Ραφήνας) σε μια μοναδική Unplugged εμφάνιση.

Με νέες ηχογραφήσεις στο  ενεργητικό τους, παρουσιάζουν ένα  πρόγραμμα που ξεκινάει από ακουστικές φολκ μπαλάντες και ξεσπάει σε garage ρυθμούς μέσα από τον μουσικό  διάλογο  του Βαγγέλη και της Joanna.

H «Βίκυ» «τραβάει μια  γραμμή»  και «βουλιάζει» στην  «Ξένη Γη».  Τα λαϊκά του ’60 και του ’70 μπαίνουν στο γκαράζ  και βγαίνουν πειραγμένα.  Και  το πρόγραμμα ...δεν υπάρχει... Όχι  μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, αφού τα τραγούδια διαδέχονται το ένα το άλλο μέσα από τη μοναδική επικοινωνία των δύο τραγουδοποιών και του κοινού.

Είσοδος Ελεύθερη
Ελάχιστη κατανάλωση 5€  μόνο.
Να περάσετε τέλεια και  μην πιείτε εάν οδηγείτε.

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

ZUMBA® - SALSA – LATIN

ΕΝΑ PARTY ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΠΙΣΑΝΙΔΗ


Ο Θάνος Πισανίδης (παρτενέρ της Ν. Μπουλέ στο Dancing with the Stars), ένας από τους καλύτερους χορευτές που έχει να επιδείξει η Ελλάδα, θα μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές χορού και διασκέδασης σε ένα party αλλιώτικο από τα άλλα!

Στο Rich art café-bar, Πατησίων 351 (απέναντι από τον σταθμό ΗΣΑΠ Α. Πατήσια), κάθε Πέμπτη θα ξεφαντώνουμε με καλοκαιρινές μουσικές, και χορούς μαζί με τον Θάνο Πισανίδη και καλεσμένους έκπληξη κάθε φορά!

Κυριακή, 15 Απριλίου 2012

Οι Mode Plagal - Βόσπορος με τη Βασιλική Παπαγεωργίου

«Όλοι οι ανατολικοί ήχοι εκφράζουν μια βαθιά νοσταλγία, τον νόστο της ψυχής για
έναν κόσμο πέρα από τη διαφθορά, το µίσος και την κακία του κόσμου τούτου, για
έναν κόσμο βαθύ κυανό... Εκεί, σ’ αυτόν τον ωκεανό της αγάπης, πλέει η πόλις-πόλος
της καρδιάς, όπως η κιβωτός για το ταξίδι πέρα, όπου όλα θα είναι πια βολετά»...
...Έγραφε ο Νικηφόρος Μεταξάς, ο εμπνευστής του μουσικού σχήματος
Βόσπορος -που εδώ και 25 χρόνια γεφυρώνει πολιτιστικά την Ελλάδα µε την
Τουρκία- το 2002 κατά την ηχογράφηση του άλμπουμ «Του Βόσπορου το Πέρα»,
τη μουσική συνεύρεση των εξ Ανατολών Βόσπορος µε τους καθ’ ηµάς
δυτικότροπους Mode Plagal.
Από τότε το σαξόφωνο του Θοδωρή Ρέλλου και η κιθάρα του Κλέωνα Αντωνίου
έχουν συνδυαστεί αλλεπάλληλα µε το καβάλι του Cihan Yurtçu και το σάζι του Engin Arslan σε συναυλίες και ηχογραφήσεις των δύο συγκροτημάτων, ενώ η «ονειρική, απλόχωρη μα παράξενα γειωμένη» φωνή της Βασιλικής Παπαγεωργίου, ερμηνεύτριας και στιχουργού των Βόσπορος, έχει ενώσει μυστικά τους στροβιλιστούς ήχους του Βοσπόρου με την αύρα του Αιγαίου σε μια πνοή.
Αυτή τη φορά η συνάντησή τους τελείται στη μουσική σκηνή Αυλαία στις 20
Απρίλη µε μουσική και τραγούδια από τη δισκογραφία των Mode Plagal, από την
κοινή τους δημιουργία, τούρκικα τραγούδια της βαρδο-λαϊκής Αλεβί παράδοσης,
καθώς και τραγούδια από την καινούργια συνεργασία τους, που πρόκειται να
ηχογραφηθεί σύντομα, µε συνθέσεις των Mode Plagal σε στίχους της Βασιλικής
Παπαγεωργίου και του Τάκη Συρέλλη πάνω στο θέμα της Μνήμης της Καππαδοκίας.
Βασιλική Παπαγεωργίου: τραγούδι
Engin Arslan: σάζι, πολίτικη λαύτα, τραγούδι
Cihan Yurtçu: καβάλι
Θοδωρής Ρέλλος: σοπράνο, άλτο και βαρύτονο σαξόφωνο
Κλέων Αντωνίου: ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα
Τάκης Κανέλλος: ντραμς
Αντώνης Μαράτος: µπάσο
Καλλιτεχνικός διευθυντής: Νικηφόρος Μεταξάς
Ώρα έναρξης 22.30
Τιμή εισιτηρίου 10 €

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΠΡΙΛΗ
Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
2103474074
www.avlea.gr

B.e.d. Boutique Yaya Το πιο εντυπωσιακό club της πόλης

Το B.e.d. Boutique Yaya, ο ξεχωριστός καλοκαιρινός χώρος στον Αστέρα της Γλυφάδας, σηματοδότησε την έναρξη του καλοκαιριού με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό party την Παρασκευή 6 Απριλίου. Το λαμπερό opening του B.e.d. Boutique Yaya κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού και του πλήθους εκπροσώπων από τον καλλιτεχνικό, κοινωνικό και επιχειρηματικό χώρο που έδωσαν δυναμικά το παρόν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, πλημμυρίζοντας τόσο τον υψηλής αισθητικής εσωτερικό χώρο του club όσο και τον ιδιαίτερα εντυπωσιακό περιβάλλοντα χώρο της πισίνας.

Τα τρία πιο αγαπημένα clubs της Αθήνας, το B.e.d. το Boutique και το Yaya ενώθηκαν και δημιούργησαν το πιο εντυπωσιακό club της παραλιακής και υπόσχονται έντονες βραδιές με dance διάθεση, τους καλύτερους μουσικούς συνδυασμούς που ξεσηκώνουν αλλά και με τα εμπνευσμένα cocktails που κάνουν τη διαφορά. Η ιδανική τοποθεσία του B.e.d. Boutique Yaya πάνω στην παραλία με το μοναδικό χώρο, την άψογη αισθητική και την ανεβασμένη διάθεση, δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα αναδεικνύοντας μια αίσθηση διακοπών μέσα στην πόλη.

Το B.e.d. Boutique Yaya το πιο εντυπωσιακό club και το υπέροχο εστιατόριο είναι βέβαιο ότι θα είναι ο κορυφαίος προορισμός διασκέδασης για τις καλοκαιρινές νύχτες.

Ποτό : 8 € τις καθημερινές, 10 € Παρασκευή-Σάββατο

Φιάλη : 90€ τις καθημερινές, 100€ Παρασκευή-Σάββατο

B.e.d. Boutique Yaya

Διευθ. Λ.Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα

τηλ: 2108941620 - 2108941189

e-mail: receptions@diogenis.com

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Οι HUMAN TOUCH στη Μουσική σκηνή Αυλαία

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΠΡΙΛΗ οι HUMAN TOUCH στη Μουσική σκηνή Αυλαία

Οι Human Touch έχουν δημιουργήσει το δικό τους μουσικό υβρίδιο. Κατά τη μουσική πορεία τους έχουν συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες της jazz και της soul και έχουν λάβει μέρος σε πολυάριθμα φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Η μοναδική τους μουσική προσέγγιση αντικατοπτρίζει την απεριόριστη παλέτα των ρυθμών, των ήχων και των συναισθημάτων τους.

Η μουσική τους βρίσκει απόλυτη έκφραση στην αυτοσχεδιαστική ελευθερία των ζωντανών εμφανίσεων και έτσι, κάθε συναυλία τους είναι μια ξεχωριστή εμπειρία…

Οι Human Touch είναι οι:

David Lynch: σαξόφωνα, φλάουτα, σφυρίχτρες, φωνή, κρουστά
Γιώτης Κιουρτσόγλου: μπάσο
Σταύρος Λάντσιας: πιάνο, πλήκτρα, τύμπανα, κρουστά, κιθάρα, melodica

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 10 €

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
2103474074www.avlea.gr
Enhanced by Zemanta

Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Οι "Χρυσοί Σκούφοι" της χρονιάς

Ντία Καμινη, Α. Ηλιοπούλου, Γ. Καμίνης, Δ. Κούκης
Τα βραβεία υψηλής γαστρονομίας Χρυσοί Σκούφοι για τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας καθώς και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας απονεμήθηκαν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Η φετινή τελετή είχε επίκεντρο τα ελληνικά τοπικά προϊόντα τα οποία δεν προωθούν μόνο την ελληνική γαστρονομία αλλά και την ελληνική οικονομία, μέσα από τις εξαγωγές που γίνονται αλλά και μέσα από την εμπειρία εκατομμυρίων ξένων που τα δοκιμάζουν στη χώρα μας.

Με Χρυσό Σκούφο βραβεύτηκαν 13 εστιατόρια και με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 28 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα.

Οι Χρυσοί Σκούφοι, που διοργανώνονται από το περιοδικό «αθηνόραμα» και τον «Alpha Guide» (και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων), συμπληρώνουν φέτος 19 χρόνια. Είναι ο μοναδικός καταξιωμένος θεσμός της επιχειρηματικής αλλά και της δημιουργικής επιβράβευσης της γαστρονομίας στην Ελλάδα. Στόχος του είναι να δημιουργήσει συνείδηση προσφοράς υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους επαγγελματίες της γεύσης και να αναδείξει την ελληνική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα ως οικονομικό αγαθό με υψηλή προστιθέμενη αξία.

Γ. Δρακόπουλος, Δ. Πιατάς, Α. Ηλιοπούλου, Γ. Σμαραγδής
Η κεντρική ιδέα της φετινής διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη της ελληνικής γεύσης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και, ταυτόχρονα, η ανάδειξη των ελληνικών ποιοτικών προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιούνται ως εξαιρετική «πρώτη ύλη» στην ελληνική γαστρονομία. Ειπώθηκε σε όλους τους τόνους από όλους τους παρευρισκόμενους ότι τα ελληνικά προϊόντα είναι ιδιαίτερα αξιόλογα, κερδίζουν διαρκώς έδαφος στο εξωτερικό, αποκτούν φανατικούς φίλους ανά τον κόσμο, μπαίνουν σε top deli και σε ειδικά σουπερμάρκετ των διεθνών μητροπόλεων και επαινούνται από διάσημους ξένους chefs πυροδοτώντας τη φαντασία τους. Μπορούν όχι μόνο να βοηθήσουν την ανάπτυξη, αλλά και να λειτουργήσουν ως πρεσβευτής της χώρας μας και σε επίπεδο μάρκετινγκ. Τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα είναι μία από τις ελάχιστες πηγές πλούτου που μας απέμειναν και πρέπει να αποκτήσουν την υπεραξία που τους αξίζει τόσο στη συνείδηση του καταναλωτή όσο και των chefs. Η διεθνής εμπειρία, άλλωστε, δείχνει ότι η εξέλιξη κάθε εθνικής γαστρονομικής σκηνής είναι άρρηκτα δεμένη με την αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων αλλά και με τη βιομηχανία του τουρισμού.

Για να δημιουργήσουν όμως τα ελληνικά παραδοσιακά και ποιοτικά προϊόντα οφέλη για την εθνική μας οικονομία και να ενισχυθεί ο εξαγωγικός τους χαρακτήρας υπάρχουν κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Καταρχάς να γίνουν πιο γνωστά στον Έλληνα καταναλωτή και να τα βάλουμε όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας αντί για τα ανώνυμα εισαγόμενα. Παράλληλα, πρέπει τα προϊόντα αυτά να χρησιμοποιούνται ακόμη πιο εντατικά από τους Έλληνες chefs και να αποτελέσουν το θεμέλιο των γευστικών προτάσεων που κάνει η σύγχρονη εστίαση στη χώρα μας.

Στόχος λοιπόν του θεσμού των Χρυσών Σκούφων φέτος δεν ήταν απλώς η βράβευση εστιατορίων που υπηρετούν με συνέπεια την υψηλή γαστρονομία ή την ποιοτική και καινοτόμο ελληνική Κουζίνα αλλά και η στροφή τω προβολέων και του ενδιαφέροντος στα τοπικά ελληνικά προϊόντα.

Τα βραβεία απένειμαν η Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άννα Διαμαντοπούλου, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, η εκδότρια του περιοδικού «αθηνόραμα» Άννη Ηλιοπούλου, ο Πρόεδρος της Γευσιγνωστικής Επιτροπής του «αθηνοράματος» Διονύσης Κούκης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Κωνσταντίνος Ζήκος, ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Γιώργος Δρακόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της βραδιάς Δημήτρης Αντωνόπουλος και Ορέστης Ανδρεαδάκης, ο οικονομικός διευθυντής της BSH Γιώργος Κωτόπουλος , ο Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών Πιστωτικών Καρτών της Eurobank Γιώργος Βελιζιώτης, ο Country Business Manager της Nestle Waters (Acqua Panna και S.Pellegrino) Κωνσταντίνος Κούτσας, ο Γενικός Διευθυντής του Εκπαιδευτικού Ομίλου Le Monde Μάκης Βελισσαρόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas Γιάννης Πετούλης.

Λευτέρης Λαζάρου - Άννα Διαμαντοπούλου
Μετά τις απονομές ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν των βραβευθέντων και των καλεσμένων όπου ο chef της «Μεγάλης Βρεταννίας» Σωτήρης Ευαγγέλου και η ομάδα του παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό πανόραμα παραδοσιακών και μεταμοντέρνων δημιουργιών, βασισμένοι σε 15 εμβληματικά γαλανόλευκα υλικά. Οι γεύσεις τους ενθουσίασαν τους πάντες.

Το «παρών» στην τελετή απονομής έδωσαν σημαντικοί θεσμικοί παράγοντες, όλοι οι καταξιωμένοι chefs της χώρας, οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες των χώρων εστίασης από όλη την Ελλάδα, επιχειρηματίες και φορείς από το χώρο του τουρισμού, δημοσιογράφοι από το χώρο της γεύσης, του κρασιού και του ταξιδιού καθώς και πολλοί γνωστοί έλληνες καλλιτέχνες. Ανάμεσά τους:

Οι βουλευτές Κώστας Γείτονας, Θανάσης Τσούρας και Χρήστος Πρωτόπαπας. Από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης οι Φώτης Προβατάς, Άννα Ροκοφύλλου και Κώστας Μπιτζάνης. Από το χώρο του πολιτισμού η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο Στέλιος Μάινας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Άκης Σακελλαρίου, η Γωγώ Μπρέμπου, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Μηνάς Χατζησάββας, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Τάσος Μπουλμέτης, ο Γιώργος Κοτανίδης, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης και πολλοί άλλοι.

Τη σκηνοθεσία της εκδήλωσης έκανε ο Γιάννης Κακλέας, τα κείμενα έγραψε ο Θύμιος Νικολόπουλος και πιάνο έπαιξε ο Μάριος Στρόφαλης. Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Αντωνόπουλος και Ορέστης Ανδρεαδάκης.

Οι Χρυσοί Σκούφοι 2012 απονεμήθηκαν στα παρακάτω εστιατόρια με σειρά βαθμολογίας και ανάδειξης

1. Σπονδή (Αθήνα) 17/20 και 2 σκούφοι
2. Etrusco (Κέρκυρα) 16,5/20 και 2 σκούφοι
3. Βαρούλκο (Αθήνα) 16/20 και 1 σκούφος
4. Botrini’s (Αθήνα) 16/20 και 1 σκούφος
5. Funky Gourmet (Αθήνα) 16/20 και 1 σκούφος
6. Γαλάζια Hytra (ξεν. «Westin Athens - Astir Palace», Αθήνα) 15,5/20 και 1 σκούφος
7. Squirrel (ξεν. «Danai Beach», Χαλκιδική) 15,5/20 και 1 σκούφος
8. Alfredo’s (ξεν. «Regency Casino», Θεσσαλονίκη) 15/20 και 1 σκούφος
9. Κουκούμαβλος (Σαντορίνη) 15/20 και 1 σκούφος
10. Matsuhisa Athens (ξεν. «Astir Palace», Αθήνα) 15/20 και 1 σκούφος
11. Matsuhisa Mykonos (ξεν. «Belvedere», Μύκονος) 15/20 και 1 σκούφος
12. Old Mill (ξεν. «Elounda Mare Hotel», Κρήτη) 15/20 και 1 σκούφος
13. Water Restaurant (ξεν. «Sani Resort», Χαλκιδική) 15/20 και 1 σκούφος

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας απονεμήθηκαν στα παρακάτω εστιατόρια με σειρά βαθμολογίας

1. Βαρούλκο (Αθήνα) 16/20
2. Γαλάζια Hytra (ξεν. «Westin Athens - Astir Palace», Αθήνα) 15,5/20
3. Old Mill (ξεν. «Elounda Mare Hotel», Κρήτη) 15/20
4. Cibus (Αθήνα) 14,5/20
5. Electra Restaurant (ξεν. «Electra Palace», Αθήνα) 14,5/20
6. Hytra (Αθήνα) 14,5/20
7. Ντομάτα (ξεν. «Sani Resort», Χαλκιδική) 14,5/20
8. Σελήνη (Σαντορίνη) 14,5/20
9. Ο Αλέκος (Αρμένοι, Ρέθυμνο) 14/20
10. Αλέξης (ξεν. «Sani Resort», Χαλκιδική) 14/20
11. Βασίλαινας (Πειραιάς) 14/20
12. Bill & Coo (ξεν. «Bill & Coo Suites and Lounge», Μύκονο) 14/20
13. Γαλάζια Ακτή (ξεν. «Grand Resort Lagonissi», Περίχωρα Αθήνας) 14/20
14. Clochard (Θεσσαλονίκη) 14/20
15. G.B. Corner (ξεν. «Μεγάλη Βρετανία», Αθήνα) 14/20
16. Ο Θωμάς (Σκλήθρο, Φλώρινα) 14/20
17. Κοντοσώρος (Ξινό Νερό, Φλώρινα) 14/20
18. Κρητικός (Αθήνα) 14/20
19. Lady Finger (ξεν. «Adronikos», Μύκονο) 14/20
20. Ο Λεβέντης (Άνω Σταλός, Χανιά) 14/20
21. L’ Orangerie (ξεν. «Danai Beach», Χαλκιδική) 14/20
22. Μαρίνα (Ποτείδαια, Χαλκιδική) 14/20
23. Μαυρίκος (Λίνδος, Ρόδος) 14/20
24. Παπαϊωάννου (Πειραιά) 14/20
25. Saltsa (Σαντορίνη) 14/20
26. Τάσος (Θεσσαλονίκη) 14/20
27. Τηλέμαχος BBQ (Αθήνα) 14/20
28. Ψωμί & Αλάτι (Αθήνα) 14/20

Για πρώτη φορά φέτος στο πλαίσιο του θεσμού δόθηκαν και τα εξής βραβεία που προέκυψαν μέσα από διαγωνισμούς μαγειρικής στο πλαίσιο προώθησης και ανάδειξης των ελληνικών τοπικών προϊόντων.

Βραβείο «Νέος Καλύτερος Σεφ»
(με την υποστήριξη της NEFF)
Βασίλης Παπαθεοδώρου ,sous chef του εστιατορίου Matsuhisha Athens

Βραβείο «Νέο Μαγειρικό Ταλέντο»
(με την υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Le Monde)
Κατερίνα Στεργιανού ,

ΦΕΤΙΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΣΚΟΥΦΩΝ

NEFF
Πρόγραμμα «Επιστροφή Γεύσεις» - EUROBANK
ACQUA PANNA, S.PELLEGRINO LE MONDE

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Λαογραφικό Πασχαλινό Αφιέρωμα στο ΜΥΛΟΣ Art Cafe,

Αγαπητοί φίλοι του ΜΥΛΟΣ Art Cafe,

O chef Δημήτρης Καστράνης έψαξε μυστικές συνταγές, έμαθε από τις γιαγιάδες του χωριού και ...
μας παρουσιάζει πασχαλινά έθιμα της πατρίδας του!
Ελάτε να φτίαξετε μαζί του:
- Λαζαράκια σερραϊκά
- Bαφή αυγών με κρεμμυδόφλουδα με τον παραδοσιακό Γριβιώτικο τρόπο
- Βαφή αυγών με μεταξωτές κλωστές
- Πασχαλινά τσουρέκια της κυρά Γιωργούλας

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...