Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Amigos@4 Years Birthday Party

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου ετοιμαστείτε για μια μοναδική βραδιά!!!

Το Amigos Νέας Σμύρνης γιορτάζει τα 4 χρόνια λειτουργίας του με ένα ξεχωριστό Birthday Party που θα τα έχει όλα!!!

Live Latin Band, Salsa μουσική κι ένα ξεχωριστό latin dance show με τον Tsiago, τον καταπληκτικό χορευτή από τη Βραζιλία που μας είχε μαγέψει κυριολεκτικά με τις απίστευτες χορευτικές του ικανότητες στο show "So you think you can dance" και που θα μας υποδεχτεί όλους στο Amigos για μια βραδιά ξέφρενης διασκέδασης!!!

....αλλά και οι Μαργαρίτες θα κλέψουν την παράσταση για ακόμα μια Τετάρτη με την απίστευτη τιμή των 4€ !!!

Σας περιμένουν  πολύ χορός, πολύ κέφι και άφθονες μαργαρίτες.....!!!

Amigos All Day Mexican Restaurant Bar

Μεγ.Αλεξάνδρου 70, ΤΚ 171 22 , Νέα Σμύρνη

Τηλ.:2109332220

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου : Φο1τητ1κή βραδ1ά «1+1=1» στο bar “Andronikos”!

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στο bar “Andronikos”οι φοιτητές έχουν την τιμητική τους! Το δεύτερο ποτό δωρεάν για όσους έρθουν με το… πάσο τους! «Απουσίες» παίρνει από τις 22.30 ο Dj Esvi με Ελληνική και ξένη μουσική που όλοι αγαπήσαμε. Ακολουθεί η Παρασκευή των διαχρονικών επιτυχιών για να μην σας πιάσει κανείς αδιάβαστο…

Κάθε Παρασκευή, το Bar Andronikos καθιερώνει μουσικό αφιέρωμα στις διαχρονικές επιτυχίες. Στο ανανεωμένο πρόγραμμα του, κάθε Παρασκευή αποκτά "νόημα", με την "υπογραφή" του καθιερωμένου Dj Manos . Το πρόγραμμα θα αρχίζει στις 10.30 μμ και τη σκυτάλη της διασκέδασης θα παραλαμβάνει στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα ο γνωστός και από τη Μύκονο Dj Esvi , με ελληνική και ξένη χορευτική μουσική.

Το Bar Andronikos μπορείτε να το βρείτε:
Εθνικής Αντιστάσεως 79, Χαλάνδρι Τηλ: 210-6745335

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

O Γιάννης Σπανός στο Small Cafe

Το Small Cafe "μεγαλώνει" και υποδέχεται έναν από τους σπουδαιότερους έλληνες σύνθετες , τον Γιάννη Σπανό

Ένας συνθέτης, που δε χρειάζεται λόγια για να παρουσιαστεί. Σεμνός, όπως πάντα. Εδώ και πενήντα χρόνια, ο Γιάννης Σπανός μας έχει χαρίσει τραγούδια που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει και αγαπήσει.

Μαζί του παίζουν και τραγουδούν οι:
Πένυ Ξενάκη
Κώστας Τζιαγκουλας
Κοσμάς Κοκολής


Small Cafe
8 ΚΑΙ 9 Νοεμβρίου στις 10:30 μ.μ.
Αριστοτέλους 10 - Πειραιάς
τηλ. κρατησεων : 210-4297236


Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η Samantha Fox ζωντανεύει στη discothèque boom boom τη μουσική των ‘80s

Samantha FoxSamantha Fox (Image via RottenTomatoes.com)Η μουσική των ‘80s ζωντανεύει στη discotheque boom boom στην Καλλιθέα, την ερχόμενη Κυριακή, με την παρουσία της Samantha Fox, που θα ξεσηκώσει τα πλήθη με τις νοσταλγικές ερμηνείες της και το τολμηρό της παρουσιαστικό, αυτό που την καθιέρωσε ως είδωλο της δεκαετίας.

Το σύμβολο του σεξ των ‘80s η Samantha Fox, που το περίφημο τραγούδι της «Touch me» έγινε ερωτικός ύμνος και άγγιξε τις φαντασιώσεις εκατομμυρίων θαυμαστών της στον πλανήτη, αυτή τη φορά θα εμφανιστεί στη γνωστή discotheque boom boom μαζί με τους Zante Dilemma, το πρωτοποριακό ελληνικό συγκρότημα, τα μέλη του οποίου είναι στενοί συνεργάτες και φίλοι της.

Η Samantha Fox πρωτοέγινε γνωστή ως γυμνόστηθο κορίτσι της σελίδας 3 (γνωστό και ως Page 3 Girl) στην αγγλική «SUN» και σύντομα έγινε ποπ σταρ με την επιτυχία «Touch Me». Πριν λίγα χρόνια η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε το κομμάτι «Midnight Lover» με τη σφραγίδα των Zante Dilemma, μια συνεργασία την οποία η Samantha Fox περιέγραψε ως «καρμική».
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...