Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

“Δος μου το χέρι σου”

Δ. Βερύκιος, Ν. Φραγκούλη, Τζ. Ζαχαροπούλου
Ποιήματα μεγάλων Ελλήνων και ξένων ποιητών και τραγούδια αγαπημένα αγκαλιάζονται με τρόπο που αναδεικνύει την διαδρομή του Ανθρώπου, από την αθωότητα και τον έρωτα ως τη σύγκρουση και τη γνώση, και το Πάθος του να βιώσει "το μεταξύ δύο σκοτεινών αβύσσων φωτεινό διάστημα που ονομάζουμε Ζωή", με φόντο τον αδιάλλειπτο αγώνα του ενάντια στην φθορά του χρόνου...

Πιάνο η Τζέφη – Σοφία Ζαχαροπούλου
Τραγουδάει η Νίκη Φραγκούλη
Ερμηνεύει Ποίηση ο Δημήτρης Βερύκιος

Η παράσταση διαρκεί 2 ώρες και 30 λεπτά, με το διάλειμμα.

Από Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 22.00
στον “ΚΟΜΗ” (νεοκλασσικό), Λασκαράτου 15 - άνω Πατήσια.
Για κρατήσεις τηλ.: 210 2112135.

"m/s Flora" της Αλίνας Κοτσοβούλου στην Αρμονία

Σακκά - Κοτσοβούλου
Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου ξεκίνησε το μουσικό ταξίδι της Αλίνας Κοτσοβούλου στην μουσική σκηνή Αρμονία. Ένα μουσικό ταξίδι με αφορμή τον έρωτα… Για τον έρωτα… και ότι αυτό συνεπάγεται μέσα από τις εικόνες που αλλάζουν όπως τα συναισθήματα!

Φίλοι και γνωστοί ταξιδεύουν μαζί της κάθε Τρίτη και την απολαμβάνουν σε αυτό το ρομαντικό πρόγραμμα, διασκεδάζουν και σιγοτραγουδούν αγαπημένα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και κουβαλάνε μια ανάμνηση για όλους.

Ανάμεσά τους η Λίνα Σακκά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Βάσω Λασκαράκη, ο Θανάσης Παπαθανασίου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, η Ιωάννα Μαρτζούκου, η Ζέτα Δούκα, ο Ηλίας Βρεττός, η Σόφη Πασχάλη κ.α.

Στις αρχές της δεκαετίας του '60 μία γυναίκα αφήνει πίσω της μια αγάπη και σαλπάρει με το "Flora", για να ''ξεχάσει''...


Τσιμιτσέλης - Λασκαράκη
Εκεί θα γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα, θα ακολουθήσει άραγε την καρδιά της?

Μια νοσταλγική μουσική ερωτική κωμωδία με πολύ κέφι και πολλές εκπλήξεις.

Το ''Flora'' σαλπάρει κάθε Τρίτη στις 21.30 από τα στενά της πλάκας σε έναν από τους ωραιότερους δρόμους δίπλα στην αρχαία Αγορά.

Η μουσική σκηνή Αρμονία ανοίγει φέτος την πόρτα της για να γίνει συνταξιδιώτης σε αυτό το διαφορετικό μουσικό πρόγραμμα.

Παίζουν:
Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσος Αλατζάς, Λουκία Παλαιολόγου (πιάνο), Γιάννης Προμπονάς (κοντραμπάσο, μπουζούκι, ηλ.κιθάρα).

Σκηνοθεσία: Αλίνα Κοτσοβούλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια- Σκηνικά: Σέργιος Κοτσόβουλος
Φωτισμοί: Βασίλης Ευφραιμίδης

ΑΡΜΟΝΙΑ
Αδριανού 59, Πλάκα
Τηλ.: 2103222915, 2103228714

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Η Ζέτα Δούκα, η sexy ηθοποιός τώρα και τραγουδίστρια!

Η Ζέτα Δούκα, η sexy ηθοποιός τώρα και τραγουδίστρια!

Ένα ροκ συγκρότημα οι 15 50 ενώθηκε με την εντυπωσιακή φωνή της ηθοποιού Ζέτας Δούκα ξεσηκώνοντας τους πάντες και μαγνητίζοντας το κοινό δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό on stage!

Σε ένα διαφορετικό αλλά απόλυτα εκρηκτικό και ατμοσφαιρικό consept
οι 15 50 και η Ζέτα Δούκα συνδυάζουν με μοναδική δημιουργικότητα και φαντασία ένα ξεχωριστό μουσικό show με μια ιστορία αγάπης να εξελίσσεται επί σκηνής ενώ φυσικά δεν λείπουν οι εκπλήξεις αλλά και η rock διάθεση…

Το ίδιο βράδυ η Ζέτα Δούκα γιόρτασε τα γενέθλιά της & έσβησε την τούρτα της παρέα με αγαπημένους φίλους που έσπευσαν να τις ευχηθούν χρόνια πολλά!

Ο κόσμος στο κατάμεστο Socialista που παρακολουθούσε με ενθουσιασμό την εντυπωσιακή βραδιά δεν σταμάτησε να χειροκροτεί και όλοι τραγουδούσαν μαζί τους με rock διάθεση αγαπημένες επιτυχίες, δικά τους τραγούδια αλλά και διασκευές ελληνικών και ξένων all time classic κομματιών.


Η Ζέτα Δούκα live με τους 1550 θα μετατρέψουν τις Τετάρτες μας στο απόλυτο must του χειμώνα παρασέρνοντας μας σε… ροκ μουσικές και ακούσματα σε ένα δυνατό party με πολύ χορό και φυσικά ανεβασμένη διάθεση, στο Socialista…
το αγαπημένο πια στέκι στο Γκάζι!

Κάθε Τετάρτη η Ζέτα Δούκα τραγουδάει & ροκάρει στο πλευρό των 15 50!

 
Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3474733,
6974 352004

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Tρεις ιστορικες ελληνικες heavy metal μπαντες

Στις 26 Νοεμβριου σε εναν ιστορικο συναυλιακο χωρο, θα εμφανιστουν τρεις απο τις πιο ιστορικες ελληνικες heavy metal μπαντες:
οι Spitfire, οι Crush και οι Marauder, ενω τη συναυλια θα ανοιξουν οι Crimson Fire.
Αν αθροισουμε τα χρονια που μετρουν οι τρεις μπαντες πιανουμε τα... 70 ετη. Αν αθροισουμε τους δισκους τους εχουνε συνολικα 7 στουντιο αλμπουμ, ενα live και δυο επανακυκλοφοριες.

Οι Spitfire ειναι η ελληνικη heavy metal μπαντα που το ονομα της μετραει πανω απο 25 χρονια στη σκηνη. Ο Ηλιας Λογγινιδης, ο φυσικος... «αρχηγος» της, που τον χαρακτηριζει η συνεπεια και η συνεχεια -στο βαθμο του δυνατου- σε αυτο που κανει, στα μεσα της δεκαετιας του '80 εγραψε εναν δισκο «σταθμο», το "First Attack", με κομματια οπως τα "Lead Me On", "Lady Of The Night" και "Whispers". Στις αρχες της δεκαετιας του '90 τερτιπια μαθητευομενων μανατζερς εξαναγκαζουν τη μπαντα ν' αλλαξει ονομα και να γινει... Speedfire. Ακομη και ετσι, ομως, το σχημα πεταει φωτιες: γεμιζει το ιστορικο «Ροδον» και βγαζει ενα ζωντανα ηχογραφημενο αλμπουμ με τιτλο "100% Live" απο την -επισης «μαθητευομενη» που «κοπηκε» τελικα- δισκογραφικη εταιρεια που εφερε το βαρυγδουπο ονομα «Μολων Λαβε Records».
Ακολουθησαν πολλα χρονια με «κουραστικες» αλλαγες στη συνθεση αλλα και σιγη. Μεχρι που ο Ηλιας ξαναμαζεψε τις δυναμεις του και το 2006 «εφτιαξε» ξανα
τους Spitfire, που περυσι κυκλοφορησαν το δευτερο στουντιο αλμπουμ τους με τιτλο "Die Fighting".

Οι Crush δημιουργηθηκαν στο Αιγαλεω το 1983 και ειναι απο τα πρωτα ελληνικα συγκροτηματα. Η σημαντικοτερη στιγμη των Crush ειναι η κυκλοφορια του ενος και μοναδικου τους δισκου μεχρι σημερα, του "Kingdom of the Kings" το 1994, σε μορφη βινυλιου. Τα μελη του συγκροτηματος ειναι οι Κωστας Βογιατζογλου (τυμπανα), Τασος Βρετακης (μπασο), Παντελης Ροδοστογλου (κιθαρα) και Παναγιωτης Κωνσταντινιδης (τραγουδι). Το Δεκεμβριο του 2008 το "Kingdom of the Kings" επανακυκλοφορησε σε μορφη cd με bonus track. Η μπαντα εχει παιξει live με πολυ γνωστα ονοματα της διεθνους σκηνης οπως οι Omen και οι Holocaust.

Οι Marauder εκλεισαν φετος εικοσι χρονια στην ελληνικη metal σκηνη. Το 1991 ηχογραφησαν το πρωτο τους demo που ειχε τιτλο "Try to live". Λιγο αργοτερα ερχεται το δευτερο demo με τιτλο "To die is cast". Το 1997 ερχεται το πρωτο αλμπουμ με τιτλο "Sense Of Metal". Το 2000 το δευτερο δισκογραφικο τους χτυπημα με τιτλο "1821" (ενας Heavy - Power Metal, concept δισκος με θεμα την επανασταση του 1821)
που κυκλοφορησε απο... βραζιλιανικη εταιρεια. Ο τριτος δισκος τους κυκλοφορησε το 2004 με τιτλο "Life?" απο την ελληνικη Eat Metal Records. Το 2009, απο την ιταλικη Heart Of Steel, κυκλοφορει το τεταρτο αλμπουμ "Face The Mirror" και αυτο μας φερνει στο 2010 οπου και εχουμε μια επετειακη επανακυκλοφορια του "1821" και τον εορτασμο των εικοσι χρονων ζωης.

Το εισιτηριο κοστιζει 14 ευρω και οι πορτες θα ανοιξουν στις 20.00.

Μετα το τελος της συναυλιας το ξεφαντομα θα συνεχιστει στο BAT CITY rock club (Λεωφορος Αλεξανδρας 11) με ενα μοναδικο aftershow party.

Εορταστικές μυρωδιές, live μουσική στο “Mπαλκόνι” στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας!

Εορταστικές μυρωδιές, live μουσική και εικόνες που μας ταξιδεύουν, συντροφεύουν και φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σ το al-time classic εστιατόριο “Mπαλκόνι” στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας!

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με ζωντανή μουσική και γεύσεις εμπνευσμένες από τα Χριστούγεννα φυσικά!

Από το γιορτινά ντυμένο τραπέζι μας θα περάσει μανιταρόσουπα με ζεστό κατσικίσιο τυρί, αλάτα με σπιτικό καπνιστό σολομό με vinaigrette mango και ριζότο παρμεζάνας με sauce άγριων μανιταριών. Ενώ αργότερα επιλέγουμε ανάμεσα σε μενταγιόν ψαρονέφρι, τυλιγμένο με μπέικον και sauce κόκκινου κρασιού με 5 μπαχαρικά ή φιλέτο γαλοπούλας με συνοδεία χριστουγεννιάτικης γέμισης και sauce από δαμάσκηνα.

Σειρά έχει η Panna cotta με εξωτικά φρούτα καθώς και ποικιλία από φρούτα.

(τιμή €38 ανά άτομο)

Ανήμερα των Χριστουγέννων το μεσημέρι απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας μενού, με τις απολαυστικές γιορτινές πινελιές του σεφ... και φόντο το απέραντο γαλάζιο!

Ενώ ετοιμαζόμαστε να αλλάξουμε το χρόνο… υποδεχόμαστε, με ευχές και μελωδίες από τη μπάντα, την σούπα από σπαράγγια και ραβιόλι τρούφας, τη φωλιά γαλλικής σαλάτας με ψίχα καραβίδας με vinaigrette από passion fruit και το γεμιστό ραβιόλι με μανιτάρια porcini και κρέμα παρμεζάνας.

Ακολουθεί το κυριώς πιατο και επιλέγουμε ανάμεσα σε ψαρονέφρι με αγριόρυζο και sauce από μήλο και κανέλα ή confit πάπιας με πουρέ σελινόριζας και sauce από βατόμουρο

To parfait κάστανο αρωματισμένο με παλαιωμένο ρούμι και η ποικιλία από φρούτα μόνο καλός οιωνός για την υποδοχή του νέου έτους και... Happy new year!!!

Άραγε ποιος θα κερδίσει το φλουρί της βασιλόπιτας?
(Τιμή €45 ανά άτομο)

Δημοκρατίας 100, Κόκκινο Λιμανάκι, Ραφήνα
Ιδιωτικό Δωρεάν Parking
Τηλ. κρατήσεων: 22940.75888
e-mail: come@balconyrestaurant.gr.
www@balconyrestaurant.gr

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Σεμινάριο για την τέχνη του Bartending

Από τον Εκπαιδευτικό όμιλο ΔΟΜΗ και την Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος 

Ο τομέας Τουριστικών Σπουδών του Εκπαιδευτικού ομίλου ΔΟΜΗ, διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά σεμινάριο με σκοπό να εκπαιδεύσει ενδιαφερόμενους, στην τέχνη του Bartending, σε συνεργασία με την Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος, διάρκειας 120 ωρών.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι ανεξαιρέτως, χωρίς κανένα περιορισμό.

Απευθύνεται ακόμη σε φοιτητές Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Σχολών, απόφοιτους & φοιτητές ΙΕΚ και ΤΕΙ, εργαζόμενους στον κλάδο καθώς και όσους θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του Bartender .

Η δομή του σεμιναρίου, περιλαμβάνει πρακτική άσκηση των εκπαιδευομένων στα Εργαστήρια 80 ωρών και Θεωρία 40 ωρών, που εμπλουτίζονται με επιπλέον θεματικές ενότητες σε ότι αφορά την εργασία του Barista, το Latte Art και το Flair Tending.

Οι επιμέρους θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν τα εξής:

τις γενικές αρχές λειτουργίας των καταστημάτων BAR, CAFÉ - BAR,

θέματα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας,
ο επαγγελματίας bartender και οι κοινωνικές δεξιότητες του επαγγέλματος,
η οργάνωση της εργασίας και ο εξοπλισμός του bar, η αρχιτεκτονική,
τα είδη και η διοίκηση του bar, η τεχνική της κοστολόγησης,
ποτογνωσία, γλωσσάρι,
cocktails, - ποιοτική εξυπηρέτηση
τεχνικές προώθησης στην αγορά του bar και των ποτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπαιδευτές είναι επαγγελματίες - τακτικά μέλη της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος με πολυετή εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και το σεμινάριο είναι εναρμονισμένο με τα πρότυπα και τις αρχές της Ι.B.A. (International Bartenders Association). Μετά το πέρας του σεμιναρίου, χορηγείται σε όλους τους συμμετέχοντες επίσημη βεβαίωση με πιστοποίηση της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και από την Ι.B.A. ( Bartenders Association) ως “Professional Bartender Level 1 & level 2”.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης ΔΟΜΗ.

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι, ο κος Δημήτρης Ζάππας έμπειρος και διεθνώς καταξιωμένος επαγγελματίας Bartender, τακτικό μέλος της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και κριτής σε διεθνείς διαγωνισμούς cocktails.

Η έναρξη των μαθημάτων έχει προγραμματιστεί για την 1η Δεκεμβρίου 2010. Κόστος συμμετοχής : 1300€ ( 800€ για σπουδαστές).

Info: Σόλωνος 108, Αθήνα, 1ος ορ., τηλ.: 210 33387 200, 210 3387 190,

Υπεύθυνος: κ. Νίκος Στεφόπουλος, e-mail: stefop@iekdomi.edu.gr & κα Βίκυ Καββαδά, τηλ. 210 3800 300

Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ο ήχος επηρεάζει την γεύση!

Sound iconImage via Wikipedia
Του συγγραφέα Γιώργου Λεκάκηwww.lekakis.com
συνεργάτη της Mad Melody (*)

Ένα μεγάλο πρόβλημα κάθε καλού εστιατορίου, φαίνεται να είναι η θέση του και κατά πόσον αυτή «ταλαιπωρείται» από θορύβους, εξωτερικούς και εσωτερικούς. Γιατί μια νέα επιστημονική μελέτη διαπίστωσε πως το ανθρώπινο αισθητήριο της γεύσεως επηρεάζεται απ’ το αισθητήριο της ακοής! Με άλλα λόγια, σε χώρο όπου επικρατεί θόρυβος, διάχυτος και συνεχής, ακόμη και το νοστιμότερο φαγητό θα χάσει την νοστιμιά του!...
Η νέα αυτή βρετανική επιστημονική έρευνα εμφανίσθηκε για πρώτη φορά. Και αρχικώς διεξήχθη για να εξηγήσει γιατί το φαγητό στα αεροπλάνα φαίνεται πάντα άνοστο. Η έρευνα κατέληξε απλά, ότι οι άνθρωποι τείνουν να χάνουν την αίσθηση της γεύσεώς τους, όταν ακούν συνεχώς τον διάχυτο θόρυβο, ο οποίος επικρατεί μέσα στην καμπίνα ενός αεροσκάφους!

Ο λεγόμενος «λευκός θόρυβος» (έτσι λέγονται οι τυχαίοι ήχοι σε διαφορετικές συχνότητες), έχει μεταξύ των άλλων και την εξής επίδραση στον άνθρωπο: Μειώνει την ικανότητά του να γεύεται – και δη το αλάτι και την ζάχαρη - με συνέπεια τα φαγητά, που γεύεται υπό τέτοιες συνθήκες, να του φαίνονται άγευστα!

Οι αισθήσεις του ανθρώπου αλληλεξαρτώνται με περίεργους τρόπους. Ο ήχος παίζει σημαντικό ρόλο στην αντίληψη της γεύσεως. Ορισμένοι ήχοι επηρεάζουν και την αντίληψη του ανθρώπου για το πόσο τραγανή είναι μια τροφή - κάτι που, υποσυνείδητα, επηρεάζει και την γνώμη του, για το αν είναι και πόσο φρέσκια ή εύγεστη η τροφή που δοκιμάζει!

Κατά συνέπειαν, όσο πιο δυνατός ο θόρυβος (ή η μουσική), τόσο χάνεται η γεύση του αλμυρού και του γλυκού και αυξάνεται η αίσθηση του τραγανού!

Στα πειράματα της ερεύνης διαπιστώθηκε ότι:

· Όταν οι άνθρωποι ακούν ευχάριστους ήχους, αντιλαμβάνονται ως πιο γευστικό αυτό που τρώνε. Αυτό εξηγεί γιατί τα εστιατόρια με καλή και απαλή μουσική έχουν καταγραφεί στο μυαλό του πελάτη ως έχοντα καλύτερη κουζίνα. Και έκανε τους μουσικούς, σε συνεργασία με ειδικούς και ψυχολόγους, να ορίσουν ένα νέο είδος μουσικής, που λέγεται «μουσική φαγητού». Κάτι που ήξερε εδώ και καιρό η NASA, γι’ αυτό και τάιζε και ταΐζει φαγητά με πολύ έντονη γεύση τα πληρώματα των αστροναυτών της, όταν ταξειδεύουν στο Διάστημα. Διότι είναι πολύ θορυβώδη τα σκάφη, όπου τα γεύονται!

Το επίπεδο της φασαρίας, γενικά του ήχου ή της μουσικής, λοιπόν, επηρεάζει την άποψή μας για φαγητό που τρώμε! Και την γνώμη μας για ένα πιάτο ή ένα εστιατόριο!

Επίσης, την γεύση επηρεάζει ό,τι μας τραβά την προσοχή. Εάν δηλαδή στον χώρο όπου τρώμε υπάρχει κινητικότητα και φασαρία, και μας αποσπά από το φαγητό, τότε αυτό το φαγητό το κρίνουμε λιγότερο νόστιμο.

Η απίστευτη και αστείρευτη ελληνική παράδοση διασώζει πολλές σχετικές διηγήσεις, που επιβεναιώνουν την βρετανική έρευνα. Μέσα από παραδόσεις διαφόρων περιοχών, που έλεγαν παλαιότεροι, μαθαίνουμε πως άνοιγε η όρεξη σε όποιον έτρωγε σε τόπο, όπου επικρατούσαν ήσυχες, ειδυλλιακές συνθήκες και επικρατούσε ο ήχος της φύσης. Στην Αλωνίσταινα, λ.χ. λένε για κάποιον Γούμενο, που τον άρπαξαν οι νεράιδες και τον πήγαν στο Κομμένο Νερό, όπου εκεί τον τάιζαν… σαπούνι, που το έτρωγε και μάλιστα με όρεξη!

Για τον ίδιο λόγο άλλωστε, οι γιατροί συνιστούσαν στους ανορεκτικούς να πηγαίνουν εκδρομές στην εξοχή. Διότι εκεί, οσφραινόμενοι τον καθαρό αέρα, και ακούγοντας τους απαλούς ήχους της φύσεως θα τους «άνοιγε η όρεξη», αφού συν τοις άλλοις θα έβρισκαν το φαγητό τους νοστιμότερο…

Αυτός είναι ο λόγος που πολλά εστιατόρια προσπαθούν να μιμηθούν ήχους φύσεως, με συντριβάνια, πουλιά, κλπ. Διότι σε αυτές τις συνθήκες ο άνθρωπος γεύεται και αισθάνεται καλύτερα.

Η έρευνα έγινε από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ και των εργαστηρίων της εταιρίας Unilever, υπό τον δρ. Άντυ Γουντς και την Έλεν Πολιάκωφ. Την σχετική εργασία παρουσίασαν στο περιοδικό για θέματα διατροφής «Food Quality and Preferences» (Ποιότητα Τροφής και Προτιμήσεις)

(*) Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στο Ενημερωτικό Δελτίο της Mad Melody(www.madmelody.gr) , τ. Νοεμβρίου 2010.

Motivo 4 @ Οξυγόνο Live

Συμμετέχουν : Νικήτας Κλιντ – Δημήτρης Μητσοτάκης
Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010, 10:00 μ.μ.

Οι Motivo 4 ανεβαίνουν στο stage του Οξυγόνο Live για να παρουσιάσουν ζωντανά το τρίτο τους album με τίτλο "Το Κλειδί", που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Τα νέα τους τραγούδια θα συναντηθούν με τα παλαιότερα, ιδιαίτερα ενορχηστρωμένα, αλλά και με αγαπημένες διασκευές, συνοδευόμενα από videoart. Από αυτή τη γιορτή για την κυκλοφορία του νέου δίσκου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Νικήτας Κλιντ και ο Δημήτρης Μητσοτάκης που χρωμάτισαν στιχουργικά το νέο «παιδί» των Motivo 4.

Το νέο album, λένε οι Motivo 4: «είναι το απόσταγμα όλων αυτών που θέλουμε, που νοιαζόμαστε, που παλεύουμε… Οι διαστάσεις είναι πέρα από ότι έχουμε δοκιμάσει πριν. Είναι άγριο, απαλό, ευαίσθητο, πικρό, προβληματισμένο, και το κυριότερο είναι αληθινό. Είναι... εμείς.»

Οξυγόνο Live
Βούρβαχη & Κορυζή 4 τηλ 210 9240740
Είσοδος: 10€

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

H Mουσική Σκηνή ΑΥΛΑΙΑ συνεχιζει την μουσική της πορεία

H Mουσική Σκηνή ΑΥΛΑΙΑ, στον Βοτανικό , συνεχιζει την μουσική της πορεία και παρουσιάζει το νέο της πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 
Λιζετα Καλημερη
Ευα Ατματζιδου
Θανασης Ζαχαροπουλος


Η Λιζέτα Καλημέρη μαζί με την Εύα Ατματζίδου (κιθάρα) και το Θανάση Ζαχαρόπουλο (κιθάρα) κάνει επί σκηνής ένα περίπατο σε μουσικά μονοπάτια της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, αντλώντας από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και από τραγούδια άλλων ερμηνευτών που συγγενεύουν με τη φωνή της...

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί, μπίρα)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ & ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ 


Ένας βιωματικός Έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, κατ’ εξοχήν συναυλιακός, καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων – με τη μουσική και τα τραγούδια του – μα και μια ζωντανή στάση και θέση για την ίδια τη ζωή τελικά, μέσα από αυτά. Έχοντας μαζί του μια σταθερή ομάδα φίλων μουσικών, διεγείρει το συναίσθημα και την επικοινωνία με τραγούδια πού αγαπήθηκαν μέσα στα χρόνια. Ο έρωτας εναλλάσσεται με την αμφισβήτηση, η λύπη με τη χαρά, το ταξίδι με τον προορισμό: Γράμμα σε έναν ποιητή, Πλατεία Ναβαρίνου, Νεράιδες, Αμερικάνος, Θεωρία και πράξη, Σεντόνια δίχτυα, Βαριά ποτά, Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά, Όχι και να κλαίμε, Άνοιξη, Τα ανείπωτα, Πώς να αναπνεύσω, Λήθη κ.ά. Η διάρκεια της συναυλίας αγγίζει τις τρεις ώρες. Περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο των δέκα δισκογραφικών έργων (περίοδος 1985-2009) του Δημήτρη Ζερβουδάκη από την αρχή της πορείας του μέχρι και σήμερα. Μαζί του η νέα ταλαντούχος δημιουργός μα και ερμηνεύτρια Σοφία Γεωργαντζή. Το μουσικό σχήμα ελίσσεται εύκολα και αβίαστα από τον ακουστικό, χαμηλών τόνων ήχο, σε εκείνον της έξαρσης του ηλεκτρισμού και του ρυθμού. Από την Ανατολή στη Δύση, με τελικό προορισμό και αφετηρία ταυτόχρονα, την Ελλάδα!

Ώρα έναρξης 22.30
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί, μπίρα)

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 
η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ στην Αυλαία
Μαζί της ο Μιχάλης Παπαζήσης


Η Μελίνα Κανά δημιουργεί την πιο οικεία ατμόσφαιρα και μουσική παρέα και μας υποδέχεται κάθε Δευτέρα στη μουσική σκηνή Αυλαία για να μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της πολύχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι.

Μέσα σε μία ζεστή και ακουστική ατμόσφαιρα θα μας μαγέψει με τις μελωδίες από όπου την πρωτογνωρίσαμε αλλά και θα μας εκπλήξει με την πρώτη παρουσίαση κάποιων ακυκλοφόρητων τραγουδιών. Τα τραγούδια των Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Νίκου Ξυδάκη, και Παντελή Θαλασσινού θα αναμιχθούν με κομμάτια νέων τραγουδοποιών οι οποίοι θα τη συντροφεύουν και θα την πλαισιώνουν μουσικά.

Ιδιαίτερη στιγμή αυτών των τόσο ξεχωριστών συναντήσεων θα είναι η αναφορά σε κομμάτια που έχουμε αγαπήσει από σημαντικούς Έλληνες συνθέτες όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοΐζος, Διονύσης Σαββόπουλος και Μάνος Χατζηδάκις, που θα μετατρέπει τις βραδιές όχι μόνο σε ένα μουσικό ταξίδι στα τραγούδια που έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει από τη Μελίνα Κανά, αλλά και σε ένα πέρασμα από αξέχαστα τραγούδια μεγάλων συνθετών, όπως τα διαβάζει και τα ερμηνεύει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Επί σκηνής τη συντροφεύει ο Μιχάλης Παπαζήσης με τη χαρακτηριστικά ιδιαίτερη φωνή του που ξεχώρισε και στις συνεργασίες του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, το Μανώλη Ρασούλη, το Σταύρο Κουγιουμτζή, το Γιώργο Καζαντζή, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Οι Δευτέρες του φετινού χειμώνα παίρνουν το χρώμα τους από τη μαγευτική χροιά της Μελίνα Κανά. Σας περιμένουμε όλους στην Αυλαία για να τραγουδήσουμε παρέα, να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε με γνώριμες και καινούργιες μελωδίες.

Τους ερμηνευτές πλαισιώνουν τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί:

Κώστας Παπαγεωργίου στις κιθάρες,
Χρήστος Πρόϊος στα πλήκτρα,
Τάκης Φραγκούς στο μπάσο,
Γιώργος Βασιλάκης στο μπουζούκι και το λαούτο
Τον ήχο φροντίζει ο Σταύρος Σικιανάκης.
Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί, μπίρα)

ΤΡΙΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ


Ο Μίλτος Πασχαλίδης ανεβαίνει στη σκηνή της Αυλαίας την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010 για μία μόνο παράσταση.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε δισκογραφικά με την κυκλοφορία του album «Ξένιος, η Κρήτη εντός μου», επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντάς τα με πιο ηλεκτρική διάθεση. Διάθεση όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «Κακές συνήθειες» κ.ά. Από την παράσταση δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων τραγουδιών.

Έχοντας πάντα εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους και με την παρέα της νεαρής τραγουδίστριας Φρόσως Στυλιανού, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ό,τι συμβαίνει γύρω μας...

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί, μπίρα)

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 
ΑΛΕΚΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ 


Ένα κράμα αραβικής, jazz, και latin μουσικής με μεγάλες δόσεις αυτοσχεδιασμού.
Η κυριαρχία των μουσικών σχημάτων και του αυτοσχεδιασμού ενισχύονται από την άμεση συνεργασία των μουσικών επί σκηνής. Το αποτέλεσμα είναι μια εκρηκτική ατμόσφαιρα αποτελούμενη από το ρυθμό της ζωής. Το ρυθμό που όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας. Ο Αλέκος Βρέτος φροντίζει να δίνει μεγάλη ελευθερία στους συνεργάτες του διότι πιστεύει ακράδαντα στην έμφυτη ανάγκη των ανθρώπων για μουσική. Με αυτόν τον τρόπο απελευθερώνει και το κοινό, το οποίο ακολουθεί μια φυσική διαδικασία και μια ευχάριστη βόλτα μαζί με τη μουσική και τους μουσικούς που τη δημιουργούν.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις από το νέο CD του Αλέκου Βρέτου «Mergin’» αλλά και άλλων συνθετών της jazz και της αραβικής μουσικής όπως οι W. Shorter, D. Ellington, S. Shaheen, A. Brahem κ.ά.

Αλέκος Βρέτος: Ούτι
Μάνος Σαριδάκης: Πιάνο
Μάνος Λούτας: Μπάσο
Σωτήρης Ντούβας: Τύμπανα
Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί, μπίρα)

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 
Fide Köksal 


Η Φιντέ Kοκσάλ γεννήθηκε στη Σμύρνη στις 17/05/82 όπου και έζησε μέχρι τα 18
της χρόνια. Εκεί συμμετείχε στη χορωδία της Τουρκικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (TRT-Turkish Radio & Television Organization)

Έπειτα από πολύπλευρες σπουδές, έλαβε μέρος το 2006 στο Fame Story 4 μια παραγωγή της τηλεόρασης του Ant1 TV.

Μετά το Fame Story συνεργάστηκε με πολλούς καλλιτέχνες της λαϊκής και pop ελληνικής σκηνής δίνοντας μαζί τους συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης έλαβε μέρος ως ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά «Ματωμένα Χώματα» του ALPHA (2008-2009) και συνεργάστηκε με το Γιώργο Νταλάρα στο soundtrack της σειράς όπου ερμήνευσε δύο τραγούδια του Βασίλη Δημητρίου με στίχους που έχει γράψει η ίδια (Dertli Topraklar και Izmirli Yarim).

Έχει μεγάλο εύρος ρεπερτορίου από Musical, Jazz, αγγλική, τουρκική και ελληνική Pop καθώς και μοντέρνα /παραδοσιακά κοινά ελληνικά και τουρκικά τραγούδια.

Στη συναυλία της στην Αυλαία θα ερμηνεύσει κυρίως τραγούδια από την κοινή μουσική παράδοση της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Μαζί της οι:

Αντώνης Απέργης: κιθάρα, ούτι
Μιχάλης Σωτηράκης: λαούτο, τζουράς
Οδυσσέας Ζαφειρόπουλος: βιολί
Γιάννης Παπαγιαννούλης: κρουστά
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί, μπίρα)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ & ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ 

Ένας βιωματικός Έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, κατ’ εξοχήν συναυλιακός, καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων – με τη μουσική και τα τραγούδια του – μα και μια ζωντανή στάση και θέση για την ίδια τη ζωή τελικά, μέσα από αυτά. Έχοντας μαζί του μια σταθερή ομάδα φίλων μουσικών, διεγείρει το συναίσθημα και την επικοινωνία με τραγούδια πού αγαπήθηκαν μέσα στα χρόνια. Ο έρωτας εναλλάσσεται με την αμφισβήτηση, η λύπη με τη χαρά, το ταξίδι με τον προορισμό: Γράμμα σε έναν ποιητή, Πλατεία Ναβαρίνου, Νεράιδες, Αμερικάνος, Θεωρία και πράξη, Σεντόνια δίχτυα, Βαριά ποτά, Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά, Όχι και να κλαίμε, Άνοιξη, Τα ανείπωτα, Πώς να αναπνεύσω, Λήθη κ.ά. Η διάρκεια της συναυλίας αγγίζει τις τρεις ώρες. Περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο των δέκα δισκογραφικών έργων (περίοδος 1985-2009) του Δημήτρη Ζερβουδάκη από την αρχή της πορείας του μέχρι και σήμερα. Μαζί του η νέα ταλαντούχος δημιουργός μα και ερμηνεύτρια Σοφία Γεωργαντζή. Το μουσικό σχήμα ελίσσεται εύκολα και αβίαστα από τον ακουστικό, χαμηλών τόνων ήχο, σε εκείνον της έξαρσης του ηλεκτρισμού και του ρυθμού. Από την Ανατολή στη Δύση, με τελικό προορισμό και αφετηρία ταυτόχρονα, την Ελλάδα!

Ώρα έναρξης 22.30
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί, μπίρα)

Μουσική σκηνή Αυλαία,
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
2103474074
www.avlea.gr 

Χορηγοί επικοινωνίας: Φιλία, Κόσμος 93.6, Στο Κόκκινο 105.5, Culture Now, Κρήτη fm 87.5, Κρητικό Ραδιόφωνο 91.4, Go Out, Music Corner, Mind Radio, Rock and Roll,ελculture, Μελωδία 99.2, Freedom 88.9, Tar.gr, Post Your Event, Tralala.gr, In2life.gr, Artfools.gr

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

“BEDROOM ROCK” BY Marlain Angelidou

Marlain…το κορίτσι που ροκάρει δυνατά και ανατρεπτικά.

Με ένα άκρως rock live στις 30 Νοεμβρίου στο Sosialista η τραγουδίστρια με την ξεχωριστή φωνή, ξεκινάει τις φετινές της εμφανίσεις.

Τη γνωρίσαμε από τις Ηi5, την απολαύσαμε στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Μιχάλη Χατζηγιάννη και την ξεχωρίσαμε για μια ακόμη φορά στο πρόσφατο διαγωνισμό , Eurovoice, για την άκρως επαγγελματική εμφάνισή της με το τραγούδι Rejection.

Η Marlain Angelidou βρίσκεται στην καλύτερή της φάση και ...το δείχνει. Έχοντας αφήσει στην άκρη τις νεανικές ανασφάλειες και τις “εύκολες” λύσεις, ακολουθεί το δικό της μουσικό στυλ, με σαφείς επιρροές από τη βρετανική -και όχι μόνο- μουσική σκηνή.

Το live concept που θα μας παρουσιάσει στις 30 Νοεμβρίου στο Sosialista, έχει τίτλο “Bedroom rock” και περιλαμβάνει αγαπημένα rock κομμάτια από τους AC/DC και τη Janis Joplin εως τη Νina Simone, αλλά και τα δικά της καινούρια τραγούδια.

To «Bedroom rock» είναι ένα δυνατό θέαμα μιας performer που θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

Απολαύστε το!

Socialista, Τριπτολέμου 33, Γκάζι, Αθήνα

time: 10.00 μ.μ

Τηλέφωνα κρατήσεων: 210/3474733, 6974352004

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ «ΥΠΟΒΡOΧΗΝ»

Δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους κι επισκέπτονται τη Ρόδο. Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος «στην ίδια πόλη υπό βροχήν», υπό μνημονίου και ακραίας οικονομικής συγκυρίας που ήρθαν να προστεθούν στην ήδη συννεφιασμένη μετεκλογική βάρβαρη καθημερινότητα.

Δυο μουσικοί διαφορετικών γενεών συναντιούνται ξανά μετά την πρώτη τους κοινή εμφάνιση το 2002. Πιο ώριμοι, με περισσότερες επιτυχίες και τραγούδια, μετρώντας δεκάδες κοινές συναυλίες όλο το φετινό καλοκαίρι, αισθάνονται ότι έχουν ακόμα πολλά να πούνε στο κοινό που τους αγαπάει και τους αγκαλιάζει σε κάθε τους εμφάνιση.   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Μια «ντίβα» χάνεται σε «Άγριες Νύχτες»...

Από την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη  η Ζέτα Δούκα τραγουδάει & ροκάρει στο πλευρό των 15 50!

Σε ένα διαφορετικό αλλά απόλυτα εκρηκτικό και ατμοσφαιρικό consept  οι 15 50 σε συνδυασμό με την Ζέτα Δούκα προσφέρουν «Άγριες Νύχτες» με αγαπημένα δικά τους τραγούδια αλλά και διασκευές ελληνικών και ξένων rock κομματιών.

Οι «Άγριες νύχτες» που έχουν ήδη γίνει “talk of the town”από τον περασμένο Φεβρουάριο παντρεύουν ένα ξεχωριστό μουσικό show με μια ιστορία αγάπης να εξελίσσεται επί σκηνής ενώ φυσικά δεν θα λείπει η rock διάθεση…

Η Ζέτα Δούκα live με τους 1550 θα μετατρέψουν τις Τετάρτες μας στο απόλυτο must του χειμώνα παρασέρνοντας μας σε… ροκ μουσικές και ακούσματα σε ένα δυνατό party με πολύ χορό και φυσικά ανεβασμένη διάθεση, στο Socialista… το αγαπημένο πια στέκι στο Γκάζι!

Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3474733, 6974 352004

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Γιάννης Νικολάου: «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΙΩ…»

Tην Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010 ο Γιάννης Νικολάου παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΙΩ…»

Ο Γνωστός και με εξαιρετέος τραγουδοποιός Γιάννης Νικολάου με θητεία είκοσι και πλέον ετών στο καλό Ελληνικό τραγούδι και ηθικός αυτουργός του φωνητικού ντουέτου Λαθρεπιβάτες (Θαλασσινός ο έτερος) παρουσιάζει για πρώτη φορά μελοποιημένη ποίηση που ο ίδιος έχει συμπεριλάβει στην δισκογραφία του από καιρού εις καιρόν ,αλλά και ανέκδοτα .τραγούδια με ποιητικό λόγο.

Γιάννης Νικολάου: κιθάρα ακουστική, κλασσική και τραγούδι,
Τάσος Ζαφειρίου: τζουράς, κιθάρα ακουστική , τραγούδι,
Γιώργος Σαλταρης: πιάνο
art gallery café LIVE MUSIC
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 1 & ΓΑΛΗΝΟΥ, ΒΟΥΛΑ, 16673    210 8958866 
www.artgallerycafe.gr/program.asp    www.myspace.com/artgallerycafe
www.mytheatro.net   www.tragoydia.net

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

RYTHMOS stage Χωρίς τίτλους και υπερβολές …

Μια παρέα απλά αποφασίζει να ενώσει την διάθεση, το ταλέντο, την διαφορετικότητα, την αγάπη και την χαρά για αυτό που κάνει στην σκηνή. Με οδηγό το τραγούδι και μοναδικό στόχο την διασκέδαση, ετοίμασαν ένα πρόγραμμα άκρως ψυχαγωγικό και το παρουσιάζουν από τις 19 Νοεμβρίου στην σκηνή του Rythmos stage στην Ηλιούπολη.

Γιώργος Αλουπογιάννης
Βαγγέλης Ασημάκης
Σοφία Βογιατζάκη
Παντελής Καναράκης
Πέτρος Μπουσουλόπουλος

Μια μουσική παράσταση με πολλά αγαπημένα τραγούδια και άφθονο γέλιο. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με κέφι, μεταξύ φίλων, με άποψη και παρείστικη διάθεση.

Ο Παντελής σκηνοθετεί, παίζει και τραγουδάει, ο Βαγγέλης επιμελείται το πρόγραμμα και τραγουδάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γιώργος αναρωτιέται μουσικά αν τώρα ζει ‘’τα πιο μεγάλα πράγματα’’, ο Πέτρος έχοντας στο ενεργητικό του ήδη ένα χρυσό άλμπουμ τραγουδάει για πρώτη φορά επί σκηνής και η Σοφία …παρατηρεί και με ένα πλατύ χαμόγελο λέει ‘’ εγώ τι κάνω εδώ ? ‘’

…Ε ας αφήσουμε να ανακαλύψετε κάτι και εσείς, Μην τα πούμε όλα!

Σημειώστε απλά την ημερομηνία και να είστε σίγουροι πως από τις 19 Νοεμβρίου, το στέκι σας κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα είναι ο Rythmos stage .

Ρυθμός stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9750060
Είσοδος: 15€ με ποτό

«ΑΣΚΗΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗ» στο art gallery cafe

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010 στο art gallery cafe o ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΘΕΣ και το Trio DIVISI σε «ΑΣΚΗΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗ» 

Άσκηση Ερωτική.. Μια μουσική ιστορία προσωπικής αναζήτησης και αγάπης με πρόζα και τραγούδι.

Επιλογές από Xατζιδάκι, Κραουνάκη, Σπανό μέχρι Madredeus και Dulce Pontes, με άξονα την θεατρική προσέγγιση και ερμηνεία.

Ο Γιάννης Μαθές, στο ρόλο του περιηγητή στο ταξίδι της προσωπικής αναζήτησης και του αγαπημένου.
Συνοδεύει το Trio Divisi. Ιώ Κυριακίδη (πιάνο), Θοδωρής Λυκουρόπουλος (βιολί), Βίκυ Κυριακίδη (φλάουτο).
Ενορχηστρώσεις: Θ. Λυκουρόπουλος,
επιμέλεια κειμένων: Γ. Μαθές.

art gallery café LIVE MUSIC,  ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 1 & ΓΑΛΗΝΟΥ, ΒΟΥΛΑ, 16673 210 8958866 www.artgallerycafe.gr/program.asp www.myspace.com/artgallerycafe ,www.mytheatro.net www.tragoydia.net

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Κάθε Πέμπτη και μια live έκπληξη… στο Socialista με τους De Niro.

Βουτσά - De Niro - Μαγγίρα
Κότσιρας - De Niro

Μετά τις πολύ επιτυχημένες guest εμφανίσεις της Άντας Λιβιτσάνου & της Πηνελόπης Αναστασοπούλου σειρά είχε ο Γιάννης Κότσιρας όπου βρέθηκε στη σκηνή μαζί με τους De Niro!

Οι φωτισμοί χαμήλωσαν, η διάθεση ανέβηκε και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε από αγαπημένα ελληνικά & ξένα τραγούδια.

Ο Γιάννης Κότσιρας μαζί με τους De Niro διασκέδασαν τους θαμώνες του μαγαζιού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ετοιμάζοντας τους για δυνατά live με πολύ μουσική, χορό και κέφι.

Από το πρώτο κιόλας live οι De Niro έδειξαν την δυναμική τους και πως το υπέροχο πρόγραμμα τους δημιουργεί την απόλυτη διασκέδαση!

Οι DE NIRO αφού κατέκτησαν όλη την βόρεια Ελλάδα με τα υπέροχα live τους κατεβαίνουν στην Αθήνα και ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο Socialista για να δημιουργήσουν το απόλυτο hype του φετινού χειμώνα .

Κάθε Πέμπτη θα παρουσιάζουν ένα τελείως διαφορετικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα. Μαζί τους κάθε φορά ένας Guest έκπληξη!

Οι De Niro δημιουργήθηκαν το 2006 και είναι μια παρέα που τους ενώνει η party διάθεσή τους απέναντι στη μουσική, οι χαρακτηριστικές τους μελωδίες και η δυνατή σκηνική τους παρουσία.

Είναι δικαιολογημένα το πιο πολυσυζητημένο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Οι De Niro ξεκίνησαν με μια νεανική & fun διάθεση και γρήγορα κατέκτησαν το κοινό της πόλης τους με τις καταπληκτικές τους εμφανίσεις σε clubs και μουσικές σκηνές.

Με την κυκλοφορία του πρώτου τους single και την διασκευή τους στο πασίγνωστο τραγούδι «Μη γυρίσεις» που πρωτοτραγούδησαν οι αδελφοί Κατσιμίχα, η φήμη τους άρχισε να εξαπλώνεται, ενώ το πρώτο album τους με τίτλο ‘’Πιο Ψηλά’’ έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο τύπος τους υποδέχτηκε με θριαμβευτικά άρθρα και εξώφυλλα ενώ πριν καν κυκλοφορήσει το πρώτο τους album τους είδαμε να συνεργάζονται με την Έλενα Παπαρίζου στο Mad Secret Concert, στην περιοδεία του Amita Motion Tour 2009, στις sold out εμφανίσεις με τον Σακη Ρουβά στη Θεσσαλονίκη καθώς και στο Rockwave Festival ως support στους The Killers και στην Duffy. Επίσης στο opening του River Party στο Νεστόριο, ίσως το σημαντικότερο μουσικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα, δίπλα σε ονόματα όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και άλλοι.

Μην τους χάσετε και θα διαπιστώσετε γιατί γίνεται τόσος θόρυβος γύρω από το όνομά τους!

Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3474733, 6974 352004

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

H Μουσική Σκηνή ΑΥΛΑΙΑ συνεχίζει τη δημιουργική της πορεία

H Μουσική Σκηνή ΑΥΛΑΙΑ συνεχίζει τη δημιουργική της πορεία στο σύγχρονο καλλιτεχνικό στερέωμα. Δείτε το πρόγραμμα και σημειώστε αυτές που σας ενδιαφέρουν.

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 

Λιζετα Καλημερη - Ευα Ατματζιδου - Θανασης Ζαχαροπουλος

Η Λιζέτα Καλημέρη μαζί με την Εύα Ατματζίδου (κιθάρα) και το Θανάση Ζαχαρόπουλο (κιθάρα) κάνει επί σκηνής ένα περίπατο σε μουσικά μονοπάτια της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, αντλώντας από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και από τραγούδια άλλων ερμηνευτών που συγγενεύουν με τη φωνή της...

Ώρα έναρξης 22.00

Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ & ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ
Ένας βιωματικός Έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, κατ’ εξοχήν συναυλιακός, καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων – με τη μουσική και τα τραγούδια του – μα και μια ζωντανή στάση και θέση για την ίδια τη ζωή τελικά, μέσα από αυτά. Έχοντας μαζί του μια σταθερή ομάδα φίλων μουσικών, διεγείρει το συναίσθημα και την επικοινωνία με τραγούδια πού αγαπήθηκαν μέσα στα χρόνια. Ο έρωτας εναλλάσσεται με την αμφισβήτηση, η λύπη με τη χαρά, το ταξίδι με τον προορισμό: Γράμμα σε έναν ποιητή, Πλατεία Ναβαρίνου, Νεράιδες, Αμερικάνος, Θεωρία και πράξη, Σεντόνια δίχτυα, Βαριά ποτά, Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά, Όχι και να κλαίμε, Άνοιξη, Τα ανείπωτα, Πώς να αναπνεύσω, Λήθη κ.ά. Η διάρκεια της συναυλίας αγγίζει τις τρεις ώρες. Περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο των δέκα δισκογραφικών έργων (περίοδος 1985-2009) του Δημήτρη Ζερβουδάκη από την αρχή της πορείας του μέχρι και σήμερα. Μαζί του η νέα ταλαντούχος δημιουργός μα και ερμηνεύτρια Σοφία Γεωργαντζή. Το μουσικό σχήμα ελίσσεται εύκολα και αβίαστα από τον ακουστικό, χαμηλών τόνων ήχο, σε εκείνον της έξαρσης του ηλεκτρισμού και του ρυθμού. Από την Ανατολή στη Δύση, με τελικό προορισμό και αφετηρία ταυτόχρονα, την Ελλάδα!

Ώρα έναρξης 22.30

Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί)

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 
BAILDSA BAND

Βαλκανικοί ήχοι, τσιγγάνικες μελωδίες, punk αέρας σε μουσικές που δύσκολα κρατάς τα πόδια σου στο χώμα...(The grevena voice)

Θάνος Γκουντάνος: κιθάρα, φωνή

Γιάννης Γκουντάνος: κρουστά

Δημήτρης Τασούδης: κρουστά

Χρήστος Μπάρμπας: καβάλ, γκάιντα

Γιάννης Βαμβακάς: ακορντεόν, φωνή

Πάυλος Σπυρόπουλος: κοντραμπάσο

www.myspace.com/baildsaband

Ώρα έναρξης 22.00

Τιμή εισιτηρίου 8 €

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ στην Αυλαία
Μαζί της ο Μιχάλης Παπαζήσης

Η Μελίνα Κανά δημιουργεί την πιο οικεία ατμόσφαιρα και μουσική παρέα και μας υποδέχεται κάθε Δευτέρα στη μουσική σκηνή Αυλαία για να μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της πολύχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι.

Μέσα σε μία ζεστή και ακουστική ατμόσφαιρα θα μας μαγέψει με τις μελωδίες από όπου την πρωτογνωρίσαμε αλλά και θα μας εκπλήξει με την πρώτη παρουσίαση κάποιων ακυκλοφόρητων τραγουδιών. Τα τραγούδια των Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Νίκου Ξυδάκη, και Παντελή Θαλασσινού θα αναμιχθούν με κομμάτια νέων τραγουδοποιών οι οποίοι θα τη συντροφεύουν και θα την πλαισιώνουν μουσικά.

Ιδιαίτερη στιγμή αυτών των τόσο ξεχωριστών συναντήσεων θα είναι η αναφορά σε κομμάτια που έχουμε αγαπήσει από σημαντικούς Έλληνες συνθέτες όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Λοΐζος, Διονύσης Σαββόπουλος και Μάνος Χατζηδάκις, που θα μετατρέπει τις βραδιές όχι μόνο σε ένα μουσικό ταξίδι στα τραγούδια που έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει από τη Μελίνα Κανά, αλλά και σε ένα πέρασμα από αξέχαστα τραγούδια μεγάλων συνθετών, όπως τα διαβάζει και τα ερμηνεύει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Επί σκηνής τη συντροφεύει ο Μιχάλης Παπαζήσης με τη χαρακτηριστικά ιδιαίτερη φωνή του που ξεχώρισε και στις συνεργασίες του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, το Μανώλη Ρασούλη, το Σταύρο Κουγιουμτζή, το Γιώργο Καζαντζή, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Οι Δευτέρες του φετινού χειμώνα παίρνουν το χρώμα τους από τη μαγευτική χροιά της Μελίνα Κανά. Σας περιμένουμε όλους στην Αυλαία για να τραγουδήσουμε παρέα, να συγκινηθούμε και να ταξιδέψουμε με γνώριμες και καινούργιες μελωδίες.

Τους ερμηνευτές πλαισιώνουν τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί:
Κώστας Παπαγεωργίου στις κιθάρες,
Χρήστος Πρόϊος στα πλήκτρα,
Τάκης Φραγκούς στο μπάσο,
Γιώργος Βασιλάκης στο μπουζούκι και το λαούτο
Τον ήχο φροντίζει ο Σταύρος Σικιανάκης.
Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί)

ΤΡΙΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Τ' ώριο περβόλι

Τραγούδια και σκοποί που αγαπήθηκαν στην Κρήτη... σε μια ιδιαίτερη εκδοχή - έκπληξη.

Παίζουν ο Περικλής Παπαπετρόπουλος πολίτικο λαούτο και μπουλγαρί, ο Νίκος Παραουλάκης νέυ και φλογέρες, η Λουκία Κωνσταντάτου κανονάκι, και ο Γιάννης Παπατζανήςκρουστά.

Τραγουδούν η Μαρία Κώτη και ο Γιάννης Παπατζανής.

Ώρα έναρξης 22.00

Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί)

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 

Haig Yazdjian
Γιωτης Κιουρτσογλου
Βαγγελης Καριπης

Τρεις από τους σημαντικότερους Έλληνες δεξιοτέχνες μουσικούς σε μία σπάνια συνάντηση κορυφής: ο Haig Yazdjian (ακουστικό ούτι, ηλεκτρικό ούτι, τραγούδι), ο Γιώτης Κιουρτσόγλου (ηλεκτρικό μπάσο) και ο Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά, τύμπανα) συμπράττουν επί σκηνής ως trio και αναμένεται να μας καταπλήξουν για άλλη μια φορά! Δεν είναι τυχαίο ότι ο καθένας τους θεωρείται κορυφαίος στο είδος του, με διεθνή αναγνώριση.

Πρώτη ύλη για τις κοινές τους ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν τα γνωστά και αγαπημένα κομμάτια του Haig Yazdjian, καθώς και υλικό από τις προσωπικές δουλειές τόσο του Γιώτη Κιουρτσόγλου (το CD με τον τίτλο Hapopsis) όσο και του Βαγγέλη Καρίπη (με το γκρουπ κρουστών Κρόταλα). Σίγουρα όμως ο αυθορμητισμός και η μαγεία της στιγμής θα ορίσουν τον τόνο.

Θα ακολουθήσουν αρκετές ακόμη εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό και οι συνθήκες έχουν πλέον ωριμάσει για την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου. Σε αυτές τις εμφανίσεις λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε αποκλειστικά και σε «πρώτη ακρόαση» και κάποια καινούρια κομμάτια που έχουν συνθέσει από κοινού για τις ανάγκες του νέου δίσκου.

Ώρα έναρξης 22.00

Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί)

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 

Λιζετα Καλημερη
Ευα Ατματζιδου
Θανασης Ζαχαροπουλος

Η Λιζέτα Καλημέρη μαζί με την Εύα Ατματζίδου (κιθάρα) και το Θανάση Ζαχαρόπουλο (κιθάρα) κάνει επί σκηνής ένα περίπατο σε μουσικά μονοπάτια της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, αντλώντας από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και από τραγούδια άλλων ερμηνευτών που συγγενεύουν με τη φωνή της...

Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ & ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ

Ένας βιωματικός Έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, κατ’ εξοχήν συναυλιακός, καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων – με τη μουσική και τα τραγούδια του – μα και μια ζωντανή στάση και θέση για την ίδια τη ζωή τελικά, μέσα από αυτά. Έχοντας μαζί του μια σταθερή ομάδα φίλων μουσικών, διεγείρει το συναίσθημα και την επικοινωνία με τραγούδια πού αγαπήθηκαν μέσα στα χρόνια. Ο έρωτας εναλλάσσεται με την αμφισβήτηση, η λύπη με τη χαρά, το ταξίδι με τον προορισμό: Γράμμα σε έναν ποιητή, Πλατεία Ναβαρίνου, Νεράιδες, Αμερικάνος, Θεωρία και πράξη, Σεντόνια δίχτυα, Βαριά ποτά, Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά, Όχι και να κλαίμε, Άνοιξη, Τα ανείπωτα, Πώς να αναπνεύσω, Λήθη κ.ά. Η διάρκεια της συναυλίας αγγίζει τις τρεις ώρες. Περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο των δέκα δισκογραφικών έργων (περίοδος 1985-2009) του Δημήτρη Ζερβουδάκη από την αρχή της πορείας του μέχρι και σήμερα. Μαζί του η νέα ταλαντούχος δημιουργός μα και ερμηνεύτρια Σοφία Γεωργαντζή. Το μουσικό σχήμα ελίσσεται εύκολα και αβίαστα από τον ακουστικό, χαμηλών τόνων ήχο, σε εκείνον της έξαρσης του ηλεκτρισμού και του ρυθμού. Από την Ανατολή στη Δύση, με τελικό προορισμό και αφετηρία ταυτόχρονα, την Ελλάδα!

Ώρα έναρξης 22.30
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί)

Μουσική σκηνή Αυλαία,
Αγίου Όρους 15, Βοτανικός  2103474074  www.avlea.gr 

Χορηγοί επικοινωνίας:
Φιλία, Κόσμος 93.6, Στο Κόκκινο 105.5, Culture Now, Κρήτη fm 87.5, Κρητικό Ραδιόφωνο 91.4, Go Out, Music Corner, Mind Radio, Rock and Roll, ελculture, Μελωδία 99.2, Freedom 88.9, Tar.gr, Post Your Event, Tralala.gr, In2life.gr

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Faces presents … the other Face of Sophie Pasxali

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου μετά τις 21.00  ο Dr Onion παρουσιάζει την rock πλευρά της γνωστής τηλεοπτικής γυμνάστριας Σόφης Πασχάλη, η οποία με ανεβασμένη διάθεση θα ανέβει στα decks του faces γνωρίζοντάς μας τις αγαπημένες της μουσικές και έτοιμη να μας υποδεχτεί σε ένα αξέχαστο πάρτι με δυνατή μουσική, πολύ χορό και φυσικά rock ατμόσφαιρα......

Το all day Café-Bar-Restaurant Faces βρίσκεται στο νούμερο 10 του πιο «διάσημου στενού» της Γλυφάδας, στην οδό Ζησιμοπούλου. Η φιλόξενη αύρα που επικρατεί παντού στο χώρο και σε συνδυασμό με τον all day χαρακτήρα δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα συνθέτοντας τον πιο εντυπωσιακό χώρο των Νοτίων Προαστίων!

Faces  Café│Bar│Restaurant
Ζησιμοπούλου 10, 166 74 Γλυφάδα
Τηλ. 2108980140, Fax: 2108282011 www.facesglyfada.gr

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Fantaseed proudly present: Annie (Dj Set)

Το Fantaseed είναι και φέτος η καλύτερη πρόταση για απολαυστικό night out  και την Πέμπτη 18-11-2010 παρουσιάζει την Annie (Dj Set) με σύνθημα: DON’T STOP DANCING….

Την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, στο Fantaseed γνωστό πλέον στέκι της Τριπτολέμου 8, μετά τις 10 έχουμε ραντεβού με την Annie.

Το παρακάτω μήνυμα μόλις ήρθε:

«I know your girlfriend hates me, Anthonio, but all Songs remind me of you! My love is better, so let our Two hearts be one! And believe me, i am a real Anniemal!»

Do we need to say more???

Η Anne Lilia Berge Strand έρχεται στο Fantaseed. Πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα μοναδικό Dj set. Θα μας κάνει να χορέψουμε στους απενοχοποιημένους pop ρυθμούς που μας αρέσουν. Πριν δέκα χρόνια κυκλοφόρησε το πρώτο της single «Greatest hit» στον γνώριμο ρυθμό του «Everybody» της Madonna και έγινε sold out μέσα σε δύο μέρες. Ακολούθησε το «Heartbeat» με παραγωγούς τους Royksopp, πόσες πιθανότητες είχε να πάει κάτι στραβά; Το 2004 κυκλοφόρησε το «Anniemal» με πολλά κομμάτια να ξεπετάγονται και να την κάνουν όλο και πιο γνωστή. Το ‘I know UR girlfriend hates me’ ήταν ο προπομπός ενός δεύτερου album που την ταλαιπώρησε λίγο μέχρι να κυκλοφορήσει. Το «Anthonio» λίγο αργότερα, κυκλοφόρησε σαν single για να εκμυστηρευτεί μια καλοκαιρινή της περιπέτεια. Πέρυσι το «Don’t stop», το δεύτερο album της, χαρακτηρίστηκε από το Popjustice «a complete modern masterpiece» και είχε καθολική αποδοχή από μουσικά sites και blogs. Παρέα με την Mini Viva, έγραψε το αγαπημένο «Left my heart in Tokyo». Η μουσική της μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένα κράμα indie, synthpop και electropop. Με ενδιαφέρουσες φιλίες (Alex Kapranos- παίζει κιθάρα σε δύο κομμάτια του τελευταίου album, Peaches, Richard X) και επιρροές, έδωσε τροφή για πολλά remixes από δυνατά ονόματα (Fred Falke, Designer Drugs, MSTRKRFT, Krazy Fiesta).

Μαζί της ο DeeJay KyRiakos RaKos (resident dj στο Fantaseed και Philipp και διοργανωτής των Bedazzler parties) με μουσική ειδικά επιλεγμένη για την περίσταση.

Είναι σίγουρο ότι αυτή η Πέμπτη θα είναι διαφορετική από τις άλλες!

Hey Annie… οι Fantaseed Lovers θα είναι εκεί…

Fantaseed, Πέμπτη 18-11-2010 , ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Fantaseed: Τριπτολέμου 8, Γκάζι Τηλ. 6972 220 530

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

O ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ στο Rock Café Architecture

Arts and entertainment iconImage via Wikipedia
4,11,18 & 25 Νοεμβρίου 
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος με καθαρά ροκ διάθεση, με ήχους δυνατούς, γνώριμες μουσικές και πολύ πάθος, θα μας διασκεδάσει μ' ένα πρόγραμμα Ελληνικών και Ξένων ροκ τραγουδιών.
Στο Rock Café Architecture θα παρουσιάσει την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου και για 4 μοναδικές παραστάσεις κάθε Πέμπτη γνώριμα και αξέχαστα τραγούδια, αλλά και κομμάτια από την επικείμενη δισκογραφική του δουλεία «ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ» γραμμένα μέσα από πολλή αγάπη για την ροκ μουσική και με την δική του σφραγίδα!

Μαζί του οι, εξαίρετοι ο καθένας στο είδος του μουσικοί: Κώστας Φοίτος : κιθάρα, Γιώργος Σαρίκος : drams, Γιώργος Αντωνόπουλος : μπάσο, Συμμετέχει η Φλώρα Χρυσού : φωνή

Rock Café Architecture
Ούλοφ Πάλμε 23, Ζωγράφου
Είσοδος ελεύθερη, τιμή πότου 10,00€
τηλ. κρατήσεων : 210 7472474
Enhanced by Zemanta

Ο Δάκης με την... Μάρω Λύτρα, οι IDOLS ξανά μαζί !

ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΤΟ NARKISSOS

Πατούλης - Πολίτης
Μέσα σε λίγες νύχτες ο Δάκης και ο Βασίλης Κωνσταντινίδης των IDOLS κατάφεραν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να φέρουν στο προσκήνιο τις δεκαετίες του ΄70 και του ΄80 με πολλές εκπλήξεις!

Ο Δάκης με ένα ξεχωριστό ντουέτο με την.. Μάρω Λύτρα έκλεψε την παράσταση στα γυρίσματα της εκπομπής CHART SHOW της Ναταλίας Γερμανού, που είναι η εκπομπή που επέλεξαν οι θρυλικοί IDOLS για να ενωθούν ξανά και να παρουσιάσουν παλιές και νέες επιτυχίες.

Ο Νίκος Μαστοράκης, ο Μίλτος Καρατζάς μαζί με πολλούς άλλους καλεσμένους της Ναταλίας Γερμανού είναι οι πρώτοι τυχεροί που άκουσαν τις νέες μελωδίες των Δάκη και των IDOLS.


Δάκης - Μάρω Λύτρα
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο Μαριος Μαραγκάκης, πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Αμαρουσίου, ο Κώστας Βενετσάνος, ο συγγραφέας και ο στιχουργός Γιώργος Λεκάκης, οι επιχειρηματίες Ορέστης Γραμματόπουλος, Ρένα Σερεμετη, η δικηγόρος Ελ. Τσουκλίδου, η Νικη Παξιμαδάκη, η Βούλα Σαραντάρη, η Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη έδωσαν ραντεβού με την μελωδία και τον ρυθμό στο Μαρούσι όπου στο μουσικό στερέωμα του Narkissos ξεχώρισαν τραγουδιστές σαν το Δάκη και τον Βασίλη Κωνσταντινίδη των IDOLS που συμπράττουν σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση.

Ο Δάκης μας θυμίζει όλες τις μεγάλες επιτυχίες από τις δεκαετίες ΄60 και ΄70, τους ρυθμούς από το '80 και το ΄90 για να μας μεταφέρει στο σήμερα με μοναδικές μουσικές γέφυρες , που μόνο ο τραγουδιστής από την Αλεξάνδρεια -που κυριαρχεί πολλά χρόνια στο μουσικό στερέωμα -, ξέρει να τραγουδά. Και φέτος επανέρχεται δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο.


Κωνσταντινιδης - Μαστοράκης
Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, που φέτος πρωτοστατεί στην επανένωση των IDOLS, έρχεται από μια παγκόσμια περιοδεία με το Ντέμη Ρούσσο, που ξεκίνησε από το Ηρώδειο και θα καταλήξει στη μακρινή Ιαπωνία. Με την ξεχωριστή φωνή του και τα ντράμς δίνει το στίγμα μιας γενιάς που ξέρει να λατρευει τον ρυθμό αλλά και τη μελωδία.

Ο Πάνος στα πλήκτρα και η Έλενα στο τραγούδι, πλαισιώνουν τους δύο καλλιτέχνες και συμβάλουν, δυναμικά, στο κέφι που φουντώνει αργά το βράδυ. Το περιβάλλον του Narkissos, μια από τις πολυτελείς αίθουσες της Αθήνας, μαζί με το καλό ποτό και τις γευστικές εκπλήξεις αποτελούν εγγύηση για μιά πολιτισμένη έξοδο χωρίς να αδειάσετε το ... πορτοφόλι σας !

Ναταλία Γερμανού, Δάκης, Μάρω Λύτρα
NARKISSOS Αγ. Κωνσταντίνου 52 και Λεωφ. Κηφισίας, ΜΑΡΟΥΣΙ, τηλ. 210 21.38.366 – 69.32.350.770 


Ανοιχτά : Παρασκευή, Σάββατο από τις 10 μ.μ. Όλη την εβδομάδα η αίθουσα διατιθεται για εκδηλώσεις.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Barak …Cocktail bar

Barak Cocktail bar
Barak …a drink for you, for me, for everyone
Barak…το απόλυτο meeting point στην λιγότερο mainstream πλευρά του Κολωνακίου 
 
Που?   Λουκιανού 8Α
Πότε?  Καθημερινά από τις 18.00 και μετά
Γιατί?  To décor του είναι simple, chic & beautiful. Η μαγική ατμόσφαιρα ενός dark and white παιχνιδιού.

Το απόγευμα πίνεις το καφέ σου ή ένα cocktail έξω και συνεχίζεις μετά μέσα για ποτό σε μια από τις ποιο ενημερωμένες μπάρες, πλην όμως προσιτή όπως προστάζει ο φετινός χειμώνας.

Θα ακούσεις υπέροχες μουσικές και θα χορέψεις χωρίς να το σκεφτείς! Κάθε εβδομάδα ένα πάρτι από γνωστούς Djs σε προκαλεί για ακόμα μεγαλύτερο fun.

Θα δεις smart and famous faces να διασκεδάζουν στην πιο χαλαρή, ωραία και παρειστικη ατμόσφαιρα. Στέκι καλλιτεχνών, κοσμικών, πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, το στέκι ενός chic κοινού, όχι όμως δήθεν. Όμορφοι άνθρωποι αναμιγνύονται, χαλαρώνουν, φλερτάρουν, συζητούν… ξεφεύγουν από την ένταση της ημέρας.

Θα δοκιμάσεις εξαιρετικά Finger food. Θα γίνουν talk of the town τα παιχνίδια γεύσεων …ο τρυφερός σολομός, τα χτένια με λάδι βανίλιας και ότι άλλο δοκιμάσεις.

Θα βρεις  τον Στέφανο Δεληγιάννη και τον Τεο Κυριακόπουλο, τους ιδιοκτήτες του Barakφίλοι με όλους τους θαμώνες του μαγαζιού λέγοντας πάντα πως: «Η πολυτέλεια και η καλή ποιότητα δεν πρέπει να είναι ακριβή. Τη ζωή πρέπει να τη χαίρεσαι». Κι αυτά πιθανόν είναι το μοναδικά «πρέπει» που υπάρχουν στο Barak.

Ο Στέφανος είναι υπερήφανος μάλιστα που ήταν ο πρώτος που λάνσαρε την πρόταση «ποτήρι σαμπάνιας» στην Αθήνα στην χαμηλότερη τιμή όλων των champagne bars και συνεχίζει. Στο εξωτερικό το κάνουν. Εδώ γιατί όχι;

Τιμή ποτού: 9 ευρώ Τιμή φιάλης: 90 ευρώ
Μέχρι τις 21.00, τιμή ποτού: 7 ευρώ  

Το Barak παραμένει το απόλυτο place to drink και σε περιμένει για νέες νυχτερινές περιπέτειες …  
  
Barak
Λουκιανού 8
Α, Κολωνάκι,
Τηλ: 210 7214959, 6932 400904, 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...